2777
2789
بچــــــــــــــــــــــــــــه ها سیاست خوب چیزیه به خدا... اینقدر حس قشنگیه که نگـــــــــــــــــــو ... حال میکنم بخدا.
شخصیتم را با برخوردم اشتباه نگیر.
شخصیتم آن چیزیست که هستم و برخوردم بستگی به آن چیزی دارد که تو هستی!!
چهارتا خواهرشوهر دارم.آخریه خیلی اذیت میکنه و تیکه میندازه. من تو اتاق بودم که بچه اشو که از راه رسیده بودن و خواب بود آورد تو اتاق بخوابونه و یه سلام خیلی خشک و خالی هم به من داد و رفت تو حال. من بعد از یکساعت داشتم از تو حال رد میشدم که برم دستشویی داد زد عـــــــــــــــــــــــــــــــــــروس!!! سلام نمیدی؟؟؟؟؟ وایییییییییییی ضایعم کرد تو جمعیت. منم مثل احمقا سلام دادمو پاشد بوسم کرد جلو شوهرم رفتم دستشویی و فکر کردم چکار کنم و اومدم جلو همه گفتم تو چرا میگی من بهت سلام ندادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه نیومدی تو اتاق سام کردیم؟؟ (تو این لحظه بغض منو گرفته بود... اه بدم میاد از این اخلاقم که نمیتونم خوب جواب بدمو زود گریم میگیره) گفت اهه تو بیدار بودی ؟؟ من فکــــــــــــــــر کردم خوابی؟؟؟
فکر کن!!!! یادم نبود بگم آره نشسته خوابیده بودم...
بعدش شوهرم اومد تو اتاق گفت چرا با حرص جواب میدی؟؟؟ کم مونده بود دعوا و گریه زاری بشه
بماند که مادر شوهر اون وسط یه تیکه هم به من انداخت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیاستمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدارن کجایید؟؟؟ بشتابید... بشتابیدد
مامان پارسا مرسی از راهنماییت.
زهره جونم ممنون گلم ..اتفاقا با ولع رفت سر دیگ فکر کرد همون غذاس.... ولی ماهی گذاشته بودم
فکر کنم همکارش خیلی تعریف کرده بود ...هههه ...دلش خواسته بود

همینکار و کردم .حسابی بهش فهموندم که چقدر کارش اشتباه بود

من همیشه غذا نمی پزم ببره..اون روزی میخواستم یه کاری کنم مثلا کیف کنیم .هم پختم هم بردم. ولی خلاصه بدون اونکه چیزی بگه فهمید که بدجوری گند زده..و یه چیز دیگه حالا حالا ها براش چیزی نمیپزم ببره

مانی جان نه خبری ندارم
...هیچ با هیچ برابر نیست!!!!!!!!!!.
..0......

روبی جان به نظرم سخت نگیر
اتفاقا مطمین باش هر کی غذا رو خورده میاد تشکر میکنه و کلی تعریف میکنه
همسرت هم حتما پیش دوستش خیلی افتخار کرده ازینکه خانومش براش غذا اورده و کلی پز داده
تازه شوهرت بیشتر قدر میدونه
من یه بار ماه رمضون حلوا دادم همسر برد محل کار برای افطار
خودش سر افطار کار براش پیش اومد و نتونست بخوره ولی بقیه کلی تعریف کردن

هر وقتم خانوادگی بیرون میریم و غذا میبریم باز بقیه کلی تعرف میکنن

غذا هم بده ببره تحریمش نکن گناه داره
مردا دوست دارن خانوماشون به فکر شکمشون باشن
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
زهره جون بابت راهنماییهات ممنون عالی بود
باید بگم چند بار شوشو اومد کمکم ولی هیچ واکنشی از اونا نبود اعصابم بیشتر بهم ریخت در ثانی من نمیتونم رک به خواهره شوشو بگم بیا با هم بشوریم جواب هم نمیتونم بدم فقط حرص میخورم

ولی احساس میکنم من خیلی بیش از حد محبت کردم چون یه جورایی شوشو هم عادت کرده اگه یه روز کار نکنم میگه زشت نشه دیگه میخوام یکم تعدیل برقرار کنم اما کم کم یهو نه

اینم خوبه که اگه خواهره شوشو نیومد وسطاش به بهانه ای ظرف هارو ول کنم
Lilypie Pregnancy tickers
راستی در مورده شوهر داری من باید بگم هر چیزی باید تعدیل داشته باشه شوشو ها خیلی زود عادت میکنن و تا عمر دارن از ادم توقع دارن نه خیلی بیخیالشون بشی که دیگه .........واویلا و نه خیلی قربون صدقشون بشی که اگه یه روز کاری داشتی و نتونستی انجام بدی بهشون بر بخوره
من در یه مورده دیگه هم بی سیاستم هر موقع یه پس اندازی دارم بعد یه مدتی سریع به شوشو لو میدم و همیشه تو زندگی خرج میکنم خدا وکیلی شوشو اصلا از من دریغ نمیکنه و همیشه هر موقع پول خواستم بهم داده حتی وقتی نخواستم ولی خیلی دوست دارم تو حسابم پول داشته باشم تا برای خودم باشه

از این قرعه کشیایه فامیلی هم داریم قبلش کلی برنامه ریزی میکنم ولی همینکه میبرم به شوشو میگم و خلاصه خرج میشه من چی کار کنم؟؟؟؟
من در یه مورده دیگه هم بی سیاستم هر موقع یه پس اندازی دارم بعد یه مدتی سریع به شوشو لو میدم و همیشه تو زندگی خرج میکنم خدا وکیلی شوشو اصلا از من دریغ نمیکنه و همیشه هر موقع پول خواستم بهم داده حتی وقتی نخواستم ولی خیلی دوست دارم تو حسابم پول داشته باشم تا برای خودم باشه

از این قرعه کشیایه فامیلی هم داریم قبلش کلی برنامه ریزی میکنم ولی همینکه میبرم به شوشو میگم و خلاصه خرج میشه من چی کار کنم؟؟؟؟
سلام بچه ها.....من تا حالا فکر میکردم خودم خیلی لی لی به لالای شوشو میذارم و ازخودم بدم میومد...ولی میبینم که خانمهای بدتر از من هم هستن.... من که اصلا رغبت نمیکنم حتی یک بوس کنم چه برسه به 313تااااااااااااااااا

میدونید دیروز داشتم روابط خواهر شوشو و شوهرش رو نگاه میکردم...کلی حسودیم شد...خواهرشوشو خیلی خیلی ببخشید همیشه جلوی جمع م.ی.ر.ی.ن.ه به شوهرش و درمقابل شوهره همش دنبالشه و داره منتش رو میکشه
تازه شوهرش از هر نظر(خانواده و تحصیلات و تیپ و...) ازش سره...............
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نمیدونم پس چرا اینقدر من خاک برسرم؟!!!!!
واقعا چطوری میشه که بعضیها اینجوری افسار مرد رو تو دست میگیرن؟؟؟؟

راستی کتاب "هنر زن بودن" رو دانلود کردم و دارم میخونم
2810