2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی ک رفته رو رهاش کن ،بچسب ب زندگیت تا با اون آینده ای نداشتی هیچ وقت تحت تاثیر کلام پسرها قرار نگیرید اونها خیلی دیرتر از دخترها ب بلوغ فکری میرسند این رو باور کنید

برای چی بخاطر بی پولی کات کردین؟

خب خواستگاری کرد بابام گفت نه هر وقت پول جمع کردی بعد بیا 

بعد ما باهم دوست شدیم تا وقتی پول جمع میکنه و بعد یه مدت یه ضرری کردن و گفت که من نمیتونم پول جمع کنم نمیتونم خوشبختت کنم بهتره تمومش کنیم 

یکی اکس منو تگ کنه بیاد اینارو ببینه مردم بخاطر پول کات میکنن😄 اونوقت این قدر منو ندونست آشغال کثاف ...

من با بی پولیش مشکلی مواشتم چون عاشقش بودم خودش گفت من نمیتونم پول جمع کنم خوشبختت کنم تمومش کنیم 

منه بدبختم دیگه نتونستم چیزی بگم 

نمیدونم چرا از قضاوت ناراحت شدم 

اگر پسری با خانواده اش پا جلو گذاشت و رسما امد اون میشه ی کار حسابی ،مرد باید متعهد مسئولیت پذیر با ادب با اخلاق با شعور با درک با فهم باشه اصالت خانوادگی داشته باشه،با وجدان بودن ،انصاف و عدل داشتن ،به اخلاقیات پایبند بودن  ،رفتارش با خانواده اش هست ک‌مهمه ه اینها معیار واقعی هستند

اگر پسری با خانواده اش پا جلو گذاشت و رسما امد اون میشه ی کار حسابی ،مرد باید متعهد مسئولیت پذیر با ...

خب الان چه ربطی با مشکل الان من داره 

همه اینارو داره و خواستگاری هم اومد فقط به خاطر اینکه نزدیک 30 سالشه یک میلیون پول نداره بابام گفت برو پول جمع کن بعد بیا اینم کار کرد پول جمع کرد ولی یه ضرری کردن الان هیچی نداره و گفت که من نمیتونم خوشبختت کنم بهتره تمومش کنیم 

اینو ب ذهن بسپار مرد جماعت صفت نداره دوستی اصلا درست نیست چون فردا روزی ک با همون دوست ازدواج کردی همیشه طعنه و کنایه هاش ب راهه ،و براحتی میذاردت کنار ،دوست میذاره کنار چون میگه این دختری ک با من ارتباط داره صد درصد قبل من هم باکسی دیگه بوده ،خودتون رو ارزون در اختیار دیگران قرار ندین ،نذارید با احساستون بازی کنند

من با بی پولیش مشکلی مواشتم چون عاشقش بودم خودش گفت من نمیتونم پول جمع کنم خوشبختت کنم تمومش کنیم من ...

نگفتی ک چطوری کات کردین گفتین دلیلش پول بود🙂 

بعدشم باز خوبه اون گفتخ نمیتونمم خوشبختت گنم 

اون منو مقصر همه چیش میدونست

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)