2777
2789
عنوان

این داستان اتاق فرار

257 بازدید | 15 پست

سلام دوستان امیدوارم خوب باشید

من امروز می خوام با یه اکیپی برم اتاق فرار ولی اونجا فقط یه نفر رو میشناسم که دوست صمیمیه بعضی هارو از نزدیک هم ندیدم تا حالا‌🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مشکل اینجاست که من واقعا میترسم و به خاطر این ترس حتی فیلم ترسناک هم نگاه نکردم تا حالا چه برسه به...

من اولین بارمه لطفا دوستانی که رفتن یه راهنمایی به من بکنن که چیکار کنم کمتر بترسم و جلوی بچه ها سوتی ندم؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ترسناکه خییییلی

ولی تعداد اکیپ زیاد باشه خوش میگذره

بعد همش با خودت بگو این که واقعی نیست آدمه😂

من هم میترسم ولی اونحا بیشتر هیجان و خنده همراه ترس داشت برام😃

مرا دخمه در خاک ایران کنید
چیه اتاق فرار؟

تو ژانر وحشت و هیجانه. وارد یه اتاقی میشی با یه سناریوی مشخص و باید با هم گروهی هات سعی کنید معمای داستان رو حل کنید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

خب نرو واضح بگو جنبه اش رو ندارم بگو فوبیا دارم

دلم میخواد با ترسم مقابله کنم آخه

خودمم کرم دارم وگرنه بهونه که هست😂😂😂

خیلی ترسناکه خییییلیولی تعداد اکیپ زیاد باشه خوش میگذرهبعد همش با خودت بگو این که واقعی نیست آدمه😂م ...

۷ نفریم ولی مشکل اینجاست که من با اونا رودروایسی دارم و فقط با دوست صمیمیم راحتم😂🤦🏻‍♀️

کسی گوشزد دیگه ای نداره بهم بکنه که از ترس سکته نکنم؟؟😂

۷ نفریم ولی مشکل اینجاست که من با اونا رودروایسی دارم و فقط با دوست صمیمیم راحتم😂🤦🏻‍♀️

اونجا راحت میشی😂فقط جیغ بزن

منم با غریبه رفتم اونجا اینقدر تاریک و ترسناک بود پریدم بغلشون😂

مرا دخمه در خاک ایران کنید
دلم میخواد با ترسم مقابله کنم آخهخودمم کرم دارم وگرنه بهونه که هست😂😂😂

من وقتی کلاس دهم بودم و کلاسامون مجازی بود یکی از دوستام مشکل قلبی داشت ولی سر همین لج و لجبازی یکی واسش فیلم ترسناک فرستاد تو سن ۱۵ سالگی سکته ناقص زد رفت بیمارستان

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
اونجا راحت میشی😂فقط جیغ بزنمنم با غریبه رفتم اونجا اینقدر تاریک و ترسناک بود پریدم بغلشون😂

خوبه پس😂😂😂

من وقتی کلاس دهم بودم و کلاسامون مجازی بود یکی از دوستام مشکل قلبی داشت ولی سر همین لج و لجبازی یکی ...

عالی شد نفر بعدی منم پس

2810