2777
2789
پردیس جان ایشون حجم کاریشون خیلی بالاست اکثرا وقتی می رسه خونه کف اتاق حتی بدون بالش خوابش می بره. خدائیش خیلی هم کمک میکنه یعنی بدون اینکه من بگم خودش هر کاری از دستش بر بیاد انجام می ده اما این کافی نیست شب بیداری یه مسئله کاملا جداگانه است.

من خیلی اشتباه کردم مثلا می گفتم عزیزم خیلی به من لطف می کنی نی نی رو نگه می داری. یکدفعه به خودم اومدم که لطف چیه و وظیفه چیه و اینو برای ایشون هم جا انداختم. الان هر وقت بحثی بشه خودشون یادگرفتن و می گن می دونم وظیفه منه

چندسال پیش یه دوستی یه چیز جالب یادم داد:
داشت با دختری که بهش خیلی علاقه داشت دعوا می کرد. به من گفت یادت باشه اگر همیشه فقط محبت و صلح و صفا باشه همه چی می گنده! هر از چند گاهی نشون بدین که راضی نیستید و باید طرفتون از حالتی که هست یه جهش کنه یه پرش کوچولو برای بهتر شدن زندگیش.
دوستان این سایت جمعیت خیریه مردمی امام علی ع هستش. لطفا چند دقیقه وقت بزارین باهاشون اشنا بشین. http://sosapoverty.org/default.aspx
ماری جون منظورم از منت گذاشتن این بود که اگه مردی رو به اجبار به کاری وادار کنید اگه کم ظرفیت باشه یه روزی به روتون میزنه.ولی شما که به همسرتون اموزش دادید و براش تبدیل به وظیفه شده جداو مستثنی این موضوعه؛بعد در مورد خریدها منظورم اینه که مثلا لزومی نداره بگید برای خودتون یا خونتون چیزی میگیرین بهش جز به جز بهشون بگید یا اینکه قیمت خریدا رو جز به جز بگین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبین ؟

توروخدا یه راهنمایی اساسی میخوام ... همسرم فیلم های س ک س ی میبینه البته پنهونی - خیلی مرد خوبی هست - اصلا اهل رفیق بازی و غیره نیست - معتقد هم هست - ولی نمیدونم چرا وقتی تنهاست اینکارو میکنه - من الان ماه 8 بارداری هستم از وقتی فهمیدم توی تنهاییم خیلی گریه میکنم اخه یه سال پیش متوجه این موضوع و خودارضاییش شدم و به روش اوردم یه دعوای حسابی بینمون شد و بهم قول داده بود دیگه اینکارو نمیکنه ولی الان متوجه شدم که بازم این چیزا رو میبینه !!! همشم بهم میگه من از لحاظ نیاز جنسی م ازت راضی هستم ........... احساس میکنم داره بهم خیانت میکنه وقتی بهم قول میده و میزنه زیرش !!! دیگه خسته شدم واقعا نمیدونم چیکار کنم ........ با این وضعیت بارداری م کارم شده گریه ...
نمیتونمم تنهاش نزارم خوب یه وقتایی کار پیش میاددددددددددد ....... داغونمممممممم
میره ف... میگیره البته وقتی گرفت با من در میون گذاشت که من ف.... گرفتم برای درس و دانشگام که انیمیشن ها رو از یوتیوب بگیره و همون جا هم بهم قول داد که استفاده درست ازش میکنه ولی متوجه شدم علاوه بر اونا سراغ چیزای دیگه هم میره ............وقتی فهمیدم انگار از خودم بدم اومد ......... حالم بهم میخوره بخوام پیشش بخوابم نمیدونم چرا این حس بهم دست میده ........... وقتی میبینمش یاد کارش میوفتم ......... واقعا سر دوراهی گیر کردم ......نمیدونم چی کار کنم !!!
مهشید جان منم همین درد دارم البته 10 ساله

تصمیم گرفتم برم پیش مشاور خسته شدم .هر روز قسم می خوره اما باز به کارش ادامه می ده.

جدیدا هم یه مودم گرفته برا محل کار تا از اینترنت اون استفاده کنه و از اینتر محل کار استفاده نکنه تا کسی از کارش خبر دار شه

