2777
2789
سلام دست همگی درد نکنه....

اگه کسی تونست یک مثال عملی از چشم گفتن و کار خودرا کردن بگه.....مرسیییییییییی

سحربانو جان من خیلی خوب متوجه سئوالت نشدم....فکر کنم الان بیشتر از دستشون دلخوری....عزیزم دلخوری همیشه هست ولی چیزی که من از اینجا و از زندگی یاد گرفتم اینه که باید مدیریتش کرد...نگذار دلخوریها باعث سیاهی دلت بشه....بزرگ باش و بزرگی کن....به همسرت خیلی صادقانه بگو که چه چیزهایی باعث آزار ذهنیت شده و بهش بگو که فقط بخاطر اون سعی میکنی ببخشی....
بعد هم همیشه توکلت به خدا باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی به هر دلیلی بحران توزندگی پیش اومده واعصابه دو طرف خورده ...چطور برخورد کنم؟؟ما عاشققققققققققققققق هم هستیم ...همسرم خیلی مهربونه .........ولی به خاط همین اعصاب خودی این روزا بحث زیاد پیش میاد وبی احترامی وفاصله پشت فاصله.....نی نی هم که میاد مخصوصا اگه دختر باشه رابطه مثل دورانه عقد یا قبل نی نی نیس...مردا بخشی از عشقشون به دخترشون میدن........دلم میخواد همه چی مثل قبل بشه چیکار کنم........
مثلا قبلا با ناز وبوس ونوازش من بیدار میکرد ولی از وقتی نی نی اومده زود نینیرو میبره بیرون من بیدار نشم...میفهمم شکل محبتش عوض شده ولی من همون شکل قبل میخوام..............
سلام مامان پارسا جون وئبقیه خانمهای گل.
پیرو لیست بلند بالایی که مرضیه جون تهیه کردن منم یه مطلبی رو عنوان کنم که شدیییییییییییییییدا با جمله آدم هر چه پرتذکرتر > کم تاثیرتر موافقم .اینطوری خانم تبدیل میشه به یه زن غرغرو(ببخشید این واژه را بکار میبرم) وتاثیرگذاری کلام هم بسیار کم میشه.من این سیاست را مدتیه در پیش گرفتم که هم خودم و هم همسرم از آرامش ناشی از اون لذت میبریم.البته یه مواقعی مچ خودمو میگیرم.یه مطلب دیگه که خیلی مهمه اینه که وقتی در مورد مسئله ای با همسرتون اختلاف نظر پیدا میکنیم زیاد کشش ندیم یعنی زیاد بحث و مشاجره کلامی نکنیم چون تو همین بحث ها و ...هست که روی 2طرف تو روی هم باز میشه و چه بسا پرده حرمت بینشون دریده میشه.
لپ گلی جون :
وقتی اعصاب 2 طرف خورده بهتره صبر کرد تا هردو آروم بشن.بعد یه بار به همسرت بگو عزیزم کی وقت داری باهم صحبت کنیم؟و یه وقتی رو تاین کنید مثلا جمعه عصر برای صحبت کردن.اون موقع که رسید تو یه پوزیشنن راحت که نی نی خواب باشه با یه لیوان شربتی چیزی بشینین پیش هم .فقط اول خوب گوش کن.قضاوت نکن.برچسب نزن.و متهمش نکن.سعی کن آروم باشی حتی اگه خیلی خواستین 2 طرف عصبی بشین بحثو متوقف کنید وبگو عزیزم بهتر نیست ادامه صحبتهامونو بذاریم یه موقع دیگه؟
شکل محبت مردها بعد ازاینکه نی نی وارد زندگی میشه فرق میکنه .اولش بعضی از خانها به نی نی حسادت میکند .دلشون برای اون همسر خمیشگی خودشون تنگ میشه اما باید این تغییرات را پذیرفت والبته باید تلاش کرد که رابطه بهتر بشه.چه طوری؟
اول رو فکرت کار کن ببین اون دخمل خوشگل از توست.اگه شوهرت اونو دوست داره اون یه بخشی از وجود خودته.
دوم اگه مدت کوتاهی از ازیمانت میگذره احتمال افسردگی و...هست .ببین اگه خیلی حالتهات تغییر کرده به یه پزشک مراجعه کن.
سوم به خودت برس.همم از نظر ظاهر هم از نظر تغذیه جسم وروح.بعدسعی کن اوقاتت رو مدیریت کنی .یعنی مثلا ساعت خواب نی نی رو طوری تنظیم کن که ساعات خلوت خودتونو داشته باشید .

