2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مامان پارسا خیلی جالب بود

فقط میشه برای جمله با دست پس بزن با پا پیش بکش مثال بزنید
نمیدونم دقیقا منظورتون چیه
میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟

پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!
هل هل جون::

متوجه نشدم از اینکه به خودم برسم و حال کنم دقیقا منظورت چی ه گلم:) اما حقیقت اینه که من هر دو این اعمال رو انجا م میدم:)
در خصوص مشروب و....همسر من ته مونده ای از گرایشات مذهبی توش هست با توجه به خانوده مذهبی.یکی دو بار خورده مشروب و لذتی نبرده .منم سالی دو سالی یه بار مهمونی باشه ممکنه درینک بزنم(چون دارو می خورم کنتاک پیدا می کنه)
ذاتا اهل دود و درینک نیستم میپشه گفت با اینکه اکثر دوستان یا اقوامم اهلشن:)

-

بابت همراهی همه تون ممنونم.اما ادم به همه چیز عادت می کنه .
آب را گل آلود می کنند ، تا عمیق به نظر رسد. نیچه
مارال جون یعنی گاهی که شوهرت میخواد بهش بگو نه
لازم نیست همش اون حاظر بود تو هم اکی بدی اتفاقا این اخلاق بعضی خانوما رو مردا نمیپسندن. مردا گاهی دوس دارن شکارچی باشن شکار فرار کنه بعد که به دستش میارن خیلی براشون لذت داره
یعنی بگو نمیتونم خستم باشه برای بعد عزیزم اما اینو با ناز بگو ...خودش متوجه میشه ...میاد به زور هم شده ... بعد خودتو راضی نشون بده
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
16-خونه مادر شوهر یا فامیلای شوهرتون همش رسمی برین شیک باشین کفش پاشنه بلند لباس ست .آرایش ملایم .زیورآلات
برای بچه هم چند دست لباس ببرین و موقعی که اونجایی حداقل 2بار لباس عوض کنین برای بچتون
17-گاهی با شوهرتون مث دوستاش باشین مثلا اگه تونستین باهاش برین کوه یا باهاش فوتبال ببینین یا مث اون از سیاست حرف بزنین البته تو این مورد زیاده روی نکنین فکر کنه دارین برای اون زندگی میکنین.

18در مورد کارش اطلاعات داشته باشین (خیلی خوبه)

19توی جمع خانوادگیتون خیلی تحویلش بگیرین به اسمی که دوست داره صداش کنین تا اونم البته اگه اینجور نیست ازتون یاد بگیره.مدافع شوهرتون باشین

20مهم مهممهممهمببینین به شوهرتون چشم میگین
ضرر نمیکنین بهش زیاد چشم بگین .شوهرمن قبلا همش میگفت تو بگو چشم دیگه دعوا پیش نمیاد میگفت بعد همون کار خودتو بکن
واقعیت اینه یه چشم بگین اگه ضرر داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کم کم میبینین شما چشم میگین اما حرف شماست که داره پیش میره
چه تاپیک خوبی
در هیاهوی زندگی دریافتم: چه دویدن هایی که فقط پاهایم را از من گرفت. چه غصه هایی که فقط سپیدی موهایم را حاصل شد، در حالیکه قصه ای کودکانه بیش نبود. دریافتم:خدایی هست که اگر بخواهد می شود وگرنه نمی شود...به همین سادگی
بسیارررررررررررررررر ممنونم ماما پارسا جون 4 چنگولی تاپیکو میخونم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم

