دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام مرسی دوستان از راهنماییتون مامان ایلیا جون از نظر خانوادگی مثل هم هستیم فقط من پدرم فوت کرده و بجز یه مادر کسی رو تو ایران ندارم
از اول باهام خوب بودن ولی از همون روز اول کادوهای منو نمیگرفتن و ...... منم چون سنم کم بود میزاشتم به حساب بد سلیگیم
بگذریم با اینکه جاریم اصلا محل سگ بهشون نمیده جواب همه رو میده و ... عزیز شده من خیلی وقته اون لیست رو نوشتم متاسفانه بیشتر اذیتم کرد
اعتماد به نفسم صفره اما دارم رو خودم کار میکنم از حق بچم نمیگذرم اصلاااااااااااااااااااااا
دیروز خواهر شوهرم زنگ زده بود به همسریم همسریم هم حسابی همه چیز رو گفته بود گفته بود نمیزارم دیگه زنم رو اذیت کنید و ..........
ما هم قرار شد بریم خونشون اما زود پاشیم
دیگه رک بهشون میگم اون چیزایی که برای بچم بده بهش ندن
هر کی مریض بود تا دیدم مریضه با سرت نور محل رو ترک کنم
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
دیگه ..... نمیدونم از این سیاست ها بهم یاد بدین منم سعی میکنم از صفحه اول بخونم تا کمی یاد بگیرم
هومممممممممممممم عیدی همهمون میزان به بچه هاشون میدم که به بچه من میدن
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
برای این مشکل پسرت منم دختر م خیلی شیطونه برای همین بیشتر وقتها پیش مارم میزارمش و مهمونی نمیبرمش
اگه میتونی پسرت رو جایی که بهش توهین میشه نبر اگه هم کسی گفت چرا نیاوردیش بگو اخه اذیتتون میکرد نخواستم اذیت بشین
راست میگی مامان پارسا من بیشتر به خاطر دخترم و به خاطر اینکه مثل من نشه دارم سعی میکنم
اما خدا رو شکر دخترم بر عکس من از بچگیش از حق خودش دفاع میکنه کسی اذیتش کنه هلش میده اسباب بازیش رو به زور نمیتونی ازش بگیری
اما اگه خودش خواست همه چیزش رو میده
مامان محدثه جون راه کار وستان عالیه وقتی بچش بدنیا بیاد اگه از الان بفهمه حساس هستی حتی اگه نظر درست رو بگی فکر میکنن حسودیت میشه
ایشالا بارداری دیگه ای رو تجربه کنی و یه نی نی خوشمل بدنیا بیاری
منم این شرایط رو دیدم میدونم خیلی سخته دردش هیچ وقت یاد ادم نمیره
مرسی دوستای گلم انرژی مثبتتون رو گرفتم الان حالم خیلی بهتره . خدا از زبونت بشنوه مامان دو گل جان . الان تو خونه روی هر کلمه ای که می خوام بهش بگم کلی فکر می کنم تا مبادا اثر مخربی روش داشته باشه یعنی در این حد دارم تلاش می کنم . تو خونه خیلی خوبه اما در مهمانی ها واویلا ..... تو رو خدا برام دعا کنید . هل هل جان دقیقا درست می گی باید اینو در نظر داشته باشم و اجازه ندم به هدفشون برسن . ممنونم عزیزم برنز جونم ممنون خانومی محتاج دعای مخصوصم . بخصوص عاشق اقا امام رضا هستم . محدثه جان دقیقا راهش همینه اصلا خودتو به اون راه نزن . عزیزم با شور و اشتیاق به حرفاش گوش کن و نظر بده . اصلا اصلا اصلا تحت هیچ شرایطی جلوی خانواده شوشو ضعف نشون ندین واتو دستشون ندین .ولی واقعا بعضی ها وجدان ندارن . چطور می تونن کسی که دلشکسته اس رو اذیت کنن ؟ ادلا جان هر کاری جاری ات می کنه شما هم بکن . خدا رو شکر شوهرت پشتته . دیگه اصلا براشون هدیه نگیر تحت هیچ شرایطی ولی برای مامانت کادوهای خوبی بگیر و بذار اونا هم بفهمن البته مستقیم نه ، یه جورایی غیر مستقیم بفهمن برای خانوادت کادو می گیری تا حالشون جا بیاد مثلا اگه یکی شون لباس گرونی خرید ه بود بگو منم یه لباس تو همین مایه ها ولی گرونتر برای مامانم گرفتم چون خودشون کادو قبول نمی کنن جای گله نداره . خیلی سنگین و رنگین برو و بیا . شما هم لباس ها و اسباب بازی های کهنه بچه ات رو براشون ببر و بگو دیدم شما به بچه ام می دین گفتم چون این کار رو محبت می دونین منم به شما محبت داشته باشم . اعتماد به نفست رو هم خیلی بالا ببر اگه نمی تونی تظاهر کن که اعتماد به نفس بالایی داری . هر چیزی رو با کلمه من شروع کن و همش از خودت تعریف کن مثلا بگو دوستم اومد خونمون گفت چقدر خوش سلیقه ای و چه دستپختی و...... البته خیلی ضایع نباشه و تابلو در مورد بچه ات هم درست زل بزن تو چشم طرف و بگو ببخشید شما سرما خوردید و بچه ام مریض میشه لطفا نبوسیدش و از بغلشون بگیر و دورش کن . به خدا صد رحمت به زندان اوین . اینا دارن شما رو شکنجه می دن . حتی قطع رابطه کنی باهاشون هیچ ضرری نکردی پس به فکر خودت باش . اونا محتاج شما هستن که نوه اشون رو ببینن یا پسرشون رو . شما که مامانت رو داری هیچ احتیاجی بهشون نداری گلم
کار هنری انجام میدم :چرم دست دوز ، نمدی و ... با قیمت منصفانه
وبلاگhttp://termeart.blogfa.com/
تاپیک نی نی سایت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1039331&postID=40558103
منم دلم مشهد میخاد دعا کنین بهمن ماه عقد خواهرم رو قراره مشهد بگیرن یعنی خوانواده دامادمون ما هم دعوتیم از طرفی همه هم هستن دعا کنین تو رو خدا مشکلی پیش نیاد ما هم بریم آخه شوشو میگه اون موقع سال خیلی سرده
مامان محدثه جون خیلی برای خواهرشوهرت متاسفم عزیزم وخدا عقلش بده. صبرکن صبر. خدا با صابرینه به نظرم حساسیتتو کم کن زیاد هم لازم نیست به اون توجه نشون بدی بیخیال باش با خودت فکر کن اینم مث خیلیهای دیگه الان بدترین چیز برای شما استرسه باید فکرت آزاد باشه تا یه نی نی خوشکل بیاد تو دلت
انشاالله خود امام رضا دعوتت میکنه بیای پابوس مامان پارسا جون منم تمام تلاشم اینه که بیخیال بشم تا اون هم متوجه حساسیتم نشه اما خوب برام سخته دارم روخودم کار میکنم که بیخیال بشم این ماه که دکتر نبود دعا کنید ماه بعد مشکلی نباشه و اقدام کنیم و البته نی نی هم بیاد دفعه قبل 7 ماه طول کشید تا باردار شدم
کار هنری انجام میدم :چرم دست دوز ، نمدی و ... با قیمت منصفانه
وبلاگhttp://termeart.blogfa.com/
تاپیک نی نی سایت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1039331&postID=40558103