2777
2789

واقعا با باشگاه رفتن میشه مثلا سی کیلو کم کرد و هیکلت کاملا متناسب و عادی بشه یا همش شعاره؟من هیچوقت هیچ چاقی رو ندیدم که با رژیم و ورزش مثل کسی بشه که از ابتدا اضافه وزن نداشته.یعنی فرم بدن همچنان مثل چاقها باقی میمونه و نهایتاً ده کیلو با قرص و بدبختی کم کردند که بلافاصله برگشته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من یه ۶۷کیلویی بودم که شدم ۵۵ کیلو از طریق رژیم...پس امکان پذیره عزیزم

بیشتر منظورم در حد سی کیلو هست نه ده کیلو.شما هم اگر بخوای مثل یه شخص عادی غذا بخوری دوباره چاق میشی دیگه یعنی به خاطر همون ده کیلو تا آخر عمرت باید سختی بکشی و غذا کم بخوری

هم رژیم هم ورزش داشته باشی بدنت عالی میشه 

مگر اینکه شکم زایمانی داشته باشی که نباید انتظار شکم فیت دختر مجرد داشته باشی پوست اضافی داره به هر حال

ولی سایز کم میشه 

من با رژیم و ورزش ۶ماهه هیکل عضلانی خیلی شیک ساختم

الانم ۲ ساله وزنم رو ۵۵ مونده شکم صاف با خط عضله

بازوهامم سفت خط کات داره باسنمم همینطور

یه دونه قرصم نخوردم 

فقط یا پروتین غذاهای معمولی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
بیشتر منظورم در حد سی کیلو هست نه ده کیلو.شما هم اگر بخوای مثل یه شخص عادی غذا بخوری دوباره چاق میشی ...

دیگه رژیم نیستم و ورزشمم سه ماه قطع کردم و وزنمم  برنگشته..‌همه با پرخوری چاق میشن

بیشتر منظورم در حد سی کیلو هست نه ده کیلو.شما هم اگر بخوای مثل یه شخص عادی غذا بخوری دوباره چاق میشی ...

نه عزیزم اینجوری نیستش

اگه ۶ ماه رژیم رو حفظ کنی خود به خود وزنت تثبیت میشه

ضمن اینکه بعد از رژیم کلا هم معدت کوچیک میشه هم طبعت نسبت به مواد غذایی مضر برمیگرده و دیگه مثل قبل خوشت نمیاد

من  نسبت به قند مصنوعی اینجوری شدم

هزاران هزار انواع شیرینی و کیک بزارن جلوم رغبت نمیکنم یکی بردارم

درصورتی که ماهای اول رژیمم میرفتم اینستاگرام کلیپ شیرینی و کیک میدیدم که یکم میل و عطشم برطرف بشه اینجوری عاشق شیرینی بودم.

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
قدت رو بگو و اینکه وزن اولیه ات چند بود الان چندی

قدم ۱۶۰

قبلا نزدیک ۷۰ بودم