2777
2789
عنوان

بالاخره به یکی از آرزوهام رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 17182 بازدید | 215 پست

سلام دوستای عزیزم چون خیلی خسته مریضی و بدخلقی ارغوان و تازه تونستم بخوابونمش یکی یکی نتونستم پیام های پر مهرتون جواب بدم پس کلی برای همه آتون می نویسم ،

ممنونم که انقد مهربونید که برای من و دخترم خوشحالین ممنونم که هستید و با پیام هاتون باعث قوت قلبم هستید .

حقیقتش زندگی من کلا درگیر چالش و تلاطم های خاص خودش هست اگر زمان این پستی که گذاشتمم دقت کنید می دونید من از پنجم تیرماه که ماشین گرفتم اما ازش چیزی ننوشتم ! 

یکی از دلایلش حال بدی که شوهرم بهم داد باعث شد مثل تمام ذوق ها ، ذوق ماشینمم خیلی نکنم ! اول برای اجازه دادن که داخل پارکینگ بیارمش دوم اینکه بهم کمک نکرد ماشین ببرم داخلل یا بیارم بیرون منم کلا چون رانندگی نکرده بودم انصافا پدرم در می اومد تا ماشین می‌بردم بیرون ! 

دقیقا می دیدمش که پشت پنجره وایمیسته و نگاهم میکنه و عذاب کشیدنم برای بیرون کردن ماشین نگاه می‌کرد اما بیرون نمی اومد ! یه بار که ماشین واقعا نمیتونستم ببرم از حیاط بیرون به ارغوان گفتم برو بابا رو صدا کن بگو مامان گفته بیا نمیتونم دیدم بچه برگشت گفت بابا میگه مامانت غلط کرده ماشین خریده وقتی عرضه نداره ببره بیرون !!!

خلاصه الان بعد این مدت بازم به تنهایی کارامو میکنم و بهترم خداییش ! 

راستی موقعی که پول کم داشتم بهش گفتم می دونستم نمیده ولی خواستم بعدا نگه تو به من نگفتی وگرنه میدادم وقتی گفتم خیلی راحت گفت باز فهمیدی چهار قرون تو حسابم پول دارم از من بکش بیرون ! 

دعام کنید اتفاقی برام نیفته چون خیلی بده فقط منتظره من جایی گیر کنم بشینه مسخره ام کنه ! 

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم،چند مدت دیگه بردن و اوردن ماشین تو خونه براتون میشه آب خوردن و قلقش دستتون میاد اونوقت قیافه بعضی ها دیدن داره عزیزم...مشخصه از استقلال شما استقبال نمی کنه و ترس داره ازش...مطمئنم میتونی قدم به قدم پیش بری و یه روز تنهاش بزاری که خودش بمونه و تنهاییش

بوی سوختگی شوهرت تا اینجا اومد 😁😁

اشکال نداره به دل نگیر میشناسیش که دیگه

انشالله همیشه سلامت و تندرست باشی و سایت بالا سر ارغوان باشه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

ارغوان تو این زندگی تو مقصری خودت اتو دستش دادی

اتفاقا زندگی رو ب ارغوان جهنم کردی خواستم اینا رو بهت نگم ولی تو ترسویی خب چیزی نمیشه چند روز ارغوان بذاری و بری

بخدا چیزی نمیشه یه وکیل خبره بگیر

ب ارغوان بگو یه مدت تحمل کنه بعد میبریش پیش خودش

اگه بازم می‌ترسی مگه نمیگی بیرون و محل کارش خیلی قبولش دارن و شغلش خوبه بهش بگو اگه عوض شدی ک شدی وگرنه میام شرکت آبرومو میبرم

همسرت تو بچگی خیلی اذیت شده برا اینکه ترسشون مخفی کنه ب تو زور میگه میترسه بترسونه یه مدت محکم جلوش بمون

چند بارم تو داد بزن

بابا نترس

خودشیفته ها برا اینکه پذیرفته بشن زور میگن

سلام دوستای عزیزم چون خیلی خسته مریضی و بدخلقی ارغوان و تازه تونستم بخوابونمش یکی یکی نتونستم پیام ه ...

عزیز دلم ماشالات باشه تو خودت رانندگیت عالیه نیاز به کمک ادم خودشیفته نداری ببخشی  ایجور میگم این اقا فقط دلش میخواد زمین خوردن تورو ببینه