همتونو دوست دارم
در مورد چشم گفتن با آرامش موافقم
من هم همین کارو میکنم یعنی اول تشخیص میدم اینجا اگه بگم چشم شوشو خوشحال میشه پس میگم گاهی یه مسایلی هست که همونیه که من دوس دارم بشه میمونم تا اون نظر بده مثلا میخواستیم بریم کرج من خودم دوس داشتم چهارشنبه بریم اما چیزی نگفتم بعد شوشو گفت چهارشنبه بریم من یه کمی فکر کردم یعنی سبک سنگین کردم بعد گفتم چشم اونم فکر کرد نظر من فرق میکرد به خاطر اون گفتم دیگه هههههههههههههههههههههههههههههه
یا مثلا من عادت داشتم توی خیلی از مسایل همش جواب مخالف بدم الان میفهمم چقدر سم وارد رابطمون کرده بودم اون هم یاد گرفته بود با من اینکارو بکنه بعد فکر میکردیم به آخر راه رسیدیم
گاهی من میگم چشم اون هم فقط انگار میخواد چشم رو بشنوه بعد کاری رو انجام میده که من دوس دارم یا بلاخره کارارو یه جوری انجام میده که منو راضی نگه داره
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
خانوما اگه میخواهید شوهرتون به درخواستتون جواب مثبت بدن حتمأ لطفأ و اگه ممکنه و خواهشأ رو از اول جمله درخواستیتون حذف نکنید... لازم نیست حلال مشکلات همسرتون باشیین فقط بهش فرصت و آرامش بدین تا خودش درخواست همفکری وکمک کنه. دنبال همسرت نرو بهش میدان بده بذار یه زمانی واسه خودش دوستاش یا خونوادش باشه.لطفأ راز دار همسرتون باشین. آقا و عزیزم و عشقمو هنگام خطاب قرار دادنش فراموش نکنین مخصوصأاااان پیش خونوادش. میرین با هم بیرون بدون توجه به سال ازدواج و یا اطرافیانت دستاشو به سفتی بگیر. نزد خونوادش و خونوادت از خوبیاش بگو تعریف تمجیدش کن.مردا کشته مرده اینن که بهشون افتخار کنی.در هر مورد که ازش بالاتری یجوری رفتار نکن احساس سرخوردگی کنه. بازم منتظر بعدیا باشین
سرد و بی روح نباشین بد نیست گاهأ شما شروع کننده رابطه ج. ن. س. ی. باشین. خوبه که گاهی با روشن کردن یه شمع معطر وپخش موسیقی آرام فضای دلنشینی برای یه رابطه بیاد موندنی ایجاد کنین. لباس قرمز شما رو جذاب تر میکنه. گاهی ماساژ شونه ها و پشت با روغن معطر بهش آرامش هدیه میدین. وقت خواب خواهشأ لباس نارک بپوشین.کرم و ماسک صورت هم بمونه برای فرصتای دیگه روز. وسواس رو کنار بذارین و بدترین کار اینه که منتظرش بذارین.توی رابطتون دستور ندین و مراقب نباشین آزادی عمل ل ذ ت رو بالا میبره.یا لاک نزن یا درست بزن و یا تمیز پاک کن. لباسای رنگ و رو رفته شل و وارفته رو بندازین دور.گاهی لباسای مهمونیتو یا کفش 20سانتیتو بپوشو به استقبالش برو.از خودتون تعریف کنین با هم که تو آینه نگاه میکنین ژست بگیرو بگو چه اندامی یا چقد خوشکلم.عاشق اندامتون باشین هیچ وقت پیشش از چاقی ولاغری گله نکنین.اگه بچه دارین بد نیست برای داشتن لحظات فانتزی و بیدقده اونا رو ساعاتی به شخص مطمعنی بسپارید.براش گاهی برقصید .و تا بعد
سلام دوست جونای گلم
مرسی تز راهنماییهاتون
پردیس جان شما هم ماشاالله بلدیااااااااااا......خیلی نکات مفیدی گفتی ...همین مسائل ریز و جزئی اسمش سیاسته و آرامش رو هدیه میده
بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس
سلام به همگی
ممنون از تاپیک خوبتون و ایده های خوب تر تر تون!!
من نرسیدم همه ی صفحات رو بخونم. گفتم همینجا بگم اگه حرفام تکراری بودن به بزرگی خودتون ببخشید.

یه سری از حرفام تجربه ی شخصی خودمه و یه سری رو از زندگی بقیه یاد گرفتم:

** اگه از موضوعی ناراحتید، همون موقع ورود شوهرتون ندویید بهش بگید. بذارید بیاد تو، یه ساعت استراحت کنه، بعد که حالش اومد سر جاش کم کم و نرم نرم شروع کنید.
باشد اندر پرده بازی‌های پنهان، غم مخور...
**همیشه استقبال گرمی از شوهرتون بکنین. اگه مثل من بچه دارین، حتماً حتماً با هم برید جلو و اول شما شوهرتون رو ببوسید و بعد از زبون نی نی به باباش خسته نباشید بگین. اگه موقع شیر دادن بچه،شوهرتون اومد خونه و نتونستین برین جلوی در، بلند سلام کنین و خسته نباشین بگین و بگین ببخش به خاطر شیر دادن نتونستم بیام جلوی در.اینطوری هم اهمیت شوهرتون رو بهش یاد آوری کردین و هم نی نی رو.
باشد اندر پرده بازی‌های پنهان، غم مخور...
2810