2777
2789
عنوان

کودک همسری کاربرآقا

| مشاهده متن کامل بحث + 3200 بازدید | 157 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید تجربه کسب کننشخصا اگه بچه ام رل بزنه مشکل ندارماما ب هیچ وجه نمیزارم زود ازدواج کنه

وقتی پدر مادر پر جریان باشه

رابطه به حاشیه کشیده نمیشه

چون اگ پسره تعرض کنه

دختر میاد ب شما میگ

اما خیلیا جاها ب دختر تجاوز شد اما نتونست ب پدر مادر بگه

چرا؟چون پدر مادر سرشو میبریدن...

وقتی پدر مادر در جریان باشن خیلی خوبه

مخالفم چون رل زدن و ازدواج کردن کاملا دنیاهای متفاوتی هستن و مسئولیت ها و انتظارات و …. کاملا متفاوتن 

و اینکه نه ۱۸ نه ۲۵ به نظر من برای خانم سن ازدواج نیست و سن ایده آل برای من ۳۰ ۳۲ هست 

دلیلی هم نداره که تا یه دختر میبینیم دوست پسر داره بگیم ازدواج کنه. سبک زندگی هم کس فرق داره 

ن دیگه الان مناسبه کاملا من تهران هم هستم کلا اکثر دخترا از همین سن ب بعد تصمیم ازدواج میگیرن اینج ...

مبارک

خدایی یه سوال

خیلیا دیر ازدواج میکنن برا پیشرفت

پیشرفت کردی؟

[QUOTE=345232621]بستگی ب شرایط زندگی داره من تو خودم میبینم میتونم اما اول باید خونه بخرم بین من و کسی ک پدرش در ق ...[/QUکاملا درسته ،  ادمها با هم متفاوتن ، افرین ب شما ک ب استقلال رسیدین و میدونین از زندگی چی میخواین ،امیدوارم ک بهترین ها براتون رقم بخوره 

مبارکخدایی یه سوالخیلیا دیر ازدواج میکنن برا پیشرفتپیشرفت کردی؟

هر کسی ی چیزی رو پیشرفت میبینه 

ولی خب ی دستاورد هایی دارم , ک اگه قرار بود ۱۸ ازدواج کنم یا نداشتم یا کمتر داشتم

و ب اضافه ی این ک شاید پیر تر هم شده بودم , بالاخره مسئولیت بزرگیه , تو سن کم قبول کردن این مسئولیت بالاخره آدم رو پیر و داغون میکنه , مخصوصا بچه داری

من همین الان اصلا ب بچه فکر نمی‌کنم, فعلا دارم ب شوهر خالی فکر میکنم   

اذیت که نمیشم، برام سواله تاپیکات حول محور خانوماس، یاراجب مهریس یا ازدواج خانوما یا...

چ اشکالی داره اخه؟

تفکر بعضیاتون رو درست میکنم...

با واقعیت زندگی اشناتون میکنم...

خدایی تاپیکام اکثرا  منطقیه...

در ضمن خودم چالشی میزارم🫤🫤🫤

چ اشکالی داره اخه؟تفکر بعضیاتون رو درست میکنم...با واقعیت زندگی اشناتون میکنم...خدایی تاپیکام اکثرا ...

وای خداااا اعتماد بنفستو خریدارم تفکرمونو  درس میکنی وبقیه چیزا..... 

اره منطقیه چیز بدی نیست تاپیکات، ولی برام سوال بود همین

میگم ما نی نی سایتیها دس بکار شیم تورو زنت بدیم نظرت چیه؟