2777
2789
عنوان

خانوما که این ماه ها اقدام هستین

88 بازدید | 13 پست

سلام خوبین؟دلم گرفته بیاین حرف بزنیم بگید چندوقته اقدامین؟ چه کارها انجام میدین واسه تسریع بارداری و....من خودم سیاهدونه عسل دوسه روزه میخورم اخرای پری ام هست خداکنه مه بعد باردار بشم الهی خدا به هممون یه نی نی ناز سالم صالح بده

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

۴ ماهه اقدامم 

تحت نظر دکترم

آزمایش خون دادم 

کمبود ویتامین دی داشتم

هفته‌ای یه ویتامین دی ۵۰ هزار خوردم 

چند روز پیش آزمایش دادم نرمال شده بود حالا باید ماهی به دونه بخورم یکی هم شوهرم بخوره

تقریبا ۳ ماهه دارم یدوفولیک مصرف میکنم

۳یا ۴ روز دیگه باید پریود بشم منتظرم فعلا 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

۴ ماهه اقدامم تحت نظر دکترمآزمایش خون دادم کمبود ویتامین دی داشتمهفته‌ای یه ویتامین دی ۵۰ هزار خوردم ...

علایم بارداری داری؟منم ویتامین دی کم دارم ولی همش یادم میره نامرتب میخورم همه قرص هامو یادمه ها الا این یکی به نظرت تاثیر داره

علایم بارداری داری؟منم ویتامین دی کم دارم ولی همش یادم میره نامرتب میخورم همه قرص هامو یادمه ها الا ...

تجربه بارداری ندارم برای همین اگر علائمی هم داشته باشم متوجه نمیشم مگر اینکه پریودم عقب بیوفته 

برای همین منتظر پریودم

کمبود ویتامین خصوصا ویتامین دی رو روند پریود خیلی تاثیر داره 

من پریودم تقریبا نامنظم بود از موقعی که ویتامین دی مصرف میکنم ۲۸ روزی یکبار پریود شدم 

و طبیعتاً پریود منظم لازمه تخمک گذاری درست و بعد  بارداری هست

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

من یکساله اقدامم....

واقعا خسته شدم....

ماه قبلی 6 روز عقب انداختم. خواستم بیبی چک بذارم یهو پریود شدم.

من 3 ماهه زیر نظر طب سنتی هستم. دکترم استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه تهرانه.....

خییییییلی اضافه وزن دارم گفته باید وزنتو کم کنی وگرنه هرچی دارو بدم بی فایده س....

من یکساله اقدامم....واقعا خسته شدم....ماه قبلی 6 روز عقب انداختم. خواستم بیبی چک بذارم یهو پریود شدم ...

میدونم سخته من ارزوم بچس...یه سال و نیمه ازدواج کردم شوهرم نمیخواست الان که اقدام کردم نشدم دل تو دلم نیس واقعا تحمل ندارم دلم پرمیزنه واسه بچه ای که از خودم باشه..