2777
2789
عنوان

شیرخشک مونده به بچم دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 30 پست
خداکنه گلم ممنونم

اتاق هوا خنک بود؟لخدا چیزی نمیشه اگه تو هوای خنک بوده ببین چهار ساعت کجا ده ساعت کجا،از شوهرت معذرت خواهی کن و بهش بگو ببخشید که دعوات کردم ولی دیگه بپرس که تازه اس یا نه بعد بده بخوره،بنده خدا خواسته کمکت کنه قدرشو بدون

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم منم منتظر میمونمالهی که چیزی نشه

واااای نمی‌خواد برا چهار ساعت منتظر بمونی یعنی کپی خودمی تو زندگی خودمو برا چیزایی هم که نباید غصه بخورم غصه خوردم😄

اتاق هوا خنک بود؟لخدا چیزی نمیشه اگه تو هوای خنک بوده ببین چهار ساعت کجا ده ساعت کجا،از شوهرت معذرت ...

حداقل آدم میپرسه بدم ندم؟

تجربه شد برام قبل خواب شیشه شیر رو بسورم بعد بذارم بالا سرش

واااای نمی‌خواد برا چهار ساعت منتظر بمونی یعنی کپی خودمی تو زندگی خودمو برا چیزایی هم که نباید غصه ب ...

این ذهن لامصب خودش برا خودش مشکل میسازه

حالا وای به حالم که مشکل پیش بیاد😵‍💫

حداقل آدم میپرسه بدم ندم؟تجربه شد برام قبل خواب شیشه شیر رو بسورم بعد بذارم بالا سرش

چی بگم والا خودمون مامانا خیلی بیش از اندازه رو بچه هامون حساسیم همسر من که جرات ندارم تو هیچ کاری از بچه دخالت کنه حالا دیگه طوری شده که تو بچه داری کمکم هم نمیکنه از بس تا یه اشتباه کوچیکی انجام میداد تو بچه داری سریع دعواش میکردم نق میزدم،شما هم چیزی نگو یه وقت مثل همسر من نشن

این ذهن لامصب خودش برا خودش مشکل میسازهحالا وای به حالم که مشکل پیش بیاد😵‍💫

خدا نکنه اگر مسموم شده بود سریع شیر رو بالا میاورد

چی بگم والا خودمون مامانا خیلی بیش از اندازه رو بچه هامون حساسیم همسر من که جرات ندارم تو هیچ کاری ا ...

چی بگم بخدا

از دکتررفتن‌ خسته میشم

همین چند روز پیش دکتر بودم

باور کن دوقلوان اصلا کمک ندارم و کمک نمیکنن

یه بارم کمک میکنن اینجوریه

ممنونم گلم بابت دل گرمیت خدا فرزندتو برات حفظ کنه سالم و سلامت

منم دعاکن فراوان

چی بگم بخدااز دکتررفتن‌ خسته میشمهمین چند روز پیش دکتر بودمباور کن دوقلوان اصلا کمک ندارم و کمک نمیک ...

سلامت باشین گلم خدا حفظشون کنه منم هیچکسو ندارم که مواظب بچه هام باشه و به داد خودم برسم از کی گوش درد دارم که گوشم کامل کیپ شده چیزی نمی شنوم ولی درگیر بچه هام هستم ،برا مادر هیچ چیز مهمتر از سلامتی بچه ها نیست من وقتی بچه هام حالشون خوبه شادترین آدم هستم الان پسر چهار ماهه ام یک هفته بود شیر نمی‌خورد هیچ دکتری تشخیص نمی‌داد که چشه تا یه دکتر گفت التهاب گلو داره اونم شدید الان چرک خشک کن دارم بهش میدم بدنش هم به شدت کم آب شده نه خواب دارم نه خوراک

سلامت باشین گلم خدا حفظشون کنه منم هیچکسو ندارم که مواظب بچه هام باشه و به داد خودم برسم از کی گوش د ...

اخه بچه منم نمیخورد که دکتره گفت رفلاکس داره

خدا حفظش کنه

2810