2777
2789
عنوان

کسایی که توی بستگان درجه یک بیمار ژنتیکی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 51 پست

من خودم دارم ، پلاکتای خونم خیلی پایینن بابامم همینطوره ولی نمیدونیم چیه . چون فقط خون خیلی دیر بند میاد و توی روزمره مشکل ایجاد نمیکنه

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم دارم ، پلاکتای خونم خیلی پایینن بابامم همینطوره ولی نمیدونیم چیه . چون فقط خون خیلی دیر بند ...

خداسلامتی بده به خودت و بابات واقعا بیماری خیلی بده 

واقعا ای کاش اینطوری باشه سه سالشه ولی خب مثلااگه اتیسم ۳۰ تانشونه داشته باشه این فقط۳ ۴ تاشوداره م ...

اگه اوتیسم سی تا نشونه داشته باشه پسر من همه ی سی تا نشانه رو داشت 😂😂همه علائمی که تو گوگل نوشته رو داشت ،پسر من حتی خودشم نمی‌شناخت و اسم خودشم نمیدونست 

گفتن باید ببری کاردرمانی و ... ولی من یه جلسه بردم پسرم اضطرابش بدتر شد  و دیگه نبردم ،چون با فشار می‌خوان یه چیزو یاد بچه بدن و خیلی باید ببخشید دور از جون بچه هامون مثل یه حیوان با بچه برخورد میکنن

گوشی بهش ندادم و تلویزیون هم کلا جمع کردم و بهش محبت کردم و رهاش کردم و بکن نکن نکردم بهش ، رفته رفته علائمش حذف شد و نرمال شد 

الان هیچ مشکلی نداره خداروشکر 

پیج دکتر ولاموسوی رو اگه خواستی بهت میدم برو پستهاش رو ببین ،ادرس کانالش هم تو هایلایتهاش هست برو ویسهاش رو گوش بده میفهمی چرا برادرت دچار مشکل شده ،اصلا نیاز به تمرین و ... نیست 

اوتیسم اصلا وجود نداره ،این بچه ها دچار مشکل شدن و وقتی میرن کاردرمانی بدتر میشن و با همون مشکلات بزرگ میشن 

من با کمک ویسهای دکتر موسوی پسرم نجات پیدا کرد ،هیچ هزینه ای هم نداره فقط وقت بذار و ویسهاش رو گوش بده خودت میفهمی چی به چیه

6 سال

شماره تماس به دکتر بهت میدم تو واتساپ باهاش ارتباط بگیر چون خارج از ایرانه ،شاید تشخیص اشتباه باشه و یه اختلال رفتاری یا روانی باعث مشکل شده باشه ،این دکتر شاید درمانش کرد ،قبلا رایگان ویزیت میکرد ،الان نمی‌دونم به چه صورته ،فقط سرش خیلی شلوغه ،پیام دادی منتظر جوابش بمون ،اگه خواستی بهم درخواست دوستی بده

اگه اوتیسم سی تا نشونه داشته باشه پسر من همه ی سی تا نشانه رو داشت 😂😂همه علائمی که تو گوگل نوشته ر ...

مرسی عزیزم اگه میشه پبجشوبهم بگو داداش من تنهاموردی که داره اینه که ارتباط چشمی داره ولی خیلی کم یعنی طولانی‌مدت نگاه نمیکنه حرف زدنشم فقط یکم ازهمسناش ضعیفه یعنی همه متوجه میشن چی میگه ولی مثل ماواضح نیست باید دقت کرد یکیم وسواس افراطی به وسایل داره بقیه چیزایی که ازش تست گرفتن کاملا درست بوده حتی ما فکر نیمکردیم رنگاروبلدباشه ولی اونجارفته تست درست جواب داده مامانمم میگه این طکریش نیست بردم اونجا یه سوالایی پرسیدمن وحشت کردم انقدر کارایی ابتدایی ای رومیپرسیدمن میگفتم اره ایناروبلده انقدرم مشکل دارنیست

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
اگه اوتیسم سی تا نشونه داشته باشه پسر من همه ی سی تا نشانه رو داشت 😂😂همه علائمی که تو گوگل نوشته ر ...

نه عزیزم همیشه اینطور نیست من خواهر زادم اگر نمیرفت گفتار درمانی حالا حالا ها به حرف نمیومد پسر شما چون سالمه گفتار روش جواب نداده