2777
2789

بچها من ۲۰ سالمه هربار یچیزی میگم یا حرفی میزنم میکوبه بهم همش میخواد خوردم کنه یبار نشد من یچیزی بگم درست جوابمو بده فقط دلش میخواد ضایعم کنه

امروز قرار بود ساعت ۴ با دوستاش بره بیرون دورهمی داشتن از صبح داشتیم کیک و شیرینی درست میکردیم ببره خلاصه موقع ناهار من خواستم شوخی کنم گفتم مامان اگه فلان شهر بودیم ساعت چند میرفتیم فلان جا؟؟(باور کنید عین همینو گفتم ن یه جمله کم ن زیاد)یهو برگشت گفت تو عقل نداری؟من واقعا ب عقلت شک کردم تو چقدر خنگی مثل بچهای دوساله میمونی هیچی نمیفهمی این سوالای مسخره چیه میپرسی حالا ک اونجا نیستیم!گفتم سوال کردم چرا اینطوری میکنی؟گفت من واقعا ب وجود عقل تو سر تو شک کردم تو خیلی پستی و...منم دیگه خونم ب جوش اومده از بس ب حرفام بی محلی کرده و ضایعه کرده مثلا اینطوریه ک من با ذوق یهو یچیزی براش تعریف میکنم محلم نمیده جواب ک نمیده هیچ اصلا نگامم نمیکنه،بعد گفتم ببخشید دیگه من مثل شما عقل ندارم خنگم شما خوبید

بازم همون حرفارو زد منم گفتم فقط بلدی ضایعم کنی هربار هر حرفی زدم بی محلی کردی انگار دشمنتم ک باهام اینطوری رفتار میکنی گفتم من اصلا دیگه هیچ حرفی نمیزنم‌.ناهار خوردم پاشدم اومدم اتاقم الان رفتم بیرون دیدم داره گریه میکنه گفتم چرا گریه میکنی چرا نرفتی یهو با تمام وجودش سرم داد زد ب تو چ ربطی داره دلم نمیخواد برم منم گفتم خودت هرچی از دهنت در میاد بهم میگی باز خودت قهر میکنی؟؟؟ دوباره داد زد اومدم اتاقم

الان میگم بقیشو اگه هستید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانا گاهی اوقات اینجوری میشن منم به بار دعوام شد 

گفت بلند شو اونجا رو تمیز کن منم گفتم پامشم وایساد تیکه انداختن منم یکم صدامک بردم بالا خوب الان بلند میشم دیگه تا خوده شب گریه میکرد میگفت تو دختر من نیستی و ..

خلاصه روزه مادرم بود رفتم براش کادوخریدم پرت کرد اون ور تا اینکه دبگه رفتیم خونه مامانبزرگم خاله هامم بودند اونجا هم وایساد گریه کردن و فلان و بمان...

ولب خوب دوروز بعدش اشتی کردیم الانم اتفاقا رابطه خیلی خوبی داریم

در اینده زن علی هسدم😂😁
2810