2777
2789
سارافون های مجلسی پایین تر از قیمت بازار البته نو
هر رنگی خواستین بفرمایین تا براتون ارسال بشه

http://shik-poosh.blogfa.com

اگه سوالی بود در خدمتم راستی میتونید با این شماره تماس بگیرین
09198332594

قیمتهام خیلی مناسبه
منم خیلی با خانواده ی شوشو مشکل دارم کاری به کارم ندارنا فقط بی توجهی و کم محلی و اینکه اصلا برام کاری نمیکنن حتی الان که باردارم
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پری جون و دوستان من سال اول که تموم بشه به صورت غریزی با فرونشستن میل جنسی در مردان عشق هم کمرنگ خواهد شد. پس برای اینکه جذاب و دوست داشتنی خواستید بمونین به این موارد دقت کنید...اغواگر باشین و شوهرت رو به بند بکش .سعی کن اسرارآمیز باشی ،دست نیافتنی باش،گاهی معصوم گاهی شریر.زیاد به شوهرت محبت نکن ولی ناز و نوازش رو فراموش نکن تا مرد زندگیتونو دیوانه خود کنید.جاذبه جنسی خودتون رو بالا ببرید.برای تشدید اون از عطر استفاده کنید آرایش کم وتمیز رو یادتون نره بهش احترام بذار فکرشو بخون خودت رو وارد روحیه اش کن.بذار بدنت رو کشف کنه پلیس بازی نکن راحتش بذار به بدنش توجه کن از اندامش تعریف کن حرفای س.ک رو زمان مراوده از یاد نبر.بیحال و سست نباش ،پرستیژهای س.ک.30 رو تمرین کن.کمک و همراهیش کن.خجالت رو کنار بذار. ازش بخواه چیکار کنه لذت ببری.بغیر از اطاق خواب جاهای دیگه رو هم امتحان کن.برمیگردم
سولماز جون یه حدثه گلم.یه معیارها یا انتظاراتی از شما داشت که نتونستی پاسخگو باشی.عزیزم اگه که این حدثم درست باشه تو کارت راحت تره فقط باید باهاش صحبت کنی،با روحیات و انتظاراتش آشنا بشی و شناختت و بیشتر کنی اونوقت میفهمی چه انتظاراتی داره بعد سعی میکنی خودت رو یا رفتارت رو با خواسته اش تطبیق بدی.تلاش میکنی براش یه زن خواستنی باشی، متأسفانه ما زنها به خاطر آرامش خونواده و خودمون باید فدا بشیم،شوهرت تغییر نمیکنه خودتو الکی خسته نکن سعی کن خودت رو همرنگش کنی رو رفتارت تمرکز کن
افروزی جووون سلام خوش اومدی.یسنا جون سلام...راستی بیاین فکر کنیم بودن و نبود ما چقدر با هم فرق داره، کاری کردیم دلتنگمون بشن،نباشیم غصه شون بشه،یا مثل تو فیلما لباسامون بو بکشند...اگه اینطور چی کار کردین ما هم بدونیم بد نیست
افروزی جووون سلام خوش اومدی.یسنا جون سلام...راستی بیاین فکر کنیم بودن و نبود ما چقدر با هم فرق داره، کاری کردیم دلتنگمون بشن،نباشیم غصه شون بشه،یا مثل تو فیلما لباسامون بو بکشند...اگه اینطور چی کار کردین ما هم بدونیم بد نیست
سلام
پری جون مرسی از نکات س ک 30..... واقعا به من ثابت شده که رختخواب عامل خوشبختیه....
اما یک سئوال دارم....چطور میل ج ن س ی خانمها افزایش پیدا میکنه؟ آیا دارویی در این زمینه وجود داره؟
شوخ طبع باشین ،همسرتون رو پس نزنید مردها زمان نیازشون حساسند اگر ردشون کنید احساس طرد شدگی میکنند ،حتی زمان قهر رختخوابتون رو تغییر ندید.شیوه های رابطه جنسی باید ترکیب از خواسته ها دوتاتون باشه ،پنهان کردن هیجانات رابطه جن سی تون رو تخریب میکنه نشون بدید که از تماس ،ازلمس کردن و نوازشش لذت میبرید.نفس عمیق بکشید حرفهای س.ک. س.ی بزنید .از اندامش تعریف کنید.به چشمان همسرتون نکاه �
سریع باهمسرتون مسامحه نکنید.و ارزشها واعتقادات خود را فدای خواست همسرتون میکنید اون دوست نداشت،من شغلمو رها کردم.من بی حجاب یا چادری شدم چون اون اینطور میخواست.و... انجام بدم به میل خود با تنش و تزلزل در زندکیتون به همراه خواهد داشت ،ودرصورت عدم انجام آن یک عمر احساس ناراحتی خواهید کرد وتعارض بین شما و همسرتون سایه خواهید کشید، که به طبع احساس نارضایتی همیشه با شماست...بهتره زو