2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم
روز همگی بخیر

به نظر من که این اشتباهه که ادم حرف نزنه!!!!! من با مهربان موافقم
به نظر من این مورد خیلی زشته که آدم هندزفری بزاره تو گوشش
این مورد جز حاصل بی احترامی چیز دیگه ایی نداره

به نظر من کم گوی و گزیده گوی خیلی درسته
یعنی ادم باید بدونه کی حرف بزنه و کی حرف نزنه مگه دور از جون لالیم که سکوت کنیم؟؟؟
بعدشم حرف زدن خیلی هم خوبه به شرط اینکه نیش و کنایه نباشه
امتحان کنید و صبحها با همسراتون با مهربانی حرف بزنید
یا تو جمع به موقعه حرف بزنید و آتو دست کسی ندید ببینید وقتی با احترام و با ادبانه صحبت می کنید چقدر مورد احترام قرار می گیرید
من این مورد رو امتحان کردم
خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند....
به نظر بنده:

غیر مستقیم حرفت رو بزن ولی جوری حرف نزن که قلبی شکسته بشه ( هر چی که برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند)
و بعد در مورد همسرت حتی اگه بده تعریف خوبیهاش رو بگو نه تملق و چاپلوسی به نظر من اگه ادم خیلی صفات بد داشته باشه ولی بازم خوبی داره من نگاه میکنم به خوبیهای طرف مقابلم

خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
سلام
بحث جالبی هست دارم استفاده میکنم بااجازه البته
من با تعریف از همسر موافقم خیلی وقتها کار منو راه انداخته ، اما من عادت دارم توی جمع زیاد حرف میزنم و اگه حرفی از روی دلسوزی بزنم بعدا برام دردسرمیشه
منم خیلی بی سیاستم افتضاحم الان هفت ساله ولی بالاخره باید از یه جا شروع کرد هیچوقت دیر نیست من این تاپیک را بوک مارکش کردم میام میخونم ببینم خانومای باسیاست عزیز چه راهکارایی به من میدن؟؟
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیک و اگر بد تو برو خود را باش هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت
وقتی وارد خانواده جدید می‏شوید، کم‏ حرف باشید.

البته سکوت زیادی هم ممکن است کارتان را خراب کند و یک وقت خدایی نکرده فکر کنند از دماغ فیل افتاده ‏اید و خودتان را می‏گیرید.

در حد لزوم حرف بزنید و مراقب باشید که کلام تان، شما را بی اعتبار نکند.

خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
پخمه نباشید!
اگر با شما شوخی کردند، الکی خودتان را به آن راه نزنید ، فکر نکنید زیادی مثبت بودن خوب است.
البته زیادی هم قاطی شوخی‏ها نشوید
چون این که در برخورد اول جلف به نظر برسید، خیلی بهتر از پخمه بودن نیست.

خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
اگر قرار است ناهار و شام را خانه همسرتان باشید،

