2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلنا میرفتم خونه ی مادرشوهرم کلی کارمیردم کمکم دیدم دارن پرو میشن وضیفه شده الا ن هیچ کاری نمیکنم مشگل اینجاست بهم دستور میدن مثلا نشستیم گوشی مادر شوهرم میزنگه به من میگه گوشی منه  انطظار داره من پاشم بیارم چی کار کنم بهم دستور ندن  

سلام دوستای گلم سیاست تو زندگی هرزنی لازم و باید هرجور هست یاد بگیره

من یه کانال خوب سراغ دارم معرفیش میکنم حتما عضو بشید خیلی خوبه پراز سیاست های زنونه و مردونه و تجربه زندگی دیگران 

tarfand_78@

داخل جستجو گر تلگرامتون جستجو کنید 78 انگلیسی بنویسید اینجا نمیشه

موفق باشید😊

من خانواده شدهرم خوبن توقع کارو .... ندارن منم عقیدمه که ادم بخاد بپزه بشوره بسابه میشینه خونه خودش ...

الهام جان بنظرمن خیلی نباید سخت گرفت ادم با کارکردن کوچیک نمیشه درست کار خوبی میکنی ولی طوری نباشه که خیلی هم تابلو باشه بقیه بگن موری باری درمیاره اززیر کار درمیره😂😂😂

سلام دوستای گلم سیاست تو زندگی هرزنی لازم و باید هرجور هست یاد بگیره

من یه کانال خوب سراغ دارم معرفیش میکنم حتما عضو بشید خیلی خوبه پراز سیاست های زنونه و مردونه و تجربه زندگی دیگران 

tarfand_78@

داخل جستجو گر تلگرامتون جستجو کنید 78 انگلیسی بنویسید اینجا نمیشه

موفق باشید😊

بچه ها لطفا راهنمایی کنید

اگه طرفت تو دعوا ها و قهر ها هیچ وقت جلو نیاد باید چکار کرد؟؟؟

همیشه وقتی قهر میکنم ک نبودمو احساس کنه بدتر میشه

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 
2810