فقط بگو اینارو از کجا اوردی از لحاظ پزشکی هم درسته؟
منو بابایی منتظرتیم کوچولوی قشنگم زودی بدو بیا بغلیمون .😘
برنز طلائی جان
منظورم اینه که هر کاری که خودت دوست داری انجام بده یعنی agar دوست داری ماتیک قرمز بزنی حتما بزن و خودت لذتش رو ببرagar لاک روشن دوست داری و یه عالمه کار dige که به خودت روحیه بده.
منظورم هم از drink در مورد دوستت بود که شوهرش مجبور شده بود به علت مخالفتهای خانمش یواشکی بخوره.
من به شخصه از sigar کشیدن شوهرم ناراضیم اما بهش gir نمیدم که این یه عاملی بشه واسهدوری ما از هم و شوهرم هم همش دنبال این باشه که جایی رو جور کنه که دور از cheshm من بخواد sigar بکشه ولی دیدم تو دور و اطراف که شوهراشون برای کشیدن sigar و یا خوردن درینک دنبال جا و مکان مجردی هستند که من اصلا این رو nemipasandam
هل هل عزیز من میبخشید میپرم تو بحثتون
اما شاید دوست داشته باشی نظر من رو هم بدونین
مشکل طلایی یه مشکل اساسی و ما این تایپیکو برای مشاوره دادن نزدیم خصوصا در مواقع خاص که هیچ کاری ازمون برنمیاد پس بهتره موضوع ایشون دیگه اینجا مطرح نشه و اگر مشاور خوب میشناختین حتما به ایشون معرفی کنین
مساله دوم مساله گیر دادن از نظر شماست ببینید من خودم قبلا هم اینجا گفتم و اعتقاد هم دارم که : انسان هرچه پرتذکرتر کم تاثیرتر است پس زن غرغرو با این کارش و ادامش تنها باعث میشه همسرش یا فرزندش باهاش بیشتر لج کنه و یا حرفش بی تاثیر بشه
اما
به نظر شما وقتی من میبینم همسرم داره میفته تو چاه نباید تذکر بدم و خودم هم تماشاش کنم تشویقش کنم
متاسفانه این سری افکار به ناحق روشنفکرانه خوانده شده نمیتونه مساله ها رو حل کنه
من به عنوان یه انسان باید برای بقا برای خودم و کسانی که دوسشون دارم حد و مرز قایل بشم نباید ها و بایدها لازمه خوشبختیه بعضی سازگارها بهش میگن سازگاری خودآزاری
دخترای جوون ما برای اینکه خودشونو همپای همسر نشون بدن حاضرن همسرشون جلوی چشمشون هرکاری بکنه اما نره با دیگران یواشکی مثلا سیگار بکشه یا ....
شما بگو اینجوری اون خانوم خیالش راحته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینجوری 100درصد مطمانه شوهرش جای دیگه نمیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجوری همسرش گستاختر نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راه برای انجام کارای دیگه باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟//
چاره کار این نیست که هرکاری دوست داشت جلوی من انجام بده تا مخفی

یعنی شما و خانومای دیگه اینقد از خودتون مطمانین که شما هرگز آلوده به همین سیگار نمیشین (البته من از همه سیگاریها معذرت میخوام که سیگارو مثال میزنم در مثل مناقشه نیست)
واقعا به نظرت راه حل مشکل طلایی اینه که دیگه محل شوهرش نده و طبق علایق خودش پیش بره ؟؟؟و اونوقت همین آدم آزادی تام به همسرش بده جلوی من مختاری هر بلایی خواستی سر خودت و این زندگی و ... بیاری

امیدوارم از حرفام نرنجی و درکم کنی
مامان parsa ی عزیز
1- Chand صفحه قبل قرار شد که به hamdige راه حل بدیم که topic از رونق نیفته و دوستان اعلام کردند که از این کار نکته های مفید یاد migirand
2- عزیزم شما اول زحمت بکش و مطالب رد و بدل شده بین من و برنز طلائی رو کامل بخون و بعد ببین راه کار من برای ایشون chi بوده و همینطور جواب ایشون در مقابل راه کار من
٣- در مورد خانم برنز طلائی من کاملا معتقدم که ایشون باید به خودشون در درجه اول اهمیت بدن chon هر کاری که میکنند che برخلاف میل شوهر و che بر وفق میل شوهر، همسرشون ازشون ایراد gerefte و ناراضی میباشند
٤- بله من کاملا معتقدم که با gir دادن های بیش از حد شوهرامون رو از خودمون دور میکنیم در حالیکه با دادن فضا به شوهرانمون هم اونها رو به خودمون و هم به خونمون delgarm کرده و در عین حال با سیاست های زنانه و ظرافت هامون میتونیم کنترلشون کنیم
٥- از کجا و che طوری متوجه شدی و فکر کردی که من goftam اکر شوهرمون افتاد تو chah تشویقش کنیم؟
٦- من از حرفات نرنجیدم اما درکت نکردم
به هرحال عزیزم ما اینجا هستیم که از هم مطلب یاد begirim و به هم کمک کنیم ممکن هم هست که اینجا صحبت هایی بر خلاف میل افراد مطرح بشه، اما اسم و عنوان اینجا تبادل نظر هست، pas باید ظرفیت هامون رو ببریم بالا و از نظرات مختلف هم agah بشیم حتی agar بر خلاف میلمون باشه
موفق باشی عزیزم
هل هل عزیز ممنونم جواب دادی
من دوست دارم نظر دوستانو فقط در مورد این قسمت بدونم شاید من اشتباه میکنم

منظورم هم از drink در مورد دوستت بود که شوهرش مجبور شده بود به علت مخالفتهای خانمش یواشکی بخوره.
من به شخصه از sigar کشیدن شوهرم ناراضیم اما بهش gir نمیدم که این یه عاملی بشه واسهدوری ما از هم و شوهرم هم همش دنبال این باشه که جایی رو جور کنه که دور از cheshm من بخواد sigar بکشه ولی دیدم تو دور و اطراف که شوهراشون برای کشیدن sigar و یا خوردن درینک دنبال جا و مکان مجردی هستند که من اصلا این رو nemipasandam

بهتره خودمونو تو شرایط نظر مخالف قرار بدیم