2777
2789

میشه نظرتون رو بدونم من پوستم چربه و مستعد جوش کلی منافذ باز دارم و جای جوشای قبلی هم روی صورتم هستش بعد به پیشنهاد یکی از دوستام میخواد این سرم رو بگیرم ولی میترسم جواب نده چون خیلیم گرونه دلم نمی‌خواد خرج الکی بکنم اگه واقعا ازش استفاده کردین و میدونین میشه بگین تاثیری داشته براتون یانه؟

و اینکه برای کم شدن چربی پوست و از بین بردن جای جوش دیگه چی پیشنهاد میدین؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی؟الان نمیدونین قیمتش چنده؟

اره عزیزم ببین من همه دکتری رفتم واسه پوستم حتی قرص هم می‌خوردم ولی بعد از یه مدت دوباره پوستم جوش میزد ولی اوردینری رو پوست من واقعا جواب داد روی منافذ تاثیر خاصی ندارم ولی واسه جای جوش عالی قیمتش هم بین ۸۵۰ تا ۹۰۰ هست ولی حواست باشه که حتما اصل بخری

اره عزیزم ببین من همه دکتری رفتم واسه پوستم حتی قرص هم می‌خوردم ولی بعد از یه مدت دوباره پوستم جوش م ...

آهان باشه ممنونم ازتون❤️

از داروخانه بخرم بنظرتون بهتره یا لوازم آرایشی؟

من از لوازم آرایشی خریدم ولی از اصل بودنش مطمئنم بودم

بعد برای شما برون ریزی نداشت آخه از تو یه تاپیک دیدم میگفتن خیلی بروز ریزی داره،،ببخشید انقد سوال پرسیدم 😅

بعد برای شما برون ریزی نداشت آخه از تو یه تاپیک دیدم میگفتن خیلی بروز ریزی داره،،ببخشید انقد سوال پر ...

نه خواهش میکنم مشکلی نیست من بعد از زدن اوردینری شاید چندتا جوش زدم که در برابر کل جوشای صورتم که قبلاً داشتم هیچی نبود