2777
2789
( اخه من چیزی توی رابطه براش کم نزاشتم و همیشه هم از خودش راضی بودم و اونم ازم راضی بود) الان دو روزه فهمیدم باز اینکاررو کرده البته نمیدونه که من میدونم ، همسرم نمازشو میخونه و معتقد هم هست ولی من از این حالتش خیلی بدم میاد
یه بار به روش اوردم بدجوری بینمون دعوا شد نمیدونم چی کار کنم ! دوست ندارم دخترم بابای اینجوری داشته باشه

من اتفاقا همون صبح روزی که غروبش خودارضایی کرد ازش خواستم که با هم رابطه داشته باشیم بوسش کردم تنشو دست کشیدم ولی اون گفت من حال ندارم ولی غروبش که من خونه نبودم متوجه شدم بله با خودش میخواست ولی با من نه

البته بگما این کارش همیشگی نیست شاید ماهی یه بار البته تا جایی که من متوجه میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهشید جون اولا شما بارداری و اغلب بارداری بعد 1 سال اول بجه داری بین زن و شوهر فاصله میندازه.خیلی از مردها به همسراشون در بارداری و بیماری خیانت میکنند.اما شوهرت به خودارضایی تن میده.اکه بعد از بارداریت و رابطه تون به این موضوع ادامه داد حتما برای حل مشکل از مشاوره کمک بگیر.اما حالا باهاش مهربون باش ،بهش اهمیت بده، و در مورد مشکلات بارداری و بعد از زایمان صحبت کن و مراقب باش که �
سلاممممممم میبینم خیلی فعالین

پردیس جان حرفایه قشنگی میزنی اما یه سوال دارم با این کارا مردا لوووووووس نمیشن؟؟؟؟نمیدونم کتابه رازهایی درباره مردانو خوندین یا نه اما اون کتابم خیلی عالیه واسه رابطه و واقعا هم کاربردیه و تو اون گفته تا جایی از این کارا بکنیم که شوهرمون از این کارا میکنه اخه مردی که سالی یه بارم واسه زنش گل نمیگیره و اصلا اعتقادی به گل و این رمانتیک بودن نداره گل واسش بگیری و این کارا رو بکنی فکر کنم تاثیره عکس بزاره من قبلا خیلی از این کارا میکردم اووووووووووووو اون قدر که نگو اما اصلا احساسه خوبی نداشتم انگار تلاشه بی خوده اما وقتی کتابه باربارا رو خوندم شیوه مو عوض کردم و فقط وقتی به شوهرم از این جایزه ها میدم که اون اول بابشو باز کنه الان حسم خیلی بهتره و احساسه زنانگی میکنم به نظره من تو ذاته زن ناز کردنه و مرد ناز کشیدن وقتی الکی نازه مردتو بکشی خیلی خیلی میره بالا اون قدر که دیگه دستت بهش نمیرسه من 10 ساله ازدواج کردم الان احساسم نسبت به رویه ای که تو رابطه ام دارم خیلی بهتر از قبله قبلا همش من ناز میکشیدم و قربون صدقه میرفتم اما الان احساسه دوست داشته شدن دارم و ناز میکنم و فکر میکنم شوهرمم این طوری راضی تره

کلا به نظره من ادم باید تابع زوجش باشه شاید شوهرش به گل اعتقاد نداشته باشه و سالی یه بارم گل نگیره اما یه جوره دیگه با یه حاله دیگه محبتشو نشون بده اینو ادم باید در نظر بگیره.

