2777
2789
یک سال گذشت که من ازدواج کردم و اومدم غربت و از اول ماه رمضون فقط دعوا داریم! اقا روزه میگیره اعصاب نداره یعنی گیراش فقط مربوط این روزا نمیشه دیگه خسته شدم،مثلا دیروز داره نماز میخونه منم این ور نشسته بودم بعد یه لحظه ایمیل هامو چک میکردم که ایمیل دوستمو دیدم که شمارشو فرستاده بود و من رفتم به لیست شمارهام نگا کنم که اینو دارم یا نه دیدم ٢تاست یکیشو پاک کردم بعد از اونجایی که شوهرم شککاک و بدبینه! بعد نماز میگه اون چی بود پاک کردی هان؟! اره زود پاک میکنی که من ندونم با کی حرف میزنی !! گفتم چی میگی اون شماره قدیمیشو پاک کردم گفت خدا میدونه ! هر کی دروغ بگه خدا بگم چیکارش کنه!؟ به خدا خستم کرده! من اول اشنایی نگفتم که قبلا با یکی دوست بودم اینم دختری میخواست که با هیشکی دوستی نکرده باشه،بعدا هی بهم گفت راستشو بگو تو ایران میگن وضع خرابه دخترا همه کار میکنن هی پرسید تا که گفتم اره با یکی دوست بودم چند باری رفتیم بیرون این دیگه چند روز سرد بود تا که قسم خوردم که باهاش کار بد نکردم! اخه بابا قبلا که اومده بود باهام اشنا شدیم چند سال تلفنی حرف زدیم بهش گفته بودم اگه مشکل داشت خوب ازدواج نمیکردیم.الان دیگه ازدواج کردیم یک سال گذشته هر بار میگه اره اونجا همه کار کردی اون دوستای بدت گمراهت کردنو با هاشو ن هنوز حرف میزنی. دیروز فکن گفت دلم میخو اد سک.. منم محل ندادم چون ناراحتم کرده بود با بی اعتمادیش هی تلاش کرد بعد دلم سوخت و.. باهم شدیم. بعد بهم گفت روزه بگیر لاقل جمعه ها ثواب داره! از اول ماه رمضون گرفته بودم ولی ٢روز حالم خوب نبود نگرفتم گفتم روزه نگیرم بهتراز اینه که اعصاب نداشته باشمو غر بزنم و بد حرف بزنم و گفتم خیلی بد حرف میزنی! اون چی بود واسه یه شماره پاک کردن گفتی گفت خودت کردی که اینجوری بشم خیلی کارا کردی بهت هیچی نگفتم! دیگه من داغون شدم فکن الان سک.. کردیما! منم داد زدم بابا خسته شدم نمیخوای نخواه جدا بشیم بهتره از اینه که هی بزنی از سرم رفتم اتاق مهمون بخوابم اومدم دونبالم بیا ببخشید دیگه نمیگم گفتم تا حالا ١٠٠ بار شب و زهر کردی بعد گفتی ببخشید تو اصلاح نمیشی اون شب نذاشت بیام اتاق دیگه امروزم اصلا حرف نزدم افطاری اماده کردم خوشمزه گفت خوشمزس فقط در همین حد.بعد اومد بالا گفت بیا بخواب گفتم میام منم رو مبل دراز کشیده بودم چند بار صدام کرد نرفتم بعد درو بست منم که از اول میخواستم این یکی اتاق بخوابم اومدم خوابیدم الان یهو صدای دادشو شنیدم که پاش گرفته بود اخه یکی از پاهاش ضربه دیده بعضی وقتا بد جور میگیره دلم سوخت زود رفتم ماساژ دادم گرمش کردم قرص دادم بعد درو بستم اومدم این اتاق نگفت که نرو! بچه ها خیلی بی سیاستم اصلا زندگیمو دارم داغون میکنم،احترامی نمونده هر چی میخواد میگه. میدونم خیلی اشتباه دارم و اصولا باید اون موقع که شوهر بهت نیاز داره حرف بزنی من بعدش میگم! تورو خدا بگین چیکار کنم میدونم الان میگین چه کاریه از هم جدا خوابیدن ولی به خدا دیگه از بی اعتمادی و سرزنش ها خسته شدم میخوام با قهر کردنام عوض بشه ولی اصلا فرقی نمیکنه .