به نسبت نقش آقا و خانم‏ های فامیل، به آشپزخانه کمک کنید.
فقط زیادی گرم کار نشوید چون ممکن است در بهترین حالت یک آدم خود‏شیرین به نظر بیایید و در بدترین حالت این کمک کردن تبدیل به وظیفه شما شود
خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
منم زیاد با خانواده شوهرم حرف نمیزنم یعنی اونا با من مثل غریبه ها برخورد میکنن و قاطی خودشون نمیکنن ولی اگه هم حرفی بهم بزنن با تیکه میگن مثلا همین جندروز پیش آش نذری داشته به من نگفته همونروز زنگ زده با پررویی میگه نمیدونستی من امروز آش دارم گفتم نه از کجا بدونم گفت زود بیا خیلی کار دارم حالا منم اونروز قرار بود برم خونه داییم هم افطار دعوت بودیم هم سفارش یه سری وسایل واسه جهیریم داده بودم از شانس همونروزم با شوشو دعوام شده بود به خاطر اینکه آتو دستش ندم رفتم حالا رفتم اونجا دیدم دارن ظرف آماده میکنم به خواهرشوهرم میگم مهمون مگه دارید میگه آره پدر شوهرم اینارو دعوت کردیم منم خیلی حرص خوردم گفتم خوب میگفتید من لباس بیارم میگه نه همینطوری خوبه فکر میکنن همه مثل خودشون باید شرتی پرتی باشن!!!!!!تازه این یه نمونه از آدم حساب نکردن من بود!!!حالا نشستیم دارن زیر زبون منو کشیدن که چی گرفتی منم داشتم میگفتم آره خداوکیلی مامانم داره سنگ تموم میزاره تازه من پدرم ندارم عوض اینکه بگه نه مامانت تنهاست نزار زیاد اذیت بشه با پرویی میگه مامانت که وضعش خوبه من جای اون بودم سر تا پای دخترامو طلا میگرفتم در صورتی که من الان خودم 6 میلیون طلا دارم همشم مامانم خریده ولی اونا یه سرویس برام خریدن گرفتن فروختنش ولی چشمای کورشون نمیبینه!!!!حالا شما بگید چه سیاستی تو برخورد با یه همچین آدمایی به خرج بدم به خدا خیلی کلافه شدم یه موقعهایی دلم میخواد طلاق بگیرم نمیدونم چکار کنم تازه این یه نمونه کوچیکش بود شما بگید چکار کنم
مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
منم زیاد با خانواده شوهرم حرف نمیزنم یعنی اونا با من مثل غریبه ها برخورد میکنن و قاطی خودشون نمیکنن ولی اگه هم حرفی بهم بزنن با تیکه میگن مثلا همین جندروز پیش آش نذری داشته به من نگفته همونروز زنگ زده با پررویی میگه نمیدونستی من امروز آش دارم گفتم نه از کجا بدونم گفت زود بیا خیلی کار دارم حالا منم اونروز قرار بود برم خونه داییم هم افطار دعوت بودیم هم سفارش یه سری وسایل واسه جهیریم داده بودم از شانس همونروزم با شوشو دعوام شده بود به خاطر اینکه آتو دستش ندم رفتم حالا رفتم اونجا دیدم دارن ظرف آماده میکنم به خواهرشوهرم میگم مهمون مگه دارید میگه آره پدر شوهرم اینارو دعوت کردیم منم خیلی حرص خوردم گفتم خوب میگفتید من لباس بیارم میگه نه همینطوری خوبه فکر میکنن همه مثل خودشون باید شرتی پرتی باشن!!!!!!تازه این یه نمونه از آدم حساب نکردن من بود!!!حالا نشستیم دارن زیر زبون منو کشیدن که چی گرفتی منم داشتم میگفتم آره خداوکیلی مامانم داره سنگ تموم میزاره تازه من پدرم ندارم عوض اینکه بگه نه مامانت تنهاست نزار زیاد اذیت بشه با پرویی میگه مامانت که وضعش خوبه من جای اون بودم سر تا پای دخترامو طلا میگرفتم در صورتی که من الان خودم 6 میلیون طلا دارم همشم مامانم خریده ولی اونا یه سرویس برام خریدن گرفتن فروختنش ولی چشمای کورشون نمیبینه!!!!حالا شما بگید چه سیاستی تو برخورد با یه همچین آدمایی به خرج بدم به خدا خیلی کلافه شدم یه موقعهایی دلم میخواد طلاق بگیرم نمیدونم چکار کنم تازه این یه نمونه کوچیکش بود شما بگید چکار کنم
مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
نازان جون چقدر شرایطت سخته
واله بخدا نمیدونم چی بگم
ولی به نظرم بهترین راه اینه که بری پیش مشاوره

نظر من اینه:
صحبت یه عمر زندگیه
همین الان بشین ببین اگه نمیتونی و شرایطت بهتر نمیشه کاتش کن ؛ چون هر کاری بکنی اول زندگی مرد خیلی به حرف خانوادش گوش میکنه این خواهر شوهراتم که خواهر شوهر نیستن ماشاءالله آپارتین
مگه قرار ادم چند بار به این دنیا بیاد که اینطوری زیر بار حرف زور بره؟؟؟
خسته ام حوا...
سیبی گاز بزن...
2810