2777
2789
به روز باشین مطالعه کنین واز مسائل روز دنیا باخبر باشین مردا عاشق زنان بافرهنگ و مدرنن...گاهی حرفی برای مذاکره سیاسی و فرهنگی داشته باشین ،بعد از اینکه شما مادر فرزندشان هستید به خود میبالند
خانومای عزیز قول میدم اگه از بعضی از ماها درباره شغل همسرمون بپرسند فقط بدونیم مثلأ مهندسه دکتره یا مکانیک و... غیره اما اطلاعی از دانش و حرفشون به صورت کامل نداریم لااقل یه چیزایی بلد باشیم بد نیست و گاهی از اخبار جدید شغلشون باخبر باشیم عالی به نظر میرسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی پردیس جون
چند وقته با وجود اینکه همیشه مطالعه میکنم و بروزم ، برای اینکه بیشتر اکتیو باشم دارم نرم افزارهای مختلف رو یاد میگیرم ، پسرم هم که می بینه دارم با سی دی های آموزشی کار می کنم علاقه مند شده ، شوشو خیلی کیف کرد وقتی دید پسر سه سالش از آفیس و طراحی عکس سر در میاره ـ بدون مهد شعر ، کاردستی ، مفاهیم ریاضی و علوم و ... یاد گرفته همه جا تعریف میکنه و چند وقت پیش بهم گفت خیالم از تربیت بچم راحته
با حقیقت باید زیست. امّا، واقعیت را ـ تنها ـ باید دانست.
من چه کنم با این همسر؟؟؟؟

دعوام شد الان ... بهش گفتم نیا خونه... گفتم امشب برو هتل یا خونه بابات فردا بیا چمدونت رو ببر.... خیییییییییییییلی پر رو شده....

اه اه اهههههههههههههههههه... من دیگه اعصاب سیاست بازی ندارم...
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
بزارید داستان رو هم تعریف کنم تا اگه خواستین نظر بدین بدونین موضوع سر چیه....

همسر من همیشه تو زندگی کار خودش رو می کنه .... اونم زیر زیرکی ... احساس می کنم همیشه خدا در حال خر کردن منه....
مثلا مادرش آریاشهر می شینه و دقیقا به همین خاطر من از این محله فراریم... اممممممما بعد از کلی آسمون ریسمون بافتن به هم یه خونه همین جا خرید زیر چونه مامانش و 3 دنگش رو هم زد به نام من که مثلا دهن من بسته باشه....

خانواده همسر جان خودشون رو تو تمام مال و اموال ما شریک می دونن تا جایی که حتی فکر می کنن مال برادرشون مال اونهاست و این منم این وسط که باید از اونا اجازه بگیرم...... چند وقت پیش همسرم یه آزرای نو خرید و گذاشت تو پارکینگ و رفت یه سفر ... خدا شاهده من هنوز با اون ماشین یه بوق هم نزده بودم که برادر شوهرم خیلی شیک اومد ماشین رو برد شمال ... بدون اینکه اجازه بگیره یا تشکر کنه یا بپرسه آخه تو زن تنها تو خونه با یه بچه ماشین لازمت میشه..... بعد ماشین رو آورده میگه می خواستم با یه سانتافه عوضش کنم... یکی نیست بگه آخه بابا خر مال تو بوده یا پالونش که برای خودت می خواهی عوضش کنی ..... این فقط و فقط یه مثال کوچولو بود
در تمام ایم موارد و مسائل هم همسر جان لال تشریف دارن...... دیگه خسسسسسسسسسته شدم
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
سلام دوستان من تو منزل خودم کارگاه مادرو کودک دایر کردم
برای کارگاه زبانمون از 5 نفر کودک به همراه مادران عزیز ثبت نام می کنیم
کلاسها یک روز در میون هست یک ساعت
12 جلسه یک ساعته که تو کل کلاس انگلیسی صحت می شه حتی مادران عزیز هم با کودک خود انگلیسی صحبت می کنند و تو این یک ساعت کاملن محیط انگلیسی می شود
تکلیف داریم و بازی

