2777
2789
سلام مرضیه جان
ارهههههههه عالیه حتی agar سالی یک بار هم ازشون استفاده نکنی
اول این که باعث میشه که به روز باشی و با این سرعت technology هم که agar ادم عقب بمونه که dige خیلی سخته
دوم این که بهت اعتماد به نفس میده و باعث بالا رفتن اعتماد به نفست میشه
سوم این که نرم افزاری مثل photoshop حتما حتی برای ادیت کردن عکس به دردت میخوره
مرضیه جان مشاالله از هر angoshtet یه هنری میریزه ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هدی جون یک راه اینه که حسابی باهاشون خوب صحبت کنی و dige به شوهرت هم geleh نکنی ممکنه حساسیت شوهرت یواش یواش کم شه و از سرش بیفته
راه دوم اینه که وقتی تلفن رو داد دستت با طرف مقابل اصلا خوب صحبت نکنی و begi که من دارم bacheh رو میخوابونم خودم بعدا باهاتون تماس migiram یا ببخشید دارم ashpazi میکنم دستم بنده و ....
هدی جون اون موقع با مهربونی به شوهرت نگاه کن و آروم بگو دستم بنده عزیزم سلام گرم منو برسون .همین خوبه
هل هل جان میبخشی تو حرفت دخالت میکنم اما اینکه با اونا خوب صحبت نکنه زمانی خوبه که فامیلاش اصرار به صحبت دارن
اما وقتی شوهرش اصرار داره به نظرم بهتره باهاشون خوب صحبت کنه تا شوهرش بیشتر حساس نشه.
باید کم کم این موضوعات حل بشن.یه بار حرف بزن خیلی هم طول نده یه بار هم سلام برسون
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
مامان parsa جان عزیزم خیلی ممنون که migi اینجا ما میخایم از هم chizi یاد begirim صد البته که ممکنه که حرف من اشتباه باشه
من منظورم بی احترامی به طرف مقابل نبود شاید بد بیان کردم منظورم این بود که خیلی خودش رو شاد نشون نده و در کل bege که دستم بنده
ممنون هل هل جون
ادیت عکس انجام میدادم خیلی ابتدایی ولی بدم نمی آد بتونم هر چند کم از فتوشاپ و کرل و ... درآمدزایی بکنم ـ یا حداقل اعتماد بنفس ـ البته اعتماد بنفس همه چیزه ـ حرفت درسته عزیزم
با حقیقت باید زیست. امّا، واقعیت را ـ تنها ـ باید دانست.
ایده های جدید برای اینکه باکلاس تر باپرستیژ تر و زیبا تروجذاب تر به نظر بیایم گمان نکنم فکر بدی باشه .خوب اگه موافق هستین ادامه میدین با ایده های قشنگتون ...من تو تایپیک بعدی شروع میکنم ...
این کارها کلاس تون رو پایین میاره...1.پوشیدن لباس باز با سن زیاد..2. استفاده از لنز رنگی ابی سبز غیر طبیعی..3.پوشیدن دامن کوتاه با پاهای چاق..4.کشیدن سیگار در جمعی که کسی نمیکشه..5. موهای بلند ولی بد حالت.. 6.هماهنگ کردن رنگها از سر تا پا ..7 .با صدای بلند حرف زدن ..8.استفاده از رژلبهای گچی وسفید یا تند و زننده.. 9.اویزون کردن زیاد زیور الات ..10 .پوشیدن لباسهای تنگ و چسبان با وزن بالا..11. ارایش غلیظ ..12.بی محلی به دیگران
زمان احوالپرسی و دست دادن و یا سلام گفتن به این نکات توجه کنید.فاصله ها را رعایت کنید.برای سلام کردن و دست دادن پیش دستی کنید واگر به بزرگترها میرسید شما زودتر سلام کنید اما در دست دادن پیش دستی نکنید.شل و یا سفت دست ندین.اگه دستکش انداختین و مجبورین دست بدین عذر خواهی کنید.با انگشت دست ندید.در مقابل جواب سلام سر تکون ندید.درجمعی وارد شدید جدای از پست و مقامتون اگه باعث برهم زدن نظم نمیشین بلند و رسا و متین سلام کنید.گاهأ حین سلام کردن لبخند بر لب داشته باشید
سلام دوستای عزیز

همسر من هم یکی دو بار اینکارو کرد اوایل میگرفتم و یه جوری سر ته قضیه رو می اوردم و ناراحت هم می شدم چون حرف زدن با دیگران برام سخته. اما یک بار نگاهش کردم و با سر گفتم نمی گیرم!؟ باورش نمیشد ولی این بار اخرش بود که اینکارو کرد. من یکی از بزرگترین درسهایی که تو زندگی خودم و دیگران گرفتم این بود :

جنگ اول به از صلح اخر

جاهایی نیازه که حرف شما اقدام بشه(سیاستش با شما)، مهم نیست که صلاحدید طرف شما چیه.
دوستان این سایت جمعیت خیریه مردمی امام علی ع هستش. لطفا چند دقیقه وقت بزارین باهاشون اشنا بشین. http://sosapoverty.org/default.aspx
بچه ها من زیاد با نی نی سایت اشنایی ندارم مثلا گاهی دوستان می گن تو تاپیک بعدی توضیح می دم من نمی دونم یعنی کجا ...

من اگر بخوام یه تاپیک بسازم یه موضوع بدم کجا باید برم و چیکار باید بکنم؟ اگر کسی بتونه راهنماییم بکنه ممنون میشم.

در ضمن قضیه دعوت چیه؟ گاهی می بینم دوستان درخواست دعوتنامه می کنن!
دوستان این سایت جمعیت خیریه مردمی امام علی ع هستش. لطفا چند دقیقه وقت بزارین باهاشون اشنا بشین. http://sosapoverty.org/default.aspx
سلام

بچه ها لطفا به این قسمت هم سر بزنید نمی دونم درست ادرس دادم یا نه؟

چه هنری دارید؟ و چطور از هنرتون پول در میارید؟
2810