برای وسعت رزق آیه مبارکه و من یتق الله تا آخر آیه 3 سوره طلاق (وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکِّلْ عَلَی الله فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرا ) را سه مرتبه بعد از نمازهای واجب با سه مرتبه صلوات در اول آن و سه مرتبه صلوات در آخر آن بخوانید تا ان شاء الله رزق و روزی تان افزایش یابدبرای افزایش روزی این ذکر را سُبْحَانَ اللهِ العَظیمِ وَبِحَمْدِهِ، أسْتَغفِرُ اللهَ وأُتوبُ إلیهِ وَأسْأَلُهُ مِنْ َفضْلِهِ. [ ١٠ مرتبه] بعد از نماز صبح بگویید.
خدایا ارامشم تویی 🤍🕊 یه دختر آذری هستم ✨ تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻 هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یه حدیثی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هست که فرمودن هرکی رزقش کمه ذکر الله اکبر رو زیاد بگه♡ و هرکی خیلی غصه داره ذکر استغفار رو زیاد بگه
السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼
من دیدم مادر خودم جایی ک ب تهش رسیده بود پولی ک پیش کسی داشت ولی یادش نبود ب حسابش اومد پدرمم هیچوقت ...
چیکارکردمادرت!؟
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
سوره واقعه هر شب من هرشب میخونم بیماریم خوب شد نیاز ب خرید قرص و دوا درمان ندارم دیگه
الهی شکر
خدایاشکرت ............یه زن که آرزوهای زیادی داره و به خدا توکل کرده.میشه برای سلامتی منو عزیزانم وزیاد شدن رزق و روزیمون و خوشبختیمون صلوات بفرستید.ممنون 🙏
میدونی این بیشتر برای یه سری اتفاقای روزانسچون خیلی درموردش خوندم مثلا یه نفر تقدیرش اینه که یک ساعت ...
عزیزم من اولین باره تو سایت شنیدم که چله (نادعلی کبیر)بگیری تا ۴۰روزنشده حاجت میگیری. منم گفتم بزار امتحان کنم ضررنداره. به ولله ۲هفته نشد به حاجتم رسیدم. ۹ماهه شوهرم بیکاره تایپیکهای بیکاری مو بخون. دعوا. از وقتی چله نادعلی گرفتم ب آرامش رسیدم و یه کارخوب شکرخدا شوهرم پیداکرده