2777
2789
عنوان

بارداری سطحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 125 پست
وای اسمش میاد میمیرم 😭

ببیین من مشکلی با رابطه ی خارج ازدواج ندارم. فکر نکن الان میخوام نصیحت کنم که بده زشته نکن ازین حرفا. ولی به عنوان یک دختر بالغ (فرض کردم ۱۹ سالته و متولد ۸۴ هستی) باید بدونی که هر کاری یه عواقبی داره و باید با عواقبش کنار بیای. ینی اگر سک..س میکنی ممکنه که باردار بشی. در این حالت یا باید بتونی بری پیش خانواده ت سرت رو بالا بگیری و بگی من و فلانی داریم بچه دار میشیم (مثل خارجی ها) یا دسترسی به سقط امن و قانونی در هفته های اول داشته باشی (مثل خارجی ها). اگر هیچ کدوم از این دو آپشن رو نداری بهتره عاقلانه تر تصمیم بگیری. چون بخوای یا نخوای و خوشت بیاد یا نیاد بارداری جزو عوارض رابطه هست و هر چقدر مراقب باشی باز هم ممکنه رخ بده. متأسفانه بیشتر هم از تو توقع میره که عاقلانه تصمیم بگیری چون بارداری برای تو اتفاق میفته و بارش رو تو باید به دوش بکشی. دفعه ی بعدی این حرف ها رو با خودت مرور کن. علاوه بر اون یادت باشه که پسری که حاضر نیست کان..دوم بذاره و توقع داره تو قرص اورژانسی بخوری و اون همه عوارض به بدنت وارد کنی آدم درستی برای رابطه نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ارضا شدن با کاندوم بود من برا اولش میگم ک می‌مالید

رابطه سطحی پس نبوده ک بوده؟ 

عزیزم بخاطر خودت میگم مشخصه بچه ای و از رو اجبار تن ب این کار دادی خواهشا عزت نفس داشته باش این اشغالم ببر بنداز دم در از زندگیت پرتش کن بیرون 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️