ببخشین خیلی حرف زدممممممممم

LilySlim Weight loss tickers
سلام نیلوفر عزیز ...اولأ کسی مجبور به انجام این ایده ها نیست.خوانندگان تایپیک ما از نامزدین تا افرادی با سن بالای 12سال ازدواج...وهر کس با شناخت ظرفیت های خانوادگی این ایده ها را اجرا میکند. دوم اینکه شوهر منم رومانتیک نیست،اما از ته دل ایده به کار میبرم وبهش عشق نثار میکنم.چون میدونم از هیچ کاری واسه خوشبختی منو دخترام دریغ نمیکنه .شاید گل بهم نده اما واسم هر از گاهی طلای چند میلیونی میخره.در زمانی که ازم دوره خیانت نمیکنه.طاقت قهر و نداره و خودش جلو میاد.بهم احترام میزاره و برای خونه خرید میکنه بدون اینکه لیست بدم.یعنی وقتی تو خاطراتش مینویسه خدایا شکرت همسر مهربان و خوبی به من دادی؛ پس گل چه ارزشی داره.این ما زنا هستیم که خونه رو با عشق و محبت خودمون گرم نگه میداریم.سوم اینکه مرد ارزشش به غرورشه ،مرد ذات و وجودش با غرور بافته شده.پس مردها درسته گل نمیدند تاریخ تولدتون یادشون میره و انگار سوپرایزتون را نمی بینند امابا این عشقی که خرجش میکنی دلش رو گرم میکنی.
لطفا کتاب راز و قانون جذب پرفسور وین دایر رو بخونید در مورد زندگی زناشویی نیست اما بهتون میگه هرچقدر محبت کنید و بخشنده باشید و افکارتون رو مثبت کنید همونقدر و یا بیشتر محبت جذب میکنید.
خوب افراط و تفریط هم کار خوبی نیست مراقب باشید زود ورق نخورید .این ایدهها فقط برای سال اول ازدواج نیست.برای شوهراتون عادی و روزمره نشید.و عادتشون ندین بلکه هراز گاهی برای سوپرایز باشه.
سلام به همه خانومای باسیاست گل
من چندروز دارم مطالب تاپیک و میخونم اون جمع بندیو که یکی از خانوما انجام داده بودو هم خوندم.راستش همیشه میدونستم نباید برای شوهرم مثل مادر باشم و کارای شخصیشو انجام بدم ولی متاسفانه الان خودم متوجه هستم که دارم همین کاروانجام میدم و علتش هم اینه که اگه خودم انجام ندم و مدام بهش تذکر ندم خودش به هیچ وجه انجام نمیده.مثلا کفشهاشو تمیز نکنم با کثیف ترین کفش هم بیرون میره یا مدام برای بردن کیف پولش یا کلیداش تذکر ندم کیف پول نمیبره و مدام هم به مشکل برمیخوره ولی بازم تکرار میکنه درواقع اگه بهش تذکر ندم برای خودم بد میشه پس مجبورم اینکاروبکنم.ببینید مثلا اگه بهش تذکر ندم کیف نمیبره و خریدهایی که بهش گفتم انجام نمیشه و و و و
شما بگید من چکار کنم.من باید برای کوچکترین کارها مدام بهش گوشزد کنم شما بگید من چکار کنم
0 =2-1

تا حالا سیاست های زنانه ای یاد گرفتیم این هم فشردهء اطلاعات این چند وقت مهربونای با سیاست
یادمون نره که :

1- همیشه شما اول ازش خداحافظی کنید
2-سعی کنید بدرقه اش کنید
3-همیشه بگید چشم ولی کار خودتونو بکنید
4-هیچ وقت بد خانوادشو پیشش نگید!
5-گاهی اوقات نادیده بگیریدش
6-همیشه پس انداز داشته باشید (هر چند ناچیز)
7-سعی کنید با خانواده شوهر محترمانه رفتار کنید اما فراموش نکنید خودمانی نشوید!!!
8-نذارید لطفتون وظیفه تلقی بشه
9-هیچ وقت ارزش کارتونو با حرفایی مثه (نه بابا کاری نداشت!! ...کار مهمی نبود!!... کاری نکردم....) کم نکنید فقط یه لبخند مهربون کافیه!!!!!!!!!
10-مادری نکنین بگذارید همسر بودن و همسر داشتن رو حس کنه ( گم شدن سوییچ ناهار نخوردن جا گذاشتن کت و ...)
11-همیشه عاشق باشین اول عاشق خودتون بعد شوهرتون(اما کاری کنین اون نفهمه اول عاشق خودتونین)
12-دست از پارو زدن برداریم( آروم آروم ...)
13- آدم هر چه پرتذکرتر > کم تاثیرتر
14-لطف بی اندازه ......................> انتظار بی اندازه

+ نکاتی که از صفحهء 66 به بعد شعله جون و پردیس جون و ..... البته مامان پارسای عزیز گفتند که باید سر فرصت اونها رو هم به این لیست اضافه کنیم
با حقیقت باید زیست. امّا، واقعیت را ـ تنها ـ باید دانست.