چه جوری اعتمادشو جلب کنم.به گوشی و اینترنت حساسه منم پیشش باهاش ور میرم چیکار کنم این فقط مشغولیت برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مقصر خودت بودی تو که میبینی شکاکه چرا گفتی با فلانی دووست بودم... اصلا هرچی اصرار کرد نباید بروز میدادی که بدتر شکاک تر بشه الانم سعی کن اون قضیه رو ماس مالی کنی و کشش ندی فعلا هم زیاد جلوش سرت توو گوشی و ایمیل نباشه یا جلوی چشمش یه پیامی رو پاک کن بعد بگو ای وای شماره دوستم پاک شد یا ایمیلایی که میدونی محتواش چیه مثلا طنزی چیزی که میفرستن بلند برای اونم بخون بذار فکر نکه با مسنجر داری میچتی بعدم ایمیلای پاک شده میره توو آشغالی میشد بری نشونش بودی که ایمیل خاصی نبوده این که مشکلی نیس فوقش میگفتی اسپم بود
مرد باش ... مرد ک باشی جلوی آینه با ی مرد طرفی نه با یه عوضی
در رابطه با بهونه گیریش هم بذار ب حساب ماه رمضون چون واقعا قند خون کاهش پیدا میکنه مغز خوب تغذیه نمیشه حرکات و حرفای پارازیت میفرسته قبل افطار سر ب سرش نذار فقط بهش بگو اگه قراره روزی بگیری و اذیتم کنی اون روزه قبول نیست اگه بهت فشار میاد میتونی نگیری یا ی روز در میون بگیری ولی اینکه گرسنگیت رو بهونه کنی سر من خالی کنی مطمئن باش خدا هم راضی نیس ثواب روزت وقتی بیشتر میشه که زبون و رفتارت هم روزه باشه و زخم نزنی این قدرم راحت نگو بهش طلاق بگیریم و برم ... بذار قبح این قضیه شکسته نشه ایشالا مشکلت ب بهترین صورت حل شه ...
ممنونم ف ف جون خیلی زیاد.ببخشید دیر جواب دادم اختلاف ساعت زیاد داریم. اتفاقا منم میگم این روزت قبول نیست اعصاب نداری نگیر واقعا کار اینجا سخته ولی دیگه سر همه چی هی غر میزنه.اره میدونم اشتباه بزرگی کردم حالا بدترش اینکه بعد یه سال گفت تو رابطه داشتی باهاش دیگه اعصبانیم کرد گفتم اره!بعد تا چند روز اصلا حرف نمیزد بعد گفتم الکی گفتم اونروز داستان که تعریف کردم دروغ بود گفت تو با جزییات گفتی!گفتم به خدا دروغ گفتم بعد حالا دیگه اونروزا گذشت ولی همیشه سر هر چی میکوبونه سرم.من چیکار کنم که اعتمادشو جلب کنم من خیلی سر این حساسم میگم اعتماد ندتشته باشی دلیلی واست ادامه زندگی نداره.منم سر هر دعوا میگم جدا شیم. ادمی که اینجا سالمه اهل خونه اس نه اهل مشروب نه سیگار نه بیرون رفتن شبا.خیلیم منو دوست داره میگه به این خاطر برام مهمی میگم نه اینکه اذیتم کنی کسی کسی رو دوست داره اذیت نمیکنه اعتماد میکنه میگه تو اینو ازدست دادی.اصلا موندم من نه بدرقه اش میکنم اوایل وقتی میومد بوسش میکردم به خودم میرسیدم الان نه.