جواب دکتر شیری
همسر شما اعتیاد هیجانی خود را احتمالا به شکل تنوع طلبی جنسی نشان میدهد. چیزی که تحریک ایشان را دائمی میکند ، توان مغزی هورمونی ایشون نیست بلکه تحریک نا مناسب بیرونی با فیلمهای پورنوگرافیک است
درست مثل کسیکه با قرصهای اکستازیا ، 5 برابر آدم معمولی میل به تحرک و رقصیدن داره
بخشی از فانتزی های جنسی ایشون مثل استفاده از دیلدو و سایر اقلام ممکنه نورمال نباشه
تقلای شما احتمالانتیجه بخش نخواهد بود
این یک انتخاب است
ادامه دادن با همسری احتمالا بیمار / جدایی از بیمار
یک سکس تراپیست میتونه کمک دقیق تری به شما بکند مثل دکتر افتخار 88744538
دوستای عزیزم.به دلایلی مردان به دنبال فیلمهای پرونو یا مستهجن میرن 1.اعتیاد :اعتیاد فقط که به مواد شیشه اکس و...نیست دیدن مداوم این فیلمها راحت فرد را مجذوب ومعتاد میکنه 2.کشف کردن :اغلب مردها میگن به خاطر اینکه روابطمون از روزمرگی در بیاد به دنبال پرستیژهای جدید س.ک.30 هستیم تا باهمسرمون اجرا کنیم 3-ارضای شخصی : به دو دلیل یکی زنی که به هر دلیل برای شوهرش کم میزاره وتوقعات مرد رو براورده نمیکنه دوم مز خیلی تنوع طلب ، هوس بازه 4- عدم جذابیت زن برای مرد :لطفا به خودمی نمره ندیم به چشم شوهر ببینیم جذابیت چیه.سازندگان این فیلمها طوری نواحی حساس رو زیبا جلوه میدن و برای گریمشون میلیونی خرج میکنند که متاسفانه مردها درک درستی از این موضوع ندارند ...بدترین اثر منفی این فیلمها روی ما زنهاست راحت اعتماد به نفس زنان رو پایین میاره من زن جذابی نیستم برای شوهرم زیبایی و جذابیت دیگه ندارم اون با من کاملا ارضا نمیشه ودوستم نداره و از این حرفها که بارها خانوم تکرار میکنه تا ملکه ذهنش میشه و راحت جا خالی میکنه عقده هاشو با غرغر ،عصبانیت،قهر و دعوا و تهدید پیاده میکنه.اما چه کاری درسته؟! تایپیک بعدی میگم
زمونه ما زمونه رقابته فکر میکنین چرا خیلیا از کرمای نیم میلیونی تا جراحی سینه و ساکشن و زیبایی باسنو... رو انجام میدن 100 درصد واسه خودشون نیست اگه تلاش نکنید عقب میمونین دیگه مثل قدیم امضای عقد نامه تعهد نمیاره متاسفم اما واقعیت اینه.سازندگان این فیلمها با زیبا و برجسته نشون دادن اندام حساس زنانه باعث جذب مردها و پایین اوردن حس اعتماد به نفس زنها میشن،پس خواهشا در هر سطحی هستین اعتماد به نفستون رو بالا ببرین شده هر روز هزار بار از جذابیت و زیباییتون ،اندامتون تعریف کنید تا تاثیر مثبتش رو ببینید .لباس و ارایشتون رو عوض کنید.اگه پول نداشتید از حراجی ها خرید کنید.چرا دادو فریاد و دعوا خودخوری؟! کنار شوهرت به تماشای فیلم بشین بذار لااقل به خودارضایی رو نیاره و بیشتر بهت توجه کنه.پرستیژهاشون رو یاد میگیری و تو رابطه اجرا میکنی اینجوری دیگه رابطتون یک نواخت نیست.ورزش کنید شاد باشین مایعات بنوشین وقوای جنسیتون رو تقویت کنید. با پزشک زنان و مشاور بالینی صحبت و مشورت کنید.
اگه پیشتون غذاهای خوشمزه بذارن خوشمزه ترینش رو سرو میکنین.اما این غذاها برای مردها همه جا هست،تو اداره،خیابون ،دریاو... مردها هم فطرتا درگیرند.اونوقت اگه کنار شوهرت به ذایقش پی نبری چه طوری میتونی براش خوشمزه تر جذابتر و جالبتر بشی.؟ راستی خانوما تو بارداری اغلب مردها کمترین گناهشون چشم چرونیه.شما ارامشتون رو با دعا و نیایش بدست بیارید و تا یه مدت قبول داشته باشید با کمی تنش روبرو هستید فقط صبوری،زمان مشکلتون رو حل میکنه
من و شوهرم عاشق همیم .. اوایل ازدواجمون شوهرم اکثر روزا با گل میومد خونه اون موقع وضعیت مالیمون افتضاح بود و منم ازش خواستم که دیگه گل نگیره اینجوری هر ماه کم میاوردیم و اونم قبول کرد و تشکر ولی...
