2777
2789
عنوان

شش روزه عقب انداختم میشه بیاید

72 بازدید | 15 پست

من ۶ روزه عقب انداختم دوره هام با قرص جلوگیری ۳۱ روزه بوده این ماه قرصمو نخوردم دیگه ولی ۶ روزه پریود نمیشم درد پریودی فقط دوروز قبل موعدم داشتم و دیگه ول شد ولی به شدت سینه هام درد میکنن بی بی هم زدم منفی بوده ولی خیلی ترشح شیری دارم و سر سینه هام میخاره چرا اینطوری شدم

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک خطا داره 

بهتره بری آزمایش خون

به نظر من بارداری

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

اهان ینی ٢٨ تایی؟ترشح شیری مال بارداریه. آزمایش بده

اره ۲۸ تایی بود

خودمم توی بارداری اوایل زیاد ترشح شیری داشتم اما الان آزمایش و بی بی منفی میشه ترشحم زیاده طوری که یهو کلا خیس میشم 

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧
روز موعدم انجام دادم منفی بود

زود زدی الان بزن 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

اره ۲۸ تایی بودخودمم توی بارداری اوایل زیاد ترشح شیری داشتم اما الان آزمایش و بی بی منفی میشه ترشحم ...

۵ روزصبرکن اگه پریودنشدی آزمایش بده.خیره ایشاا...

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
امروزم زدم ظهر منفی بود

از خون بده😁😁😁

روز موعدم که منفی شد حالا باز تا فردا اگه نشدم میرم آزمایش میدم باز

😶😶😶باش 

2810