2777
2789
میدونی نگران چیم؟پروندشو مامانم ازبیمارستان گرفته و آورده ولی جواب آزمایشات و سی تی اسکن مغزش توش نی ...

نه بابا همینجوری مرخص نمیکنه.انقد بی وجدان نیستن.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله .کم کم خون جذب میشه و خوب میشه.هوشیاریش جنده.دست و پاشو حرکت میده.چند وقت پیش یه پسری بود من ازش ...

تروخدا اگر میتونید به من کمک کنید. اگر اطلاعاتی دارید به من بدید. مادرم دراثر فشارخون بالا خون ریزی مغزی کرده الان توی کماست.

چکار کنم؟

تروخدا اگر میتونید به من کمک کنید. اگر اطلاعاتی دارید به من بدید. مادرم دراثر فشارخون بالا خون ریزی ...

عزیزم من چه کمکی میتونم بکنم .حتما تو بیمارستان تحت نظر هستن.توکل کنید به خدا .من پزشک که نیستم.فکر کنم پرسیدن خونریزی مغزی خوب میشه اینجوری گفتم.اگر وسعتش زیاد نباشه ممکنه بدون جراحی کم کم جذب بشه اونم گفتم تصادف کرده بود.شاید شرایط مریض شما بهتر باشه.به خیلی چیزا بستگی داره

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
سلاممیشه لطفا من رو راهنمایی کنید چکار کنم.مادرم خون ریزی مغزی کرده بر اثر فشارخون بالا الان ۸ روزه ...

سلام عزیزم، شفا دست خداست براش دعا کنید انشالله خوب میشن، من کما نرفتم ولی اگه سوالی داری در خدمت هستم 

سلام عزیزم، شفا دست خداست براش دعا کنید انشالله خوب میشن، من کما نرفتم ولی اگه سوالی داری در خدمت هس ...

مادرم ۴۸ سالش هست. ۹ روز پیش گفت سرش درد میکنه و فشارش بالا رفت. بردم بیمارستان گفتند خون ریزی مغزی کرده بعد هم سریعا عمل کردند و لوله ای توی سرش قرار دادند تا خون های اضافی رو خارج کنه و اونطوری که از دکتراش شنیدم خون ریزی شون گسترده بوده و بطن مغز رو درگیر کرده الانم زنگ زدم احوالش رو بپرسم میگه فقط یک طرف بدنش تکان میخوره و سمت چپش فلج هست.

بنظرتون چکار کنم؟

راهی هست؟

تنفسش هم با دستگاه انجام میشه

مادرم ۴۸ سالش هست. ۹ روز پیش گفت سرش درد میکنه و فشارش بالا رفت. بردم بیمارستان گفتند خون ریزی مغزی ...

عزیزم من تصادف کردم خونریزیم ۱۴ درصد بود با دارو رفع شد یکهفته ای سی یو بودم بعدش هم یکسال تحت نظر دکتر بودم، مادرتون الان تحت نظر دکتر و پرستاراست حتما بهش رسیدگی میشه شما میتونی با پزشک متخصصی که بالاسرشون میاد صحبت کنی