2777
2789
عنوان

کسایی که توی بستگان درجه یک بیمار ژنتیکی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 51 پست
خواهش میکنم والا اول باید برین پیش مشاور ژنتیک شجره نامتون بررسی بشه این بیماری ارثیه از طریق مادر ن ...

نه خواهر ندارم تو اطرافیان هم نداشتیم اصلا خواهرزاده شما خیلی دیرتر از یک سالگی راه افتاد؟

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
نه خواهر ندارم تو اطرافیان هم نداشتیم اصلا خواهرزاده شما خیلی دیرتر از یک سالگی راه افتاد؟

والا من راه رفتنشو دقیق نمیدونم فقط خواهرم همش با بچه جاریش که همسن خواهرزادم بود مقایسش میکرد میگفت اون جلوتر از خواهرزادمه ببین عزیزم نگران نباش این بیماری نادره ما سابقه فامیلی داشتیم ولی خب نمیدونستیم ارثیه البته ممکن هم هست بدون سابقه پیش بیاد بیشتر صحبت کردن مهمه من خواهر زادم تا پنج ساگی هیچی نگفت الانم با گفتار درمانی صحبت میکنه ولی نه روون و کامل ولی رو به پیشرفته ولی در کل این بچه ها یکسری علائم ظاهری دارن مثل گوشای دراز، صورت کشیده، دور سر بزرگ، فک جلو اومده، بیش فعالی خیلی زیاد، من خواهر زادم درکش پایینه خیلی کارارو نصفه انجام میده مثلا غذا میخاد بخوره یا تنقلات مرتب نمیتونه بخوره همش عجله میکنه حرکات اضافه مثل دویدن بی مورد و تکون دادن دست ها صداهای بی معنی مثل عه عه میگه چشماشو هی بالا پایین میکنه ولی اگر نگرانی ببرش مرکز ژنتیک کریمی نژاد- نجم آبادی مرکز معتبریه و مشاوره ژنتیک دارن و آزمایشاشون دقیقه اسم آزمایش هم فرایجیل ایکس(fragile x) هست امیدوارم پسرتون سالم باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من راه رفتنشو دقیق نمیدونم فقط خواهرم همش با بچه جاریش که همسن خواهرزادم بود مقایسش میکرد میگفت ...

خودم هم فقط شک دارم حرف زدن پسرم تقریبا کامله فقط غریبه ها گاهی همه حرفاش رو متوجه نمیشن از لحاظ هوش هم تو یک سری چیزها خیلی خوبه ولی یکسری کارها نه مثلاً پازل شصت تیکه رو از من زودتر میچینه اما نقاشی مثلا قشنگ نمی‌کشه اصلا مثل دو سه ساله ها می‌کشه اما علایم بیش فعالی رو خیلی زیاد داره راستی امگا سه برای پسر من خیلی خوب بود از سه سالگی بهش دادم خواستید برای خواهرزادتون شاید مفید باشه

عزیزم واقعا ممنونم از وقتی که گذاشتی و راهنمایی هات امیدوارم به هرچی که دوست داری برسی ممنون از قلب مهربونت🌹❤️🙏

کسی که دیگران را مقصر می‌داند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر می‌داند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمی‌داند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
خودم هم فقط شک دارم حرف زدن پسرم تقریبا کامله فقط غریبه ها گاهی همه حرفاش رو متوجه نمیشن از لحاظ هوش ...

قربونت عزیزم لطف داری پسرتون چیزیش نیست ایشالا خواهرزاده من با کار درمانی تازه داره نقاشی میکشه اونم درحد دایره و مربع و رنگ آمیزی شربت امگا سه هم دکتر داده بهش میخوره مرسی از لطفت سلامت باشین همیشه🙏😘😘

قربونت عزیزم لطف داری پسرتون چیزیش نیست ایشالا خواهرزاده من با کار درمانی تازه داره نقاشی میکشه اونم ...

محبت داری عزیزم خدا همه بچه هارو در پناه خودش حفظ کنه

خیلی انرژی مثبت گرفتم ازت امیدوارم همین انرژی بهت برگرده مهربون🌹🌹🌹❤️❤️❤️

محبت داری عزیزم خدا همه بچه هارو در پناه خودش حفظ کنهخیلی انرژی مثبت گرفتم ازت امیدوارم همین انرژی ب ...

خداروشکر عزیزم😘😘 ایشالله خدا گل پسرتو سالم و سلامت حفظ کنه منو خواهرمام دعا کن 🙏🌹🌹🌹

خداروشکر عزیزم😘😘 ایشالله خدا گل پسرتو سالم و سلامت حفظ کنه منو خواهرمام دعا کن 🙏🌹🌹🌹

خدا به همتون سلامتی بده عزیزم 🌹❤️🌹