2777
2789

فکر. نکنم بابا

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

ایا حس من به شما سنگینی منتقل میکند؟😂🙋‍♀️نه چه ربطی داره خانم بستگی داره از حس ششم سوال بپرسی یا پیشگو 

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب میشه حسشو بهم بگی کی فراموشش میکنم

فراموشش نمیکنی حالا حالا حس خواصی نداره 

دوستان لطفا شروع نکنید به سوال پرسیدن باتشکر❤️🥲

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹
ایا حس من به شما سنگینی منتقل میکند؟😂🙋‍♀️نه چه ربطی داره خانم بستگی داره از حس ششم سوال بپرسی یا پ ...

ی سوال س پیامی زنگی ازش میش؟عذاب وجدان داره از کارایی ک کرده؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
ایا حس من به شما سنگینی منتقل میکند؟😂🙋‍♀️نه چه ربطی داره خانم بستگی داره از حس ششم سوال بپرسی یا پ ...

من. کی. ازدواج. میکنم عزیزم؟

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
مرسی گلمبنظرت اسم حسی که من الان بهش دارم چیه؟ خودمم ممیدونم

حسین یا محمد یاجواد

حس ششمی خود به خود وجود نداره قطعا اگه واسه شوخی و سرگرمی و خنده نباشه و واقعی باشه  موجودی باهاشون هست که به صورت تلپاتی یه چیزایی رو تو ذهن شون میاره و خودشون هم نمی‌دونن که این حدس زدن ها از طرف یکی دیگست  و بعضی ها هم از وجود اون موجود باهاشون خبر دارن و سنگینی میاره 

2810