2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری

904 بازدید | 8 پست
کسی از شرایط بیمه بیکاری و مقدار ومدت حقوقی که میدن اطلاع داره ؟ و اینکه منو امروز فرستاد اداره کار که برم سابقمو بگیرم شعبه فقط برای مدتی که تو این شرکت بودم رو داد درسته ؟ یا باید از اولی که بیمه تامین شدم بده ؟
درونت قلمرویی از آرامش است که می تواند همه نیکبختی هایی که خواهانشان هستی خلق کند (وین دایر)
پس درسته دیگه چون من از سال 80سابقه دارم ولی تواین شرکت از 86تا 91خرداد شعبه هم همین مدت 86تا91رو داد
درونت قلمرویی از آرامش است که می تواند همه نیکبختی هایی که خواهانشان هستی خلق کند (وین دایر)
نه عزیزم باید سابقه های قبلت هم در بیاری بیاد بدونی از سال 80 تا 86 هم که توی شرکت های دیگری بودی کدوم شعبه بیمه شده بودی و سابقه ی بیمه خودتو از اون شعبات هم بگیری تا بتونی از کل سابقه ایی که داری در محاسبه بیمه بیکاری استفاده کنی عزیزم
کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که دلش مثه دریا بزرگ باشه ، که مجبور نباشی واسه اینکه تو دلش جا بشی خودت و کوچیک کنی ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس فردا که برم بگم به مسئولش که اگه لازمه دوباره نامه بده . آخه من یکبار از شعبه قبلی سابقمو انتقال داده بودم به شعبه جدید
ببین من اشتباه گفتم سعید درست می گه
کلا باید سابقتو یه جا جمع کنی و باید کل سابقتو دربیاری، با توجه به کل سابقت بیمه بیکاری بهت می دن
بارالها یاریم کن اگر روزی، جایی، چیزی را شکستم، دل نباشد.
بیمه بیکاری از شش ماه تا یکسال و نیم هستش مقدارش هم به اندازه حقوق اداره کار. تا سه ماه بعد از بیرون اومدنت میتونی درخواست بدی
دنیای از مزه ها و طعم ها جدید در سایت آشپز هنرمند: http://chefartist.ir
عزیزم سلام .اداره کار در واقع سابقه دو سال اخر قبل از بیکاریت رو میخواد .توی اون مرحله سابقه ات به اداره کار درست اعلام شده .اما در مرحله بعد حتما باید کل سوابقت رو از شعب مختلف در خواست کنی که بیاد.مدت بیمه بیکاری با توجه به مدت سابقه ات و متاهل و مجرد بودنت فرق میکنه.
گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است...
عزیزم سلام .اداره کار در واقع سابقه دو سال اخر قبل از بیکاریت رو میخواد .توی اون مرحله سابقه ات به اداره کار درست اعلام شده .اما در مرحله بعد حتما باید کل سوابقت رو از شعب مختلف در خواست کنی که بیاد.مدت بیمه بیکاری با توجه به مدت سابقه ات و متاهل و مجرد بودنت فرق میکنه.در ضمن تا یک ماه از زمان بیکاریت فرصت داری در خواستتو به اداره کار اعلام کنی
گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است...