الان زود نمیاد خونه میگه سرمون شلوغه میگم خوب میتونی اونو بزاری بمونه فردا انجامش بدی میگه بزار پول جور کنیم. اصلا انتایم نیست،میگه نیم ساعته میام ٢ساعت بعد میاد نه اینکه جایی رفته باشه میدونم سر کاره ولی ول نمیکنه بیاد! خب منم سرد میشم وقتی با ذوق اماده شدم بریم بیرون میبینم اقا نیومد بهد ٢ساعت خسته میاد دیگه همه جا میبنده!اینارو گفتم بدونین که چرا زود ناراحت میشم. در ضمن زود فراموش نمیکنم اونم میگه کینه میگیری باید زود فراموش کنی میگم نه تو هر چی دلت خواست به من بگی منم فراموش کنم میگه خوب اذیتم میکنی میگم تو اذیت میکنی با حرفات نه من.میدونم تو زندگی باید بگذری فراموش کنی ولی اخه مگه اینجوری پرو نمیشن؟ چطور بدونن اشتباه کردن؟ دوستم میگفت قیافه گرفتن درست نمیکنه مردارو بدتر میکنه اخه پس چه جوری درست کنه حرف زدناشو؟
ینی دخی تو دیگه کی ای..... ورداشتی شوخی شوخی بهش گفتی آره رابطه داشتم :||| خوبه کار ب جاهای باریک نکشیده.. اخه این چ حرفی بوده.... :| ملت جدی جدی رابطه دارن میرن هزار جور دکتر و این چیزا که آثار رابطه رو ماس مالی کنن نباس اینجور میگفتی اینجور که گفتی شوورت خوبه خدا رو شکر ... میگی با اینکه اینجا نیستین و اون ور میدون داره ولی اگرم داره دیر میاد سر کاره... اهل مشروب و زن بازی و اینام که نیس ببین آدم برای کسی که دوستش داره میجنگه... دعوا چ اشکالی داره اگه طرف اون قد ارزش داره که ب خاطرش دعوا کنی تا مشکلات حل شه و حرفاتون رو بزنین دعوا هم سر موقعش خوبه تا اینکه کینه ب دل بگیرین... اگه میبینی اون دعوا آخرش نتیجه نداره و اعصاب خوردیه اون دعوا ب درد نخوره . ب نظرم ی مدت ایمیلات رو وقتی اون تو اتاقه چک کن و بعضیاش رو نشونش بده اونایی که عکسای فان دارن یا جوکه گوشیت رو بعضی وقتا کنارش جا بذار از قصد که مثلا یادت رفته ببریش تا بدونه چیز سِری ای نداری ...
قهر خیلی بده مردا اصلا نمیفهمن مثل ما خانوما که ما ناراحتیم و قهریم... یکم کم محلی کن و سرد باش ولی بعد حتما صحبت کن ... منم مثل شوهر تو بود اخلاقم ولی طرف بلد بود چجوری صحبت کنه که عصبانیتم بخوابه و دعوا از کل کل حالت منطقی و رفع مشکل پیدا کنه با اینکه من واقعا کله شقم و توو دعوا خل و چل ولی واقعا روشش مشکلمون رو زودی حل میکرد تو هم میتونی استفاده کنی اینجوری که اون منو از داستان میکشید بیرون و از من میخواست ب عنوان نفر سوم باشم و راهنماییش کنم مثلا میگفت فرزانه، من شرایطم رو میگم تو راهنماییم کن یکی هست به من میگه دروغگو و یه سری حرفا بهم میزنه که واقعیت نداره از طرفی هم وقتی بهم میگه دروغگو ینی حرفم رو قبول نداره پس اگه دفاعی کنم از خودم هم باور نمیکنه... ب نظرت چجوری اونو متوجه فکر اشتباهش کنم ؟ اینجوری که با من حرف میزد من خودم راهکار میدادم و از گاردی که گرفتم میومدم بیرون و میدیدم چقد غیر منطقی ام... این راه برای من جواب میداد همیشه مشکلامون زود حل میشد
