2777
2789
سلاااااام دوستان .....من تازه با اینجا آشنا شدم ولی خیلی از جوتون خوشم اومد.......ممنون از همگی مخصوصا زهره جووون...حتما دیگه یه پای ثابت میشم....

ونوس جون منم همیشه برام سواله که بعضی زنا چه جوری اینقدر همسران مطیعی دارن؟؟؟؟؟البته خیلی شم خوب نیست...مرد خوبه یه کم جذبه داشته باشه ......به هر حال آدم با آدم فرق میکنه دیگه......
هنر اینه که هر کسی با همسر خودش که انتخاب خودشم بوده بتونه بسازه....

راستی لینک دانلود این کتاب رو بی زحمت میذاری؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام...خانوما یه کمک بهم میکنید....

چند وقت پیش شوهرم بخاطر یه کار دانشگاهی رفت زابل.و چون اونجا پارچه های مناسب داره برای خواهرش که تو عقد هست کلی پارچه خرید که بزاره رو جهیزیش..حالا مهم اینجاست که بمن هیچی نگفت.حتی میگفت وسایل خیلی گرون بوده و نتونستم خرید کنم و حتی برام سوغاتی هم نیوورد..ولی من بطور اتفاقی یه روز کارت بانکیشو دیدم و یه فیش بود که مبلغ 100 هزار از یه پارچه فروشی در زابل خرید کرده بود..من اون روز چیزی بهش نگفتم..ولی خیلی رو دلم مونده که چرا بهم دروغ گفت..حالا اومدم که شما از اون سیاستای خوبتون بهم بگین چی بهش بگم که ناراحتم نشه ولی از طرفیم بفهمه که من میدونم بهم دروغ گفته...

راستی یادم رفت بگم من خودمم تو عقدم...
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
ترانه جون این دوران عقد دست آدمو می بنده و نمیشه کاری کرد چون شوهرت دایم پیش خواهر و مادرش میره و ممکنه حرفهای تو رو هم بهشون بگه و یا بگه ببین هنوز نیومده داره میگه واسه خانوادت کاری نکن. منم این دورانو گذروندم و همیشه از دوران عقد بدم میومد چون نمیشد کاری کرد....باید صبر کنی و یا بهش بگو من فکر کردم واسه منم پارچه خریده باشیییییییی... اصلا باورم نمیشه!!! متاسفانه من اون رسید صدتومنی رو دیدم و هنوزم تو شوکم که نامزدم برای من هیچی نخیده... بگو اگه برام یه هدیه کوچیکم میخریدی میفهمیدم به یادمی ولی خیلی دلم ازت شکسته... بازم منتظر نظرات استاد سیاست(زهره جون) باش... ههههههههه
شخصیتم را با برخوردم اشتباه نگیر.
شخصیتم آن چیزیست که هستم و برخوردم بستگی به آن چیزی دارد که تو هستی!!
ترانه جون مگه تو عقدی ؟؟؟ گفت خواهر شوهرم تو عقده

به نظره من بهش بگو بیا بریم من پارچه لازم دارم برو سراغ پارچه های گرون ولی اصلا اسمی از گرونی نبر فقط بگو نمیپسندم ببین واکنشش چیه بعد بهش بگو کاش از زابل برای منم آورده بودی ( به روش نیار انگار همه چیرو میدونی)
فکر کنم با این کار اگر چیزی هم نگه واقعا شرمنده میشه

ولی در آخر منتظر میمونیم زهره جون مهر تائید رو بزنه
Lilypie Pregnancy tickers
ای بابا زهره جون امروز نیومد.....

ترانه جون من اگه بودم جلوی خواهرشوشو بدون حضور شوشو طوری مطرح میکردم که از قضیه پارچه خبر دارم و تائید رو میگرفتم بعد هم به شوشو گلایه رو میگفتم و وانمود میکردم که خواهرش گفته....

مهتاب جون این کتاب رو زهره جان معرفی کرده...تا حالا دارم میخونم و به این نتیجه رسیدم که سیاست کار سختیه هههههههههههه ولی بطورکلی یکسری از خلقیات ذاتیه....یک آدم قدرنشناس رو هیچ کاریش نمیتونی بکنی....تا کی آدم میتونه دندون رو جگر بذاره و فکر کنه بالاخره از محبت خارها گل میشود؟؟؟؟ من که هرچی محبت کردم بیشتر سوارم شدن و تازه همه محبتم شده وظیفه
آدم باید یک ارزن شانس داشته باشه فقط همین

منم با روبی موافقم من همرو میبخشم الا کسایی که دلمو شکوندن

با ونوس هم موافقم اگه زیاد محبت کنی میشه وظیفه بعد یه بار انجام ندی واویلا
ولی اگه زیاد کاری انجام ندی واسشون بعد یه بار که انجام دادی کلی به چششون میاد

من یکی که دیگه محبت زیادی تعطیل
احترامشون رو دارم و در جای خودش هم کارم رو میکنن ولی نمیزارم ازم سوئ استفاده کنن
Lilypie Pregnancy tickers
وای کیف کردم چند روز نیومدم بخونم چه مطالب پر محتوایی رد و بدل شدههههههه
خدا این تاپیکو از خوانندههای روشن و خاموش نگیره الهی ههههههههههههههه
مامان پارسا جون یه لیست از سیاستهار بزار که ببینیم چه خبرههههه
خدایا دلواپسیهامو بگیر از من.......
چقدر کساد است بازار سیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاست... بچه ها سیاست بذارید تا بیام کیف کنم
شخصیتم را با برخوردم اشتباه نگیر.
شخصیتم آن چیزیست که هستم و برخوردم بستگی به آن چیزی دارد که تو هستی!!
2810