2777
2789
زهره جون ممنون از راهنماییت میشه بگی چطور شد و چیکار کردی که الان به این مرحله رسیدی ؟(ملکه شدن رو میگم
)من خیلی به شوهرم وابسته ام اونم این رو میدونه و اصلا روم حساب نمیکنه مثلا وقتی یه جایی میریم مهمونی منو تحویل نمیگیره اگه بریم بیرون بخوام دستش رو بگیرم خوشش نمیاد چیکار کنمممممممممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 6ماهه که عقد کردم ولی تو این مدت با اینکه شوهرمو دوس دارم ولی خیلی باهاش مشکل دارم بخاطر اینکه خیلی به حرف مادر و خواهراش گوش میده وقتی هم میگم اونا بهت این حرفارو زدن میگه نه تو به اونا بدبینی!!!!!! میگه اونا مهربونن ولی تو فکرت منفیه
به خاطر اینکه دلیل بیارم که به حرف خونوادش گوش میده نمونه واستون میگم،تا اونجایی که من میدونم مردا کلی نگر هستن و خیلی تو بهر جزئیات نمیرن ولی شوهر من میگه من واسه تو کیف فلان قدری گرون گرفتم ولی واسه خواهرم کیف ارزون گرفتم( آخه پدرشوهرم وقتی شوهرم بچه بوده فوت کرده و الان شوهرم خرج مادر و خواهرشو میده با وجود اینکه برادر بزرگتر از خودشم داره که ازدواج کرده و وضعش خیلی خوبه ولی زنش نمیذاره به اینا کمک کنه و بخاطر همین همش به شوهر من میگن نکنه زن تو هم مثل اون عروشمون بشه ) یا میگه من واسه تو طلا گرفتم مگه واسه خواهرو مادرم گرفتم..هرچی من میگم من زنتم فرق دارم با مادر و خواهر اون حرفه خودشو میزنه شما بگین من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من قبول کردم که شوهرم به خونوادش کمک کنه چون اونا هیچ حامی ندارن دلم واسشون سوخت ولی فکر میکنن من وظیفم بوده شوهر من الان هیچ پس اندازی نداره که بخوایم زندگیمونو شروع کنیم من خیلی جاها از خواسته هام کوتاه اومدم که به شوهرم فشار نیاد ولی خواهر مادرش انگار میخوان بچاپنش یا هرچی من بگیرم اونا چند برابرشو از شوهرم میگیرن مادرش دل نمیسوزونه واسه بچش ولی ادعاش میشه که به فکره و انقد با سیاستن طوری تو گوش شوهرم میخونن که با اینکه اگه منطقی فکر کنه شوهرم میفهمه حق با منه ولی هکش از اونا طرفداری میکنه البته ناگفته نماند که شوهرم کلا آدم خوب و مهربونیه ولی تا اسم خونوادشو میارم بدونه اینکه بدونه من میخوام ازشون تعریف کنم یا بدشونو بگم عصبانی میشه و نمیذاره من حرفمو بزنم و ازشون طرفداری میکنه، تورو خدا بگین چیکار کنم دوستای گلم
خانواده ی شوهر من همه ش ازش پول می گرفتن. با اینکه خودشون پول داشتند، ولی از اونا بودند که می گفتند پسرها باید عصای دست باشند. جاری بزرگه هم چیزی نمی گفت. ولی من اجازه ندادم دیگه یک ریال براشون خرج کنه. چون موقع ازدواج ما هیچ کاری برامون نکردند. وقتی هم شوشو گفت من این چند سال همه پول هام رو خرج شما کردم، گفتند وظیفه ت بوده. الان بعد از دو سال از زندگیمون باهاشون قطع رابطه ام. شوهرم هم دیر به دیر بهشون سر می زنه.
Lilypie Pregnancy tickers
سلام فکر کنم دختر شهریور گفته بودن وقتی به شوهرم میگم مثلا الان فلان کارو برام انجام بده میگه باشه اما انجام نمیده

من هم همین مساله برام زیاد پیش میاد عزیزم امروز با اینکه تماما خونه بود اما میدید من همه کارا رو انجام میدم بهش گفتم بشقاب اضافه ها رو بزار تو کمد گفت باشه اما انجام نداد من هم دیگه چیزی نگفتم
میدونی باید ببینی ارزشش رو داره بگی حتی اگه یه نگاه چپ بهت بکنه بهتره نگی اونا این کارو غر زدن میدونن
الان داشت بیرون میرفت با اشاره و شوخی بادستام بهش فهموندم دیدی نبردیش وای وای .خیلی خندید این به نظرم کافی
بود. بهتره یاد بگیریم غر نزنیم

************** انسان هر چه پر تذکرتر کم تاثیرتر *************
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
آرامش جون ثابت قدم باش واقعا سرویس دادن ریادی خوب نیست به هرکس.....................

لطف بی اندازه *******************انتظار بی اندازه

اما باهاش منطقی حرف بزن و یا اصلا براش بنویس که نمیتونی خودتو در نظر نگیری و وقتی زیاد خسته ای از لحاظ روحی کم میاری و نمیتونی مادر یا همسر خوبی باشه

گاهگاهی براش اون کارا رو انجام بده همه چیزو آرام آرام تغییر بده
تربچه جون خب بندهخدا چی بگه اونم کم تجربست خانوم در مقابل حساسیتهای تو اونم گفته برات فلان کیفو طلارو و ........خریده دیگه این یعنی چی یعنی میخواد بگه تو زنمی برام مهمتری
دیگه نباید بگی خب من زنتم خب معلومه اونم کار درستو کرده برای تو گرونترشو خریده عزیزم
ازش بیشتر تشکر کن بگو خیلی زحمت میکشی برام
همش پیشش آراسته باش
از خانوادش به هیچ وجه بد نگو به فرض اونا پیش شوهرت بدتو بگن عزیزم تو هم به اونا داری کمک میکنی به شوهرت گله میکنی
فقط بهش محبت کن و تشکر .............
خدارو شکر کن شوهر خوبی داری من همش میگم یه مرد اگه مادر و خواهرشو دوست داره حتما زنش رو هم دوست داره
از باقی مطالب این تایپیک هم بخون کمکت میکنه شما هنوز اول راهی