2777
2789
پس بهترین کار اینکه که ازش جدای بشی کسی که خودش نخواد تغییر کنه هیچ کس نمیتونه مجبورش کنه
یعنی میاد روزی که تو ارتباطمون با همدیگه ، مذهب و نژاد و قومیت نقشی نداشته باشه. یعنی میشـــــــــــــــــه!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اینقد سریییییییییع اسم جدایی رو نیارین
نباید سریع ناامیدشد وتمام راهارو بسته دید
برای هرمشکلی خیلی راهها هست
طلاق اخرین راه است اونم از روی ناچاری
اللهم عجل لولیک الفرج
مگه آدم چندبار دنیا میاد که روزی هزار بار بمیره و تا آخر عمرش کنار کسی که دوسش نداره عذاب بکشه ما برای آرامش صب تا شب تلاش می کنیم اون وقت به همی راحتی از دستش بدیم
من با اینکه ادم سریع اسم جدایی رو بیاره موافق نیستم اما به جدایی نباید انقد به چشم بد نگاه کرد
عاشق باشین عاشق اخم و خندهاش عاشق بد و خوب همسرتون ،عاشق قهر و آشتیاش. بد نیست دوستان کاهی با شوخی و خنده و ادا اخلاق منفیشو بازگو کنین. نکاه کردن از سر محبت تو چشمای شوهرتون غوغا میکنه.با عشق به زندکیتون برسید نتیجش و بازتابش رو ببینید.معیارهای بدوخوب ساخته پرداخته ذهنه لطفا واقع بین تر باشین خوب کامل، فقط خداست... کاهی شبا سرتون رو روی سینه اش بذارید بهش بکین که با گرمای تنش با
صدای ضربان قلبش به ارامش میرسید...لطفا در صورت ناراحتی و مشکل از اعتصاب غذا، غر زدن ، کنایه زدن، حاشیه رفتن، خودخوری و غصه خوردن جدا اجتناب کنین،متاسفانه مردان بلد نیستند این رفتارها را درک کنند فقط و فقط خودتان اسیب میبینید
تو جامعه هزار نقشمون زنان لوند و عشوهگر زیادی هستند که راحت مردان خام انها خواهند شد،این ذات و خمیره مرده که با محبت و زبون بازی ناز وادا کشش بیدا میکنند در حالی نمیدونن چه بسا انان خود در زندکیشان منفور ترینند.خودتون با این حرکات شوشوتون رو جادو کنید
بله یه زمانی کم کذاشتی شوهرت خیانت نکرد،نکو وای شوهر ساده صبور و خوبی دارم شما انزمان او را به مرز افسردکی و اضطراب کشانده اید...زبون بازی و ترفندهای خام کردن و عشوه رو بیاموزیم.برای زیبای و شیک بودنتون خرج کنید اما با توجه به درامد همسرتون
بله یه زمانی کم کذاشتی شوهرت خیانت نکرد،نکو وای شوهر ساده صبور و خوبی دارم شما انزمان او را به مرز افسردکی و اضطراب کشانده اید...زبون بازی و ترفندهای خام کردن و عشوه رو بیاموزیم.برای زیبای و شیک بودنتون خرج کنید اما با توجه به درامد همسرتون
مرزی بین مادری و وظایف همسری قایل باشیم،هیچ چیز بهتر از شناخت علایقش و رفتار براساس ان نیست.کمی هم با سلایق اون ارایش کن لباس تن کن وزندگی رو بچرخون...از هدیه و سلیقه و کاری که برات انجام میده تعریف کن.و به کسی اونا رو نبخش
پردیس جان حرفهای قشنگ و ایده آل گرایانه ای میزنی....ممنون

درباره جدایی هم نظر من اینه که حلال خدا رو نباید بخاطر حرفهای خاله زنکی حرامش کرد....طلاق بده ولی بدتر از اون زندگی کردن در جهنمیه که مرد و زن و مهمتر از همه بچه در آن بسوزه و نابود بشه...اگر طلاق اینقدر بد بود که حتی نمیبایست راجع بهش فکرکرد و حرف زد هرگز خداوند حلالش نمیکرد...
گل بارون جان امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و تصمیمت مایه آرامش فرزندت بشه بووووووس
خانومای با تجربه به کمکتون نیاز دارم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=317361
کار هنری انجام میدم :چرم دست دوز ، نمدی و ... با قیمت منصفانه وبلاگhttp://termeart.blogfa.com/ تاپیک نی نی سایت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1039331&postID=40558103