2777
2789
مامان پارساجون من اینجور وقتا اگه تو فاز خوبی باشم رک بهش میگم نظر من برات مهم هست یا نه؟
حداقل اون لحظه
سعی میکنه بیشتر به نظرام توجه کنه .نمی دونم این سیاست هست یا نه؟ولی من بیشتر وقتا رک حرفامو می زنم
یعنی شوهرم ازم میخواد باهاش رک باشم و اینجوری کار منم آسونتر شده.بعضی وقتا هم اشتباه کردم ورک بودنم
بد یوده.مثلا نباید جلو شوهرم از خانوادش ایراد میگرفتم ولی چند باری این اشتباهو کردم ...که امیدوارم کم کم با
کارام در آینده بتونم نظر شوهرمو عوض کنم.
از خدا خواستم که مامان شم ...و شدم. حالا میخوام بهترین مامان باشم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه همکار مرد داشتم سن بالا خیلی سر کار به فکر خانومش بود همش از زنش تعریف میکرد....
بعد میگفت خانومش هر روز صبح بدرقه اش میکنه آب دنبالش میپاشه براش صبحانه حاضر میکنه...
کار سختی نیس اما من خودم قبلا زیاد از این کارا نمیکردم
اینم یه سیاست میتونه باشه....
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
من فکر میکنم اینجوری شوهرشو سحر ( جادو) محبت میکرد
من هیچوقت فکر نمیکنم بشه جلوی بحث و قهر و گرف . اصلا اینا نمک زندگیه ..... اما باید یه کاری کنیم شوهر و اطرافیان مجذوب کنیم
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
اگه این حرفایی که می گی ارزش به زبون آوردن نداره، پس ارزش فکر کردن هم راجه بهشون نداره......بی خیال...شوهرتو تا می تونی جلب کن سمت خودت....اونجا تا یه مدتی ترین تا حساب کار دست مادره بیاد.....بالخره تو زنشی..........تو باید بلد باشی چند روزی نذاری بره اونجا.....
به نظر من اصلا به شوهرتم نگو که حرفارو جدی گرفتی و ناراحتت کرده ...منم با فلفلی موافقم که تا میتونی شوهرتو جذب خودت کن. اینجور وقتا میگن با مادر شوهرتم سعی کن صمیمی شی ولی منم مثل خودت کم حرفم
وتا حالا تو این زمینه موفق نبودم...نمی دونم جواب میده یا نه؟؟ً!!!
به نظر من باید صبر کنی وبا مادر شوهرت راجه به این اتفاقات اصلا صحبت نکنی به روی خودت نیار انگار نه انگار اتفاقی افتاده چون اگه باهاش صحبت کنی انتظار معذرت خواهی هم داره به شوهرت هم بگو باشه باهاش حرف میزنم اما هی کشش بده تا فراموش بشه ورابطه تو ومادر شوهرت به حالت عادی برگرده
حتی می تونی به شوهرتم بگی دیگه هر حرفی که مامانش بهش میگه و به نظر همسرتم درست نیست دیگه
نیاد بهت بگه.اینجوری نه اعصاب تو خرد میشه هم اینکه به شوهرت این پیغامو میدی که از نظر تو این حرفا دربارت
صادق نیست.شوهرتو هم بهتر میشناسی که آیا با نظر مادرش موافقه یا نه؟!!!
2810