2777
2789

تقریبا تا یک هفته 

تتراسایکلین براش بزن

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز میکشه با حلقه بیوفته به نظرتون کدوم راحت تره 

وای من خیلی میترسم از ختنه کردن دو ماه دیگه دنبا میاد از الان ترس ختنشو دارم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
دکترش فقط گفته وازلین بزن

وازلین هم بد نیس 

منA.D و تترا میزدم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
چند روز میکشه با حلقه بیوفته به نظرتون کدوم راحت تره وای من خیلی میترسم از ختنه کردن دو ماه دیگه دنب ...

اگه دلشو داری لیزری کن براش ولی بچه یکم نا آرومی میکنه اما زود خوب میشه

به شما هم گفت تا دو روز آب نزن؟

ن من با اب مقطر و بتادین میشستم 

اگه دلشو داری لیزری کن براش ولی بچه یکم نا آرومی میکنه اما زود خوب میشه

من بچمو لیزری ختنه کردم تا چهار روز قشنگ خوب شد دوماهش بود

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
چند روز میکشه با حلقه بیوفته به نظرتون کدوم راحت تره وای من خیلی میترسم از ختنه کردن دو ماه دیگه دنب ...

عزیزم لیزری خیلی بهتره من بچم چهاروزه خوب شد واینکه تا هنوز کوچیکه ختنش کن من پسرمو دوماهگی ختنه کردم هی تو قنداق بود زود خوب شد

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
2810