2777
2789
sahar69
عزیزم برات مهم نیست که همسرت هم به اندازه خودت توی مواقع اینجوری احساس خرج کنه ؟
اینجوری عزیزتر میشی حالا دیگه خود دانی
موفق باشی
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساناز جون من اوایل تند تند زنگ می زدم ولی حالا به این نتیحه رسیدم که اشتباه می کردم تو بهش رنگ نزن بزار اون بهت بزنگه بزار اون ذلش برات تنگ بشهمن این دو راهو امتحان کردم راه اول واقعا بی نتیجست
سلام.من 4 ساله ازدواج کردم تاالان همیشه شوشوم میاد جلو آشتی کنه منم کلی ناز میفکنم واسش.یک علتش اینه تو محبت به همسرم کم نمی زارم از نامه های عاشقونه تا کادو ...همیشه تروتمیزم و شلوغم.اونم عادت کرده. دیگه نمیتونه باهام قهر بمونه، یه نوع جاذبه زنانه اس که من ازشون استفاده میکنم.
همش میگه که اخلاق من بد زود عصبانی میشم اخه یکی نیست حالیش کنه که تو یه کاری میکنی که من روانم میریزه به هم
زیباترین افکارم را که جمع میکنم ....
دسته گلی میشود شبیه تو....پسر عزیزم عاشقانه تورا دوست دارم
پردیس جون و دیگر دوستان سلام
ممنون که شما از تجربه سیاستهات گفتی
آخه اینجا انگشت شمار تجربه هاشونو میگن بقیه خسیسن
زهره جون هم که میومد خیلی کمک میداد انگار دیگه خسته شده و نمیاد پیشمون دلمون براش تنگه
از همه ممنون مخصوصا خانومایی که کمک به بقیه میدن و از تجربه هاشون مینویسن

همیشه عاشق باشین اول عاشق خودتون بعد شوهرتون این یعنی سیاست زنانه
اما کاری کنین اون نفهمه اول عاشق خودتونین
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
سلام منم میخواستم یه تجربه از قناعت بهتون بگم.البته از زندگی خودم نیست.مادرم تو زندگیش خیلی قناعت کرد طوری که میگه اونموقع خیلی چیزا نداشتن ولی خداروشکر الان وضعشون خوبه و همه چی داررن ولی بابام اون اوایل خیلی دست و دل باز بوده ولی با این کارهای قناعتی مامانم الان خسیس شده .مثلا اگه چیزی واقعا نیاز باشه میخره.ولی مثلا چیزی مثل پرده یا مبل یا زیر تلویزیونی رو مال 10 سال پیشم که باشه میگه نمیخواد عوض کنی هنوز که سالمه.
پرده پذیرایی شون مال 7سال پیشه که یه تور ساده بدون والن و ... دیگه رنگ بهش نمونده .اما میگه نه مگه چشه؟؟؟

من خودم تقریبا 3ساله ازدواج کردم من سعی کردم اشتباهات مامانم رو تکرار نکنم و تا حدودی هم موفق بودم ولی با این وجود مثلا قناعت میکردم یک سال خورد خورد از خرجی که شوهرم بهم میداد پس انداز میکردم بعد روز تولدش براش ربع سکه یا نیم میخریدم .یا اینکه از پس انداز خودم برای خودم ربع سکه میخریدم .حالا همه رو رفت فروخت گذاشت حساب خودش.من راضی بودم میدونم که برای اینده مون و برای اینکه خونه بخریم گذاشته ولی میترسم ارزش کارم رو ندونه و فکر کنه وضیفه م هست.چون بهش گفتم اگه بخوای خونه بخری من طلاهامو میفروشم تا طلا یه کم گرون میشه میگه بیا بفروش.
یه کم از این کاراش ناراحت میشم ولی چون مرد خیلی خوب و خوش اخلاقی بوده تو این مدت دلم نمیاد نه بهش بگم
خدایا شککککککککککر......دخترم به دنیا اومد ...یلدای من ...همه زندگی من و بابایی
یه تجربه از قهر و آشتی های خودم بگم .
من تو مدتی که ازدواج کردیم و مثلا حرفمون میشد اگه شوهرم مقصر بود من سعی میکردم حداقل 10 دقیقه هم که شده سکوت کنم و در واقع به حالت قهر اینکارو میکردم بعد اون خودش میومد منت کشی و ... .البته بعدش صحبت میکردم و راجع به مشکل پیش اومده حرف میزدیم تا حل بشه نه که الکی آشتی کنم.
ولی اگه من ناراحتش کرده بودم یا تقصیر من بودم خودم میرفتم.
خدایا شککککککککککر......دخترم به دنیا اومد ...یلدای من ...همه زندگی من و بابایی
2810