2777
2789
خوب بستگی داره بیماری چی باشه مغلوب یا غالب بیماری خواهرت غالب هست ، یک ژن معیوب کافیه

مغلوب یعنی چی؟ من خواهر کروموزوم ایکسش جهش داره البته آزمایش نداده ولی احتمال زیاد همینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم هنوز ناقل هستم. یانه ج آزمایشم نیومده اما خب شانسی دیگ باید باردار شد بعد آزمایش ژنتیک داد ب ...

اره میذونن فکر کردم شما پی جی دی ای وی اف کردی خواستم سوال بپرسم ناقل یه دونه ژن هستیم ولی خوب تو هردو بارداریم مشکل داشته 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

مغلوب یعنی چی؟ من خواهر کروموزوم ایکسش جهش داره البته آزمایش نداده ولی احتمال زیاد همینه

ببین برای بیماری مغلوب پدر و مادر هر دو باید اون ژن معیوب رن داشته باشند که منجر به بیماری بشه

غالب ، اگر فقط یکی از والدها ، ژن معیوب رو داشته باشه کافیه برای ابتلا 

فامیل هستید ؟

نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

فامیل هستید ؟

نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه ماکه فامیلی نبود ژن خواهرم مشکل داشتی ارثی

درسته ولی نسل اندر نسل تو ایران زیاد بوده ازدواج فامیلی ژن ها معیوب انتقال پیدا میکنن بیماری ژنتیکی تو خاورمیانه نسبت به همه جا دنیا بیشتره

اره میذونن فکر کردم شما پی جی دی ای وی اف کردی خواستم سوال بپرسم ناقل یه دونه ژن هستیم ولی خوب تو هر ...

عزیزم من که همه بیماری های ژنتیکی نمیشناسم ولی اقدام کن ایشالله ایندفعه سالم باشه اگرم نباشه میشه آی وی اف کرد نگران نباش 

درسته ولی نسل اندر نسل تو ایران زیاد بوده ازدواج فامیلی ژن ها معیوب انتقال پیدا میکنن بیماری ژنتیکی ...

اره شاید دکتر گفت تو منطقه ما این ژن معیوب زیاده 

عزیزم من که همه بیماری های ژنتیکی نمیشناسم ولی اقدام کن ایشالله ایندفعه سالم باشه اگرم نباشه میشه آی ...

عزیزم شما متوجه منظورم نمیشید فکر کردم شما نوشتید انتقال جنین دارید   ( ای وی اف) 

نمیدونستم تازه ازمایش دادید منتظر جواب هستید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما متوجه منظورم نمیشید فکر کردم شما نوشتید انتقال جنین دارید ( ای وی اف) نمیدونستم تازه ازم ...

اره عزیزم گفتم دیگه باید باردارشید بعد توبارداری آزمایش ژنتیک بدید تا ببینید مشکل داره یانه منم اگر ناقل باشم خدایی نکرده باید همین کارو کنم راه دیگه ای نیست ای وی اف راه آخره که دیگ چند بار سقط کردید نشد اونو انجام بدید مگر اینکه بیماریتون طوری باشه که دکتر بگه صد درصد بچه هاتون مشکل دارمیشن خدایی نکرده که دیگ دراون صورت باید فقط آی وی اف کرد

2810