از اون روز دیگه هیییییییییچچچچچ وقت با گل نیومد خونه ... سالگرد ازدواجامونم که همش یادش میره .. ما سالگرد ازدواجمون و عقدمون یک روزه به فاصله یک سال ولی این همون یک روز رو هم فراموش میکنه و از نظرش هیچ اهمیتی نداره و من همیشه حسرت به دل میمونم . خواهر شوهرم برای سالگرد عقدش یه مراسم سورپرایز کنون راه انداخت همه رو دعوت کرد و چراغا خاموش .. شوهرش با یه دسته گل خوششششششششکل از در اومد تو و با اینکه از لحاظ مالی خیلی از ما پایینترن ..... من همونجا بغض کردم و ... شوهرم به این مسئله که برای من فوق العده مهمه هیچ اهمیتی نمیده و تمام اون شب رو حرف پیش میکشید که مگه تولده که این کارا رو میکنن ؟؟؟؟؟ و خوب میشد از رفتارش متوجه شد که این وسط تو وجودش احساس کمبود کرده که این حرفا رو میزنه و دیشب هم سالگرد ازدواج دختر عموم بود و باز هم حسرت بی پایان من ... بهش گفتم تو منو برای همیشه در حسرت خرید یه شاخه گل و یا یه هدیه میزاری .. برای تولدم که هدیه میده سالی یک بار فقط پول میده میگه بیا هر چی میخوای بخر وقتی هممیریم خرید میگه هر کدومو میخوای بخر نظر خودته ... ولی من دوست دارم اون برام خرید کنه هر چند زشت . عاشق مردایی ام که با ذوق بین لباسای زنونه میگردن و به خانمشون میگن بیا اینو بردار ... شوهرم یه مرد نمونه هست عاشقمه و منم عاشقشم .. ولی این ایرادش داره دقم میده .. امسال براش کادو گرفتم و شب که اومد خونه خیلی خسته بود و رفت خوابید .. پارسال بهم گفت که یادش میمونه و من یادش نیارم ولی یادش رفت و خوابید و منم کادومو با یهخ شاخه گل گذاشتم رو مبل و رفتم خوابیدم و صبح که بیدار شد و دیدش گفت مرسی .. همین! نه شرمندگی بابت فراموشیش و نه جبران هدیه .. منم برای تولدش برای اولین بار نه جشنی گرفتم نه کادویی .. خیلی معمولی صبح بیدار شد گفتم تولدت مبارک ... خیلی ناراحتم
فاطی جون ممنون.صبا جون متأسفانه فرهنگ ما به سوی غربی شدن پیش میره و اما جنبه مردا مون هیچ وقت رشد نمیکنه.حالا که جامعه کار مبثبتی از دستش بر نمیاد ما دلمون به این سیاست های خودمون خوشه .وای که از زمان ادم و حوا تا الان که شیطان از هابیل و قابیل شروع کرده و تا ظهور منجیمون دست بردار نیست.حالا از هر طریقی دخالت میکنه
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همگی
دوست جونیای عزیز، لطفا سیاستهای موثر برای دوستم ارائه بدین.
قضیه از این قرار هست که خواستگاری داره اینجور که میگفتند دوستم، یکی از شرایط ان خانم این بوده که در شهر خودشون زندگی کنند نه به دلایل وابستگی به خانواده اش بلکه به دلیل اینکه چون تو شهر بزرگ بوده نمیتونسته به هر حال تو شهر ان آقا پسر بره و خیلی براش مهمه، از طرف دیگه این آقا پسر یکبار میگند که میان ولی تعهد نمیده که قطعی بشه و دفعه ای دیگه گفتند که نمیاد قول نمیده به هر حال بلا تکلیف هست(تقریبا یکسال نه بصورت مستمر ولی گاهگاهی ارتباط پیدا میکردند بخاطر مسئله ازدواجشون) دوستم میگفت چند باری باهاش تمام کردم ولی خیلی اصرار میکرد و زنگ میزد گفتم شاید نظر ان پسر نظرش عوض شده ، اشنایی شون از طریق یکی از دوستان ان دختر و پسر بوده، ولی خانواده ان پسر در جریان نیستد ولی خانواده دختر میدونند ، دو سه باری هم همدیگر را دیدند . بنظرتون دوستم به این آقا پسر چی بگند که قطعی قطعی بشه تا دوستم تمام میکرده دوباره این گیر میداده دوستم بخاطر اینکه احتمال میداده که پذیرفته باشه جواب میداده و خیلی به ان پسر میگفتند که شرایطمون همخوانی نداره چرا زنگ میزنین تا تمام میکرده دوستم ، میگفته میام ...............
خواهشنا سیاست موثری ارائه بدین به این دوست خوبمون، که اگر ان پسر میخاد بیاد واقعا (ظاهرا خود ان پسر هم بلاتکیف هست ) این طرفی یا ان طرفی بشه اگر واقعا میاد به شهرشون که انجام بشه و ........ در غیر اینطورت.........
ممنون میشیم این دوست مون را راهنمایی کنین عزیزان. منتظر راهنماییتون هســـــــــــــــــتن.

2810