با شما همراه هستیم تا صحبت کردن کامل کودک شما به زبان انگلیسی
هزینه هر ترم برای اموزش کودک و مادر 80 تومان می باشد و وسیله ای نیاز نیست تهیه کنید

http://vivigol.blogfa.com/#up
کارگاه بازیخلاق 8 جلسه 60 تومان
مامان ابوالفضل آفریییییییین. خانوما از استعداداتون و مطالعاتتون برای نشون دادن شایستگیتون استفاده کنید به نظرم در مورد مسایل شخصی ونحوه برخورد خیلی بحث شد حالا بیاید عملی انجام بدین و نتایج عملتون میتونه واسه بقیه شنیدنی باشه.وبقیه رو تشویق کنه مثل مامان ابوالفضل...خلاقیت داشته باشیم مامانا
مرضیه جون آفرییییین.خانوما از س.ک.3. گفتیم از رفتار متقابل گفتیم از آرایش و احترام.اما عزیزان نشون دادن توانایی هامون کمک بزرگی به شناسایی شایستگی ما از طرف شوهر میشه...خلاق باشین و آموزش ببینیدو مطالعه کنید
به عقایدتون احترام بذارید وزیر زورگویی هاکوتاه نیاید.هدفمند باشین.زیادشوخی نکنین ، خودتون رو زیاد وارد حریم شخصی افراد نکنین و به کسی هم اجازه اینکارو ندید...با شخصیت رفتار کنید ، تا کسی نتونه به خودش اجازه بده ازتون ایراد بگیره...با شوهرتون بحث نکنین پرده حیا اگه برداشته شه دیگه باید فاتحه اون زندگیو بخونید. هنگام بدگویی دیگران وکیل وصی شوهرتون باشید.بی احترامی به اون بی احترامی به شماست.
پری عالی بوددددددددد

من دارم رو خودم کار میکنم که استقبال و بدرقه در هر حالی برم البته اگه دختری در حاله شیر خوردن نباشه و اینکه واسه شوشو جان ناززززززز کنم این خیلی خوبه البته نباید زیاد تابلو باشه انگار اصلا قصدت این نیست باید رفتار کنی و یه چیزه دیگه واسه مامانایی که نینی دارن قهر و دعوا و سرو صدا رو سره بچه خیلی خیلی رابطه با همسر رو تحته تاثیر قرار میده انگار با اون داری دعوا میکنی منم دارم تمرین بی خیالی میکنم اگه بتونم

LilySlim Weight loss tickers
مادری نکنیم

چند روزی هست که در مورد دورهء کلاس مجازی ای که ثبت نام کرده مادری نمی کنم ، خیلی استرس داشتم که 3 میلیون پول داده برای یکسال کلاس و باید خوب درس بخونه ـ دو جلسهء اول مثل یک مادر ( البته مادر بی عقل) کنارش تو نت بودم و استاد سوال می پرسید جواب می دادم اون هم جواب می داد و کیف میکرد ، من هم خوشحال بودم که دارم کمک میکنم ( شرمنده که گاف دادم)

ییهو
یاد مامان پارسا افتادم که مادری نکنیم همسر باشیم ، به اندازهء کافی توی دوران دانشکده از درس خودم و تفریحم زدم تا پیپر های شوشو رو انجام بدم تا اونم نمره اش خوب بشه ـ یک هفته است نه باهاش می شینم نه زیاد ذوق و شوق نشون میدم ـ نتیجه : خودش تنهایی به طور کل 7 ساعت در اتاق رو بست مطالعه داشت و درس و بحث و .... ـ فعال تر شد ـ بهتر شد

من هم گل پسرش رو نگه داشتم ، کارهای خودم و خونه رو انجام دادم تا 10 شب هم تحمل کردم و فقط 2 بار توی اتاق رفتم و 10 دقیقه ای نظراتم رو راجع به موضوع دادم هرچند که دوست داشتم توی بحث " روش تحقیق" باشم و استفاده کنم ولی ... همسر باشم بهتره
مادری نکنیم

یک ماه و نیم شد ـ سوئیچ ، کلید ، موبایل ، نت بوک و موس و شارژرش و .... نمی گم ـ اوایل از استرس حالم بد میشد ولی به مرور خوب شدم ـ شوشو هم عادت کرده باید حواسش باشه آخه چند دفعه گوشی اش رو جا گذاشت ( من هم مثل یه همسر جواب تلفنش رو ندادم و گوشی رو خاموش کردم ـ دیگه جا نمی ذاره ـ حواسش هست ) آرومم

مرسی از همتون