2777
2789
بچه ها من همیشه این تایپکو میخونم یعنی خواننده خاموش هستم اگه راضی باشید من تایپک مشاوره رو میذارم البته فقط تو وقتای اداری میتونم بیام. اینم بگم خودم روانشناسی خوندم
یعنی میاد روزی که تو ارتباطمون با همدیگه ، مذهب و نژاد و قومیت نقشی نداشته باشه. یعنی میشـــــــــــــــــه!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهسا خانوم با همین مطرح کردنه مشکلات وقتی دوستان تجربه مشابه دارن و میان میگن و سیاستایی که تو رفع این مشکلات موثر بوده رو مطرح میکنن .بقیه هم میتونن استفاده کنن مشکل بعضی ها شاید رفع بشه.

من از تجربه های سمیه خوشم اومد و سعی میکنم بکار بگیرمشون

حالا همه مباحث که نباید بدرد همه بخوره.هر کس نظر و علایقی داره که با بقیه متفاوته!

گاهی ادم با خوندن همین تجربه هاست که میفهمه کدوم سیاست رو کجا بکار بگیره.یا منظور دوستان چی هست.
خانوم ماتاتا عزیز واقعا درکت میکنم چون برای خودم هم یه مدت پیش اومده
برای اینکه شوهرمو با خودم همراه کنم خیلی اذیت شدم ولی زبان خوش بهترین راهکاره
خونه رو آرام نگه دار غر نزن تذکر نده هی نگو ما تنهاییم
نگو چرا اینقد باشگاه میری ؟؟؟
بهش بگو عزیزم من با باشگاه رفتنت نه تنها مشگل ندارم بلکه دوس دارم بابای بچم قوی باشه
بذار خیالش راحت باشه که درکش میکنی
بعضی مردا با اومدن بچه استرس میگیرن و ساعات کاریشونو زیاد میکنن اما اگه تو خونه آرامش باشه توجه باشه زودتر به خونه میان
من بعضی از کارامو از قصد میذاشتم برای موقی که شوهرم میومد و نگهداری بچه رو ریز ریز به شوهرم میسپردم
تا جایی که دیگه عادتش شده بو د میاد خونه با بچه بازی کنه بخوابوندش ببردش بیرون .....بعد هم ازش تشکر میکردم تو معرکه ای بهترین بابای دنیایی
مردا مث بچه هان نه باید زیاد لوسشون کرد اما با زبون خوش رام میشن
کم کم میتونی بسازیش
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
(من بعضی از کارامو از قصد میذاشتم برای موقی که شوهرم میومد و نگهداری بچه رو ریز ریز به شوهرم میسپردم
تا جایی که دیگه عادتش شده بو د میاد خونه با بچه بازی کنه بخوابوندش ببردش بیرون .....بعد هم ازش تشکر میکردم تو معرکه ای بهترین بابای دنیایی )(مامان پارسا)
خوب این بستگی داره به مرد.مثلا من همسرم دوست نداره وقتی خونه است من تو آشپزخونه باشم یا مشغول کار خونه باشم.میگه وقتی من هستم تو بیا بشین پیش من نوازشــــــــــــــــــــــــــــــــــم کن.ماساژم بده.
کلا من خودم هم دوست ندارم وقتی همسرم هست کارهای خونه را انجام بدم.در حد شستن ظرفهای شام را انجام میدم.
ولی خوب بعضی وقتها یه جورایی خودمو در گیر کاهام میکنم تا ببینه چقدر سخته مراقبت از بچه و رسیدگی به کارهای خونه.
ممنون مامان پارسا جون

اتفاقا یه جورایی منم همین کارو میکتم کارامو خیلیاشو عمدا میذارم برا موقعی که اون تو خونه هست ولی میدونی چیه دلم برا موقعایی که همسرم میگفت چیه داری ظرف میشوری بیا پیش من باهم فیلم ببینیم تنگ شده آخه الان کمتر میگه ولی خب دیگه بچه به اون واگذار میشه
دوستان خواهشا نگید که همسرتو ماساز بده براش میوه بیار و... یه مدت اینکارو میکنم بعدش احساس کوزت بودن میکنم چون میبینم اون هم به تفریحش میرسه هم استراحت هم یکی هست درکش کنه و براش خوراکی بیاره ولی اون فقط با بچه بازی کنه (پوشکش / شیرش / جمع کردن بهم ریختگیاش که با منه)
پس من چی؟
کی کرم حلزون منو برداشته؟؟؟!!.....................................مدرسان شریف
ممنونم بچه ها پس من تایپک میزنم به این اسم

مشاوره مسائل و مشکلات خانوادگی هر کی دوست داره میتونه بیاد
یعنی میاد روزی که تو ارتباطمون با همدیگه ، مذهب و نژاد و قومیت نقشی نداشته باشه. یعنی میشـــــــــــــــــه!!!!!
پس چرا کسی جواب منو نداد؟ مامانای مشاور حرفه ای سیاستمدار، کجایییییییین؟

مادرشوهرم خیلی تازگی اذیت میکنه..........کمک.........
بزرگی ما به هدفی است که در سر داریم و آن را می جوییم.
شما اکنون چه هدفی در سر دارید؟ به همان میزان عظیم هستید.......
ماتاتای عزیزم

نبودم الان اومدم ـ باید خودت هم دست بکار بشی ـ احتمالا همسر تو هم مثل اکثریت مردها توی این زمونه اوقدر کار میکنه و سرش شلوغه که وقتی میاد خونه حتی توان فکر کردن و برنامه ریزی برای سرگرمی و تفریح خانواده اش رو نداره ـ سعی کن " برنامه ریزی برای بیرون رفتن و خرید کردن رو خودت انجام بدی ( البته نمی دونم چه میکنی ببخشید اگر خوب بیان نمی کنم خوشجله) اینطوری همسرت یه جور دیگه روت حساب میکنه ـ اون مرد رویاهای منه و من کسی که روش براحتی حساب میکنه ( غرغر ممنوع )

به عنوان مثال: برای جمعه صبح ، با توجه به ساعت بیدار شدن تون ، قبلا غذای توراهی و وسایل پیک نیک رو آماده کن و شب قبل یا دو روز قبل آماده اش کن و بگو عزیزم ، این هفته جمعه بریم پارک یا جائی اطراف شهرتون ناهار رو اونجا بخوریم+ یه چائی روی منقل خیلی میچسبه ـ بدون غر غر ، بدون یادآوری تلخی ها و خستگی های هفتهءگذشته + تشکر از زبون کوچولوت ( بابائی جونم مرسی که ما رو آوردین بیرون ، چقدر با بابای خوش تیپم بهمون خوش میگذره

یا ساده تر : یه فیلم که می دونی اونم شاید دوست داشته باشه ـ برای پنجشنبه غروب ، هیچ کاری نکن ، نظم و ترتیب خونه ،غذا ، اطو و جارو ... رو از قبل یا انجام بده یا ولش کن ، ایشون آخر هفته داره ، من هم به عنوان مامانی که خانه دارم آخر هفته نیاز دارم ( تمیز هم نبود غذا هم نداشتی .... فدای سرت گلم) آخر هفته رو استراحت کن درعین اینکه می دونم بچه ها وقتی برای استراحت و آرامش برامون نذاشتن

ممنونم از مامان پارسا ـ همیشه نکته های نابی رو گوشزد می کنن

با حقیقت باید زیست. امّا، واقعیت را ـ تنها ـ باید دانست.