بچها من ۲۰ سالمه هربار یچیزی میگم یا حرفی میزنم میکوبه بهم همش میخواد خوردم کنه یبار نشد من یچیزی بگم درست جوابمو بده فقط دلش میخواد ضایعم کنه
امروز قرار بود ساعت ۴ با دوستاش بره بیرون دورهمی داشتن از صبح داشتیم کیک و شیرینی درست میکردیم ببره خلاصه موقع ناهار من خواستم شوخی کنم گفتم مامان اگه فلان شهر بودیم ساعت چند میرفتیم فلان جا؟؟(باور کنید عین همینو گفتم ن یه جمله کم ن زیاد)یهو برگشت گفت تو عقل نداری؟من واقعا ب عقلت شک کردم تو چقدر خنگی مثل بچهای دوساله میمونی هیچی نمیفهمی این سوالای مسخره چیه میپرسی حالا ک اونجا نیستیم!گفتم سوال کردم چرا اینطوری میکنی؟گفت من واقعا ب وجود عقل تو سر تو شک کردم تو خیلی پستی و...منم دیگه خونم ب جوش اومده از بس ب حرفام بی محلی کرده و ضایعه کرده مثلا اینطوریه ک من با ذوق یهو یچیزی براش تعریف میکنم محلم نمیده جواب ک نمیده هیچ اصلا نگامم نمیکنه،بعد گفتم ببخشید دیگه من مثل شما عقل ندارم خنگم شما خوبید
بازم همون حرفارو زد منم گفتم فقط بلدی ضایعم کنی هربار هر حرفی زدم بی محلی کردی انگار دشمنتم ک باهام اینطوری رفتار میکنی گفتم من اصلا دیگه هیچ حرفی نمیزنم.ناهار خوردم پاشدم اومدم اتاقم الان رفتم بیرون دیدم داره گریه میکنه گفتم چرا گریه میکنی چرا نرفتی یهو با تمام وجودش سرم داد زد ب تو چ ربطی داره دلم نمیخواد برم منم گفتم خودت هرچی از دهنت در میاد بهم میگی باز خودت قهر میکنی؟؟؟ دوباره داد زد اومدم اتاقم
الان میگم بقیشو اگه هستید