2777
2789

میشه نظرتون رو بدونم من پوستم چربه و مستعد جوش کلی منافذ باز دارم و جای جوشای قبلی هم روی صورتم هستش بعد به پیشنهاد یکی از دوستام میخواد این سرم رو بگیرم ولی میترسم جواب نده چون خیلیم گرونه دلم نمی‌خواد خرج الکی بکنم اگه واقعا ازش استفاده کردین و میدونین میشه بگین تاثیری داشته براتون یانه؟

و اینکه برای کم شدن چربی پوست و از بین بردن جای جوش دیگه چی پیشنهاد میدین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟الان نمیدونین قیمتش چنده؟

اره عزیزم ببین من همه دکتری رفتم واسه پوستم حتی قرص هم می‌خوردم ولی بعد از یه مدت دوباره پوستم جوش میزد ولی اوردینری رو پوست من واقعا جواب داد روی منافذ تاثیر خاصی ندارم ولی واسه جای جوش عالی قیمتش هم بین ۸۵۰ تا ۹۰۰ هست ولی حواست باشه که حتما اصل بخری

اره عزیزم ببین من همه دکتری رفتم واسه پوستم حتی قرص هم می‌خوردم ولی بعد از یه مدت دوباره پوستم جوش م ...

آهان باشه ممنونم ازتون❤️

از داروخانه بخرم بنظرتون بهتره یا لوازم آرایشی؟

من از لوازم آرایشی خریدم ولی از اصل بودنش مطمئنم بودم

بعد برای شما برون ریزی نداشت آخه از تو یه تاپیک دیدم میگفتن خیلی بروز ریزی داره،،ببخشید انقد سوال پرسیدم 😅

بعد برای شما برون ریزی نداشت آخه از تو یه تاپیک دیدم میگفتن خیلی بروز ریزی داره،،ببخشید انقد سوال پر ...

نه خواهش میکنم مشکلی نیست من بعد از زدن اوردینری شاید چندتا جوش زدم که در برابر کل جوشای صورتم که قبلاً داشتم هیچی نبود