واای خدا خیرت بده خیلی خوشحالم میکنی که جواب بهم میدی اینجا خیلی سخته تنهایی و هرکسی نظری داشت لطف کنه بهم بگه.چشم اینو امتحان میکنم ولی خیلی سخته یکی بهت تهمت بزنه یا چیزی بگه که تو اونکاره یا اون کارو نکردی خیلی بهم بر میخوره قاط میزنم رسمن داد میزنم. اره میدونم خودم باعث شدم شکلک بشه به ادم شکاک کافیه یه بار دروغ بگی که دیگه شولعه ور میشه.هر کسی که تو رابطس یا اول زندگیشه این دیونه بازیای منو نکنه! من انقدر سادم که اول اشنایی هی گیر میداد که تو دختر سالمی هستی منم گفتم بابا میخوای باور کن نکن الان دخترا خودشو میرن میدوز. که طرف نمیفهمه! اصلا من اهلش نبودم نمیدونم چی گفت حرصنو در اورد ها گفت میریم دکتر معلوم میشه منم برگشتم اونو گفتم از حرصم! اخه من میگم ادم هفت خط که این حرفو نمیزنه اونی که پاک سادس اونو میگه گفت نه تو از کجا میدونی گفتم بابا من از اینترنت اینو اونور میشنوم خلاصه هر چه کردم خود کردم که لعنت بر خودم باد ! بعضی وقتا میگم چرا ادم باید زندگی رو ادامه با ادمی که این همه تفاوت دارن بعد میگم همه مشکلات دارن حالا اینم اینجوریه ولی وقت یه چیز میشه خیلی سرد میشم شاید بخندین بگین همه موقع دعوا از هم بدشون میاد ولی من به زبون میارم و اونم سرد میکنم.
الان میخوام بهش زنگ بزنم بگم من میرم خونه فامیلم تا خوب فکر کنی تا ببینی مشکل کجاست نمیدونم نمیخوام کسی دیگه بفهمه ولی اینجوری اون به عمق ناراحتی من پی نمیبره .صبح میرفت سر کار گفت عصر اماده باش بریم بیرون اون چیزی لازمه واسه خونه رو بخریم
دقت کردی ماهایی که ساده تریم شک رومون بیشتره اصن نمیدونم چ صیغه ایه ... طرف با چن نفر رابطه عمیق داره موقع ازد ی جوری دوخت و دوز میکنه که خود پسره نمیفهمه ولی ما این قد ساده ایم طرف مقابل همش شک میکنه یا نمیدونم خودمون داریم مشکوک میزنیم چون بلد نیستیم موزمار باشیم من که هیییچی کلا از دست رفتم از بی سیاستی =))
میدونی اینجا خلوت تره ب خاطر اینکه صفحه هاش زیاد شده مهاجرت کردن به سیاست زنانه 2 بعد 3 الانم همگی توو 4 ان ... این لینکشه خواستی برو اونجا اساتید سیاست گردهماییشون اینجاس الان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1078474
ف ف جون اونروز چند تا بلوز اینا رو گذاشتم تو کیفم وقتی اوند خونه بهش گفتم میخوام برم پیشه عمو بمونم تا تو هم فکر کنی که مشکلت چیه؟گفت بچه نشو من مشکلی ندارم!گفتم نه داری باید حلش کنی اومد بغلم کرد گفت این بچه بازیا چیه!نزار مردم بخندن بهمون گفتم به درک.گفت پاشو حاظر شو بریم بیرون زیاد حرف نزن دیگه ببخش دیگه تکرار نمیشه! ؛) و نازمو کشید حسابی! گفت من خیلی دوست دارم .خدا کنه دیگه تکرار نشه.i hope so
خاتوما کسی دیگه اینجا حرف نمیزنه
خدایا ازت ممنونم و دوستدارم، دوستای مهربون میشه محبت کنین برای حاجت دل من و ادینه خانوم و یاسی،،،، یه صلوات بفرستید ، بچه ها هرکی میخواد بگه اسمشو بنویسم