2777
2789
بووووووووووووووووووووووووووووووووووس زهره جون....حرفهات خیلی آرومم کرد و به دلم نشست.....
راست میگی آدم از رختخواب به همه جا میرسه(چشمک)(خجالت)....باید دوباره در خودم شور و نشاط ایجاد کنم و کودک درونم رو رها کنم تا شیطنت کنه....لااقل خودم از این رخوت و افسردگی نجات پیدا کنم....

بووووووووووووووووووووووووووووووووووووس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااااااااااااااای زهره جون چقدر عالی حرف میزنی و به چه نکاتی دقت میکنی...
همش غصه میخوردم که این بار مشکلات و سوالات تو این تاپیک چطور میشه که فقط 1 یا 2 نفر جواب بدن...دوست داشتم میتونستم کمکی کنم اما هر چی نگاه میکنم میبینم که همون خود شما و مامان پارسا به مشکلات رسیدگی کنید خیلییییییییییییییییییییی بهتره.....
وقتی میبینم اینقدر سرت شلوغه پشیمون میشم از سوال کردنم اما دوست دارم نظرتو بدونم
خونه پدر شوشو هر جور که دوست دارن با بچه رفتار میکنن..مثلا خودشون ماست ترش دوست ندارن میگن طناز هم دوست نداره
خودشون اب سرد نمیخورن میگن طنازم نمیخوره
خودشون همش سرمایی ان میگن طنازم الان سردشه...
هر چی هم من میگم نه اینجوری بهتره و عادت داره به حرفم گوش نمیدن.
نمونه اش امشب سر سفره اب میخواستم بدم به دخترم پدر شوشو بلند شد استکانو از شیر اب کرد و اورد که نه اون اب سرده از اون نده...
منم به حرفش گوش نکردمو گفتم نه ممنون اب سرد میخوره..
اما میدونم دوباره فردا همین اشه و همین کاسه....
راستی امروز به دستای دخترمم لاک زدمو رفتم
دفعه قبل فقط پاهاش لاک داشت
هههههههههههههههههههههههه
من دلم گرفت خوب.میخوام اکتیو باشم واسش.الان که باردارم و سین ولی قبلش هم از وقتی وزنم رفت بالا خیلی افتضاح شدم.ولی دوست دارم جوری باشم که شوهرم همیشه بیاد سمتم.لآقل 80 درصد اون بیاد سمتم.هر چند تلان فکرش شدید مشغوله ولی چکار کنم دوست دارم وهسش جذاب باشم ولی هیچ کدوم از حیله ها و مهارتخای زنونه حالیم نیست کمممممممک زهره جون
CafeMom Tickers
سلام خانوم های گل.من تاصفحه 48 خوندم.خانومها من 1 پیشنهادی دارم که تو زندگی خودم 100% کارساز بود.منم اوایل عقدم شوهرم خیلی هوای خونوادشو داشت و تحت تاثیر خانوادهاش بود.عاشق خواهراش بود و منم همیشه غصه می خوردم.حتی تو ماه عسلم به فکر اونا بود ماه عسل ماه زهر شد واسم.ولی حالا بیاید و ببینید جه شوشویی شده. سیاستمو بهتون میگم.من اوایل اعتمادشو جلب کردم.یعنی کامل به همشون احترام می ذاشتم و اصلا جواب نمیدادم.بعد اینکه اومدم خونمون تو 1 وقت مناسب وقت می ذاشتم باهاش حرف می زدم از غصه های خودم و بی احترامی های اونها و کارای خودش می گفتم.فکرکنید من 2 سال فقط با ارامش حرف می زدمومثلا زندگیهای موفق و بهش نشون می دادم راز خوشبختیشون بهش توضیح میدادم.در مواقعی هم که به قولهاش عمل نمی کرد اصلا کوتاه نمی یومدم.خانومها متنوع باشین.گاه با مهربانی گاه با قاطعیت حرف خودتونو به کرسی بشونید.الان شوشو فقط پشت منه.همه چی حرف منه.اونها هم کاری بکنند به جای من شوشو جواب می ده.همون شوشویی که صم و بکم بود.فقط نذارین سو استفاده بشه ازتون
عشق کوچولوی من 16 شهریور 92 به دنیا اومد
سلام خانوم های گل.من تاصفحه 48 خوندم.خانومها من 1 پیشنهادی دارم که تو زندگی خودم 100% کارساز بود.منم اوایل عقدم شوهرم خیلی هوای خونوادشو داشت و تحت تاثیر خانوادهاش بود.عاشق خواهراش بود و منم همیشه غصه می خوردم.حتی تو ماه عسلم به فکر اونا بود ماه عسل ماه زهر شد واسم.ولی حالا بیاید و ببینید جه شوشویی شده. سیاستمو بهتون میگم.من اوایل اعتمادشو جلب کردم.یعنی کامل به همشون احترام می ذاشتم و اصلا جواب نمیدادم.بعد اینکه اومدم خونمون تو 1 وقت مناسب وقت می ذاشتم باهاش حرف می زدم از غصه های خودم و بی احترامی های اونها و کارای خودش می گفتم.فکرکنید من 2 سال فقط با ارامش حرف می زدمومثلا زندگیهای موفق و بهش نشون می دادم راز خوشبختیشون بهش توضیح میدادم.در مواقعی هم که به قولهاش عمل نمی کرد اصلا کوتاه نمی یومدم.خانومها متنوع باشین.گاه با مهربانی گاه با قاطعیت حرف خودتونو به کرسی بشونید.الان شوشو فقط پشت منه.همه چی حرف منه.اونها هم کاری بکنند به جای من شوشو جواب می ده.همون شوشویی که صم و بکم بود.فقط نذارین سو استفاده بشه ازتون
عشق کوچولوی من 16 شهریور 92 به دنیا اومد
2810