2777
2789
عنوان

اکوکاردیوگرافی قلب جنین

90 بازدید | 12 پست

دکتر گفت باید بری اکوقلب جنین

کسی انجام داده؟چطوری انجام میشه؟گفت صبر کن هفته ۱۸ برو.گفتم ممکن قلبش مشکل داشته باشه؟یه سکوتی کرد بعد گفت ان شاءالله که نه.

من هفته ۱۵ هستم همه سونوهام و همه چی خوب بود،دوتا لک کوچیک دیدم رفته سونو یهو گفت احتمال ایست قلبی جنین هست و برو بیمارستان و کلی من را ترسوند،رفتم بیمارستان بهم گفت هفته ۱۸ برو اکوجنین

بعدم گفت اگر دوباره لک دیدی برگرد بیمارستان

اینا یعنی چی؟بعد یه خانومه هم اونجا بود همراه بیمار بود گفت دختر منم مثل تو شد سقط کرد دل به این بچه نبند اکو قلب بدی میگه ناهنجاری داره باید بندازیش...من اصلا گیج شدم حالم بده اگر تجربه دارید بهم بگید.احساس میکنم همشون اشتباه میگفتن

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐

من جدیدا اکو قلب جنین انجام دادم

مثل سونوگرافی میمونه ولی فوق تخصص قلب کودکان انجام میده و هزینه بدون بیمه  ۱۷۰۰ تومنه

هر کی هر چی گفته چرت و پرت گفته و اصلا اینجوری نیست و لکه بینی رو خیلیا دارن و اصلا نگران کننده نیست ان شاءالله میری و میبینی که سالمه خیالت راحت میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شبا برای بچم لالایی میگفتم.برای نگه داشتنش کلی خون دل خوردم.من بهش دل بستم یعنی چی بهش دل نبند و ممکن بخوای بندازیش

اگر خدا میخواست ازم بگیره پس چرا گذاشتش تو دلم...من کلی خاطره باهاش ساختم،خانومه گفت واسه یه تیکه گوشت گریه نمیکنن اونکه هنوز نمیفهمه که تو داری گریه میکنی

یه تیکه گوشت نیییس،تیکه وجودمه،من باهاش حرف میزدم،براش شعر میخوندم،دلم میخواد برم تو کوچه بلند گریه کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه میفرستن مطمعن بشن برو خیالت راحت میشه ی چیزی شبیه سونو هست

برای همه نمی نویسن

برای من نوشت

پس یعنی میخوان بگن نی نی مشکل داره؟

من نمیخوام بندازمش من دوسش دارم

حالم بدهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من جدیدا اکو قلب جنین انجام دادممثل سونوگرافی میمونه ولی فوق تخصص قلب کودکان انجام میده و هزینه بدون ...

وای خدا خیرت بده

ایشالا نی نی سالم بیاد بغلت

بس گریه کردم چشمام باز نمیشه

خیلی حالم بده خیلی ترسیده بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه نمی نویسنبرای من نوشتپس یعنی میخوان بگن نی نی مشکل داره؟من نمیخوام بندازمش من دوسش دارمحالم ...

چرا دکترای خیلی حساس و دقیق مینویس لطفا پیش داوری نکن این جدیدا میدن همه من متخصص قلب کودکان انجام داد برام

من شبا برای بچم لالایی میگفتم.برای نگه داشتنش کلی خون دل خوردم.من بهش دل بستم یعنی چی بهش دل نبند و ...

قراز نیست سقط بشه خدایی نکرده

به خدا توکل کن و به چیزای خوب فکر کن و انرژی منفی رو از خودت دور کن

بهت قول میدم‌ میری اکو و میبینی که همه چی خوب و عالیه

اکو رو جدیدا برای همه می نویسن.  پس نگران نباش .

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا دکترای خیلی حساس و دقیق مینویس لطفا پیش داوری نکن این جدیدا میدن همه من متخصص قلب کودکان انجام د ...

ممنون،خیالم راحت تر شد.

کلی گریه کردم،شوهرم میگه بچه سالمم باشه این همه استرس و گریه امروزت کلی صدمه بهش میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قراز نیست سقط بشه خدایی نکردهبه خدا توکل کن و به چیزای خوب فکر کن و انرژی منفی رو از خودت دور کنبهت ...

ممنونم عزیزم

ان شاءالله به سلامتی نی نی هامون را بغل بگیریم و با دل خوش بزرگ کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون،خیالم راحت تر شد.کلی گریه کردم،شوهرم میگه بچه سالمم باشه این همه استرس و گریه امروزت کلی صدمه ...

ان شاالله همیشه تو سونو این چیزا جای مطمئن برو و هر چی دکترا گفتن همیشه اولویت با سلامته بچه هست ک بدنیا بیاد نه چیز دیگه هر چی اونا گفتن قبول کن علمش دارن ‌.ان شاالله ب سلامتی زایمان کنی باور کن همه این نگرانی ها طبیعیه و جزئی از بارداری من ک سر چیزهایی ک دکتر میگفت چیزی نیست اشک ها ریختم 😬😅

ان شاالله همیشه تو سونو این چیزا جای مطمئن برو و هر چی دکترا گفتن همیشه اولویت با سلامته بچه هست ک ب ...

ممنونم عزیزم

حرفات بهم آرامش داد،من سر این بارداری خیلی سختی کشیدم.ان شاءالله همه بچه ها سلامت باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40