2777
2789
عنوان

بالاخره به یکی از آرزوهام رسیدم

17113 بازدید | 213 پست

دقیقا روز عید غدیر بود که آوردنش! 

اونم بعد یه روز پر از مشغله که سرگرم پذیرایی از مهمون های مامان بودم :) 

همیشه برای همه آدم هایی که برام کاری میکنن این ویژگی اخلاقی دارم که نمی‌ذارم حتی خداحافظی کنه همونجا هزینه کارش رو بهش میدم و بعد میگم یا علی ! 

امسال عید غدیر دقیقا همین اتفاق برای من افتاد هنوز آفتاب غروب نکرده بود که دیدم داداش زنگ زد یه لحظه بیا بیرون وقتی رفتم متوجه ماشین نشدم ! بعد از چند دقیقه مکث طولانی بالاخره چشمم به ماشین افتاد و با جمله داداش که ماشینت تحویل بگیر ما جا نداریم فهمیدم بله بلاخره شدددد !

آخرش تو کوچه ما هم عروسی شد 😃

و در آن روز فرخنده من و تیبا ۲ کوچیکم با هم روبرو شدیم و الان عروسک قشنگ من تو پارکینگ خونه امون هست ! 

این باعث شگفتی من شد که پولم خیلی کم بود و فکرشم نمیکردم به این زودی بتونم بخرم اما با کمک خانوادم این نشدنی برای من بالاخره شد ! تقریبا ۱۰۰ میلیون تومن قرض بهم دادن که در مورد باز پس دادنش اصلا حرفی نزدن گفتن هر وقت تونستی ! 

چند روزه که رانندگی میکنم با ارغوان میریم بیرون و دور نیزنیم گرچه برام استرس اوره ولی لذت بخشه خیلی زیاد!

الانم با آوردن و بردن بیرون ماشین خیلی مشکل دارم ان شاالله بتونم از پس اینکارم بر بیام خیلی خوب میشه .

نوشتم به یادگار بماند در تاریخ ۵ تیرماه ۱۴۰۳ یکی از آرزوهای امضام برآورده شد 🥰

شکرت خدای من 

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
مبارکه به سلامتی، چرخش بچرخه برات😍😍

ممنون عزیزم 🥰🥰🥰

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بسلامتی عزیزم. مبارکهامضاتو خوندم. ممنون که انقد قوی شدی

ممنون که بذر امید میکارید تو دل آدم ها 🥰

ممنون برای نگاه قشنگتون...

خیلی مبارک باشه واقعا خوشحال شدم

راحت شدین از منت های جناب خود شیفته راحت شدین از اینکه بین راه پیادتون کنه و مجبور بشین پیاده بیاین 😔😔

امیدوارم با واکنشش این شیرینی رو به کامتون تلخ نکرده باشه

مجددا مبارکت باشه عزیزم

پارکینگتون جای دو تا ماشین هست یا ماشین حضرت آقا تو پارکینگه؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی... سپردمش به خودت... لطفا معجزه ات رو نشونم بده... من منتظرم خدای مهربونم ...

سلام ارغوان جونم

مبارکت باشه انشاالله همیشه خوشحال وشاد باشی

خیلی برلت خوشحالم که تونستی این کار رو هم انجام بدی وبرای ماشین ورانندگی هم بهش محتاج نباشی

وامیدوارم لحظه های خیلی خوبی با دختر کلت داشته باشی😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