2777
2789
عنوان

همین الان یهو

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 34 پست

چندمين باره امتحان ميدي؟تهراني؟يادم انداختي ماتمم گرفته تا اسفندبيشتروقت ندارم وگرنه بايد دوباره ثبت نام كنم و....بدبختي تهران هم خييييلي سخت ميگيرن امتحان شهري رو😞😞😞

صافی مو‌بدون موادشیمیایی،با اتو سنگ معدن انجام میدم. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش بقیه بچه عا نشینی قبول میشی،انقدر استرس میدن که من کلا همه چی یادم میرفت ،به خودت مسلط باش،هر سری هم میگن افسر بده،انرژی بد میدن،به خودت بگو اگه افسر بد بود سه نفر هم قبول نمیشدن،و اعتماد بنفستو حفظ کن من آخرین بار پروپنالول خوردم استرسم رفت قبول شدم 

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

[QUOTE=45090560]چندمين باره امتحان ميدي؟تهراني؟يادم انداختي ماتمم گرفته تا اسفندبيشتروقت ندارم وگرنه بايد دوباره ثبت ...[/QUOTEپنجمین باره آره تهرانم 

زودتر برو این قصه سر داراز دارد

غربت کسی نباش که تو وطن دیده است!
نه هنوز منتظرم

سری بعد یه پروپنالول بخور ،انقدر ریلکس میشی،به چرت و پرتای بقیه هم گوش نده ،از کسی هم نپرس قبول شدی یا رد شدی،هر افسری بیاد بچه ها میگن سختگیره،سری چندمته؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
[QUOTE= 45090627 ][QUOTE= 45090560 ]چندمين باره امتحان ميدي؟تهراني؟يادم انداختي ماتمم گرفته تا اسفند ...

بار پنجممه تهرانم 

زودتر برو تا دیر نشده

سری بعد یه پروپنالول بخور ،انقدر ریلکس میشی،به چرت و پرتای بقیه هم گوش نده ،از کسی هم نپرس قبول شدی ...

بار پنجم زیاد استرس ندارم به حرفه بقیه ام دیگه توجه نمی کنم بیخیال شدم

بار پنجم زیاد استرس ندارم به حرفه بقیه ام دیگه توجه نمی کنم بیخیال شدم

من بار چهارم قبول شدم ایشالله اینسری قبولی فقط راحت رانندگی کن  و راهنما و تابلوها رو حتما یادت بمونه تو دور دو فرمون و دنده عقب و پارک دوبل هم مرحله به مرحله راهنماهاش یادت بمونه

من بار چهارم قبول شدم ایشالله اینسری قبولی فقط راحت رانندگی کن  و راهنما و تابلوها رو حتما یادت ...

مرسی عزیزم این افسره بعد پارک دوبل دنده عقب می خواد که منم تو اون خنگم

آخیی یاد امتحان رانندگی خودم افتادم همین جوری با خانم های دیگه دور هم جمع شده بودیم و منتظر بودیم نوبتمون بشه منم آهنگ ها جهان رو گذاشته بودم.

ایشالا قبول شی گلم.

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