2777
2789
سلام .
ونوس جان واقعا سوالت سخته.
اگه حالت بد بوده بهتر بود نمیرفتی. زنگ میزدی و از این بابت عذرخواهی میکردی
حالا اگه جنبه حیاتی داشته که حتی با حال بد بری مثلا جشنی چیزی... یعنی وقتی اونجا بودی سرحال نبودی (طبیعتا) اونوقت شوهرت بهت بیتوجه بود ؟ خانواده اش چطور؟ اگه بهت بیتوجه نبود یعنی مشکلی نیست.
یه چیز مهم خودت همچین موقع هایی که برعکس برای شوهرت پیش بیاد خیلی ازش تشکر کن . اینجوری اونم یاد میگیره عزیزم . زیاد خودتوناراحت نکن گلم آدما با هم فرق دارن.هر تفاوتی نشانه ضعف نیست.
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مامان پارسا از اینکه جواب دادی....
همه ما خانمها نیاز داریم به همفکری با هم تا اینکه زندگی بهتری بسازیم....
خواهرهای گلم ...این روزها من خیلی از دست همسری شاکیم...بخاطر همه نفهمیدنهاش....مرد خوبیه ولی دقت نداره....مثلا یک مورد اخیرش رو بگم.... موهای من مشکیه رفتم هایلایت پر توش قرمز آلبالویی دراوردم منو دیده اصلا نفهمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بهش میگم به نظرت موهام تغییر نکرده ؟ میگه روشنشون کردی؟!!!!

خیلی داغونم
بچه ها یه سوال مهم......
البته قبلش بگم زهره جون آخر سیاسته . من که استفاده کردم...........
حالا سوال """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
اگه توی یه سری کارای ریز شوهرتون بیتوجهی کنه یا کار باب دل شما رو انجام نده جه واکنشی نشون میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مثلا " شوهرمو فرستادم برای خرید مهمون داشتیم. سبزی و گوشت و .... از ساعت 2 بعد از ظهر گذاشته تو ماشین رفته
سبزی پلاسیده شده بود گوشت ودیگه نمیگم حال کسی بهم نخوره...
و ......
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
مرسی زهره جونم بووووووووووووووووووس ...خیلی راهکارهات عملیه واقعا ممنون

مامان پارسا جون من که سیاست ندارم....ولی حسابی عصبانی میشدم و سرش خالی میکردم....اما شما حرف منو نشنیده بگیر...چون احتمالا باید سیاست خاصی بکار ببندی
[ونوس جون بهت نمیاد بی سیاست باشی

زهره جون از راهکارهات خوشم اومد. بدون جار و جنجال. از رفتار زنایی که مدام خط و نشون میکشن و با موذی بازی میخوان کاری پیش ببرن و بعد بهش میگن سیاست خوشم نمیاد

منم هیچوقت شوهرم متوجه رنگ مو و ابرو و مدلش و خلاصه این چیزا نمیشه. مگر اینکه یا یکدفعه از مشکی بشه بلوند یا کوتاه بشه (زحمت میکشه)
فَاجِبنی یا الله ...
وااااااااااو زهره جون عجب خانومی باحالی
چه زندگی خوبی داره همسرت در کنار تو
خیلی قشنگ و بدون هیچ دعوایی و با تدبیرانه به مسئله فکر میکنی

مامان پارسا جونم منم مثل ونوس جون سریع عصبانی میشدم ولی بعد از حرفای زهره جون بهتره اول فکر کنیم و بعد یه کاری کنیم که طرف مقابل پشیمون بشه

به نظر من :

بهتره بگی کارت چقدر طول کشیده که این همه که زحمت کشیدی سبزی و گوشتی که خریدی فاسد شدن و قابل مصرف نیستن عزیزم ایکاش اول کارت رو انجام میدادی و بعد خرید میکردی

راستی اون دوستم که از زندگیش راضیه میگه هر وقت به تنگای مشکلات برخورد کردید هیچ وقت جیغ و داد نکنید که فاصله ایجاد بشه و از دست هم دلخور بشید بهترین کار اینه که صبر کنی و احترام بذاری نتیجه رو خیلی زود خواهید دید.
اون میگه یه بوسه کوچولو خیلی زود خیلی مسائل رو حل میکنه.
خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند....
آنا جونم با نظرت کاملا موافقم جار و جنجال به پا کردن اصلا سیاست نیست
به نظر منم سیاست اونه که خونه رو محل امن برای همسر بکنی نه مکان دعوای و گریز
خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
ونوس جونم
من در مورد دوستم که همسر دوم شدن هیچ وقت نمیگم کارش درست بوده یا نه چرا که در شرایط اون نیستم (البته بگما منم خودم این قضیه رو نمی پسندم )

اون همیشه میگه :
قبل از این که بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی،کفشهای منو بپوش و در راه من قدم بزن ...از جاهایی بگذر که من رفتم اشک هایی رو بریز که من ریختم.
خیلی از ادما خواسته یا ناخواسته دست خوش یه سری مسائلی میشیم که نه راه رفت داریم و نه راه پس
مگه شماها تو زندگیتون خطا نکردید؟؟؟؟؟

بهتره در این مورد هیچ وقت کسی رو متهم نکنیم.... امیدوارم ناراحتت نکرده باشم

من این قضیه رو گفتم که شکر خدا کنیم و از زندگیمون راضی باشیم
خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
مهمترین اصل به نظر من تو زندگی اینه که تو بدونی کجا باید ببخشی و کوتاه بیای و به روش نیاری کجا باید کوتاه نیای و رو موضعت بایستی
کجا باید با لوس بازی و شیرین زبونی و شره مالیدن سر طرف قضیه رو هم بیاری کجا باید جدی و عاقلانه و مثل یک زن خودساخته و مقتدر برخورد کنی
کتابی هست به اسم زن بودن که من به همه توصیه میکنم اونو بخونن
تو این کتاب که نویسنده اش یه خانم خارجیه و اسمش الان یادم نیست نویسنده میگه که مهم نیست که مردتون از چه نژاد و طرز فکریه یا چقدر ایده اله یا چقدر قویه همه مردها همه مردها همه مردها از زنشون یه موجود 4 شخصیتی میخوان
شخصیت 1: آمازون زنی خودساخته مقتدر مرد مآب و توانا و جنگجو که در برابر غریبه ها بخوبی از خودش و خانواده دفاع میکنه و تو اجتماع مثل یک مرد سنگین و مقتدره و با مردها مثل همکار و رقیب برخورد میکنه
شخصیت2: مادر زنی مهربان و فداکار و از خود گذشته که برای مردش مادری و سرپرستی میکنه و نوازش و آغوش پر مهرش پناه خستگی و درموندگیه مرد میشه
شخصیت 3: مادونا یه بانو یه خانم شیک و عاقل و نمونه یه زن باوقار که مرد رو به سمت موفقیت هل میده
شخصیت 4: معشوقه زنی که از لحاظ جنسی همه جوره فعاله و مردش رو به اوج کامیابی جنسی میرسونه
همه ما باید ترکیبی متعادل از این 4 وجه باشیم اگه کمی دقت کنیم میبینیم که هیشه یکی از این خصوصیاته که تو وجود ما از بقیه پررنگ تره و همیشه یکیش هست که ضعیفتر و کمرنگ تره باید متعادلشون کرد یعنی ضعیف ها رو قوی کرد و از شدت زیادیاش کم کرد
2810