2777
2789
سحرجون سعی کن رابطه خودتو با نماز و دعا با خداوند محکم کنی
عزیزم از شوهرت بخواه با هم به آسایشگاهها برین به بیمارستانها
حتی معذرت میخوام ببرش سر مزار عزیزاش
کمکش کن به خودش بیاد
اصلا نمیتونم هضم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زانو میزنم ،برایت چای میاورم ،یک ظرف تنقلات و تو در دنیای خودت هنوز غرقی،یاد گرفتی در رابطه ها چشمانم را بببینی و ضربان قلبم را بشنوی ... همه محبتم نثارت میشود من کمرنگ میشوم مرد کجای کاریم؟ کاش یادت بیاید من از اغوش مادر به اغوش تو پناه اوردم. کاش یادت بیاید روزی را که گفتی همه دنیای منی.تو با دنیایت چه کردهای تو جهانم را به یاس وتنهایی کشاندهای زیر اسمان تو دنیای من رنگ میگیرد ...تاریک و تارم نکن بر من بتاب تا روزی هزار بار وجودم را فدایت کنم...بتاب بر من که هنوز نمی دانی چقدر با دوستت دارمهایت خام یک عمر زندگی میشوم.من به همان یه جرعه عاشقانه کفایت میکنم
به جرأت اعتراف میکنم همه شما مثل من نگرون خودتون زندگی و همسرتونین .همه نگرانیم چون باورامون عشق مون و اعتمادمون به همدیگه کمرنگ شده .دنبال یه روزنه ایم، این درو اوندر میزنیم تا با راه حل های جدید عاطفه ها رو پررنگ تر کنیم .تو چشم شوهرامون جلوه کنیم،اونا دوستمون داشته باشن و خیانت نکنن.اما یادمون نره واسه خودمون وجود خودمون هم ارزش قایل باشیم اینقد هم فدای زندگی شدن خوب نیست تلاش کردیم یه خوردشم بسپاریم به خدا ،بیاین به هم انرژی مثبت بدیم بسوی بالندگی و رشد فکری
پردیس جان خیلی زیبا نوشتی عزیزم
من هم برای اینکه برای خودمون و وجودمون ارزش قائل باشیم خیلی موافقم......ما زنها آنقدر در زندگی غرق میشیم که خودمون رو فراموش میکنیم واگر زمانی خواسته به حقمون رو مطرح کنیم اسممون میشه پرتوقع !!!!
واقعا باید اینجا مدام به همدیگه نهیب بزنیم که ما انسانیم باید به خودمون عشق بورزیم باید به خودمون بها بدیم.....اینجوری همسرانمون هم میفهمن که با یک عروسک مواجه نیستن و نمیتونن هرکاری که خواستن سرمون دربیارن
سلام
پردیس جان
درجواب شما باید بگم که عزیزم من توی مسایل سکس کم نمیارم معذرت میخوام اما جذابیت وتنوعم فوق العاده بالاس وچون شوهرم غیرتی نیست تیپم هم مثل دختراس.
آبی آرمش جان
من این دکتر که گفتی روکجا پدا میتونم بکنم من شهریار کرج میشینم واینجا متخصص خوب هم به زور پیدا میشه.اگه امکانش هست بهم آدرس بده و بیشتر توضیح بده

خدا دوستم دارد.خدا راه را نشانم میدهد......!
مامان پارسا جان
من تا چند وقت پیش نماز نمیخوندم ولی الان چند ماهه میخونم و ما از خونواده مذهبی هستیم .حتما خدا کمک میکنه
ممنون از بزرگواری همه شما
میخواستم یه نکته دیگه خیلی اذیتم میکنه هم بگم من شوهرم اصلا سر من غیرتی نیست یعنی من جولوش چت کردم با پسر که تحریک بشه و ناراحت اما برعکس خوشش اومد!!!!!!!!!1
و اینکه به غیر از مشاور چه میشه کرد؟
من از دستم چه کاری برمیاد؟
الان باهاش قهرم ولی اما ادامه بدم؟
یا نه آشتی
یا چه راه حلی
خواهش میکنم
من شوهرم مشاوره نمیاد خودش روانشناسی خونده شاید اینجوریه البته الان در حال حاضر به کار دیگه ای مشغوله
اول گفتم از دوستاشه عوضشون کردم
محیط کارشو عوض کردم
اخلاقای خودمو خوب کردم
ظاهرمو درست کردم
با خانوادش فوق العاده رابطم خوبه
از خونواده خودم نمیتونم مایه بزارم که بگم میرم قهر آدم بشه
فقط یه نقطه ضعف داره چون همه تو فامیل قبولش دارن کسی از این کاراش خبر نداره میترسه .یه بار وسط دعوا گفتم به مامانت میگم سریع دعوا رو خوابوند