2777
2789
عنوان

بارداری سطحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 125 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزانه چندددین تاپیک دوست پسر و ترس از حاملگی زده میشه .همشون هم ۱۸,۱۹سال سن دارن..بابا گناه کبیره به کنار ...ممکنه بیماری جنسی بگیرید کمترینش اچ پی وی هست برا سلامت خودتون این کارا را کنار بزارید ..اگه خدای نکرده بیمار بشید دنیا و آخرتتون به فنا می‌ره .وقتی خدا میگه زنا حرام هست بخاطر همین عواقبش هست .

نه بابا ...تنبلی تخمدان دارن اگه مرد بود چرا اینقدر نگرانه

چقد ساده ای شما داره ادا نگرانا را درمیاره تا هی سوال کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شمایی که داری امضامو میخونی الهی خدا دلتونو شاد کنه برای شادی دل من حل شدن دو تا مشکل مهمم🥲و همچنین سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنید🥹🙏💚امروز شب چهارم محرم ۱۴۰۳ دل من بیشتر از همه روزا اندازه کل آسمون خدا گرفته😞نوشتم تا یادم بمونه...من تو این دنیا نه پدر و مادر دارم نه خواهر و برادر.‌‌..اینم بگم که هیچچچچ وقت مادر و پدرمو حلال نمیکنم و از خدا میخوام اون دنیا که هستن جواب این روزا و جوونی تلف شدمو ازشون بگیره...بی کسی بدترین درد دنیاست😔😔توی این سن تا اینجای زندگیم از همه ضربه خوردم😔از پدر و مادر بگیر تا دوست صمیمی😣دلم پر از حسرت و آرزوعه...من و طفل معصوم تو دلیم فقط خدا رو داریم🤲خدایا خودت به دلم و زندگیم آرامش بده🤲💚عاشق امام حسین و عموی سقام قمر بنی هاشمم🥺❤️🏴و خداوند بهترین محافظت کنندگان است🤲🌿💚با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم✋️ 
روزانه چندددین تاپیک دوست پسر و ترس از حاملگی زده میشه .همشون هم ۱۸,۱۹سال سن دارن..بابا گناه کبیره ب ...

دقیقا شاید دختر فقط با یه پسر باشه ولی پسرا همزمان با ۱۰تا دخترن

تو فامیل داریم طرف زن عقدکرده داره ولی همزمان با ۱۰تا دختر دیگه رابطه داره

دقیقا شاید دختر فقط با یه پسر باشه ولی پسرا همزمان با ۱۰تا دخترن تو فامیل داریم طرف زن عقدکرده داره ...

حالا این خانم سریع خودشو عرضه کرده به دوست پسرش مردا دیگه به زنشون هم متعهد نیستن چه برسه دوست دختر 

دقیقا شاید دختر فقط با یه پسر باشه ولی پسرا همزمان با ۱۰تا دخترن تو فامیل داریم طرف زن عقدکرده داره ...

دقیقا بخاطر همینه که زگیل تناسلی و بقیه بیماریهای مقاربتی خیییلی زیاد شایع شدن ..روزی نیست چند تا تاپیک زگیل رابطه با دوست پسر ترس از حاملگی و از این دست تاپیکای نداشته باشیم .

اسم کاربریت ...دلم آب انار خاست خیلی شدید

عزیزم شرمنده🥲

آخه عاشقشم

شما هم باردارید؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شمایی که داری امضامو میخونی الهی خدا دلتونو شاد کنه برای شادی دل من حل شدن دو تا مشکل مهمم🥲و همچنین سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنید🥹🙏💚امروز شب چهارم محرم ۱۴۰۳ دل من بیشتر از همه روزا اندازه کل آسمون خدا گرفته😞نوشتم تا یادم بمونه...من تو این دنیا نه پدر و مادر دارم نه خواهر و برادر.‌‌..اینم بگم که هیچچچچ وقت مادر و پدرمو حلال نمیکنم و از خدا میخوام اون دنیا که هستن جواب این روزا و جوونی تلف شدمو ازشون بگیره...بی کسی بدترین درد دنیاست😔😔توی این سن تا اینجای زندگیم از همه ضربه خوردم😔از پدر و مادر بگیر تا دوست صمیمی😣دلم پر از حسرت و آرزوعه...من و طفل معصوم تو دلیم فقط خدا رو داریم🤲خدایا خودت به دلم و زندگیم آرامش بده🤲💚عاشق امام حسین و عموی سقام قمر بنی هاشمم🥺❤️🏴و خداوند بهترین محافظت کنندگان است🤲🌿💚با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم✋️ 
عزیزم شرمنده🥲آخه عاشقشمشما هم باردارید؟

نه عزیزم .منم  عاشق انارم .رفتم گیلاس آوردم ولی دلم قنج میزنه برا انار ...هر سال زمستون تو فریزر میزاشتم برا تابستون ولی امسال نزاشتم 

نه عزیزم .منم عاشق انارم .رفتم گیلاس آوردم ولی دلم قنج میزنه برا انار ...هر سال زمستون تو فریزر میز ...

نوش جانتون عزیزم😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40