2777
2789
خیلی ممنون صدف جان اینجا جای صحبت از عرفان نیست منم فقط می خواستم دینم رو ادا کنم و بکم که هیج وقت به تنهایی نمی تونستم از بس مشکلاتم بربیام در ضمن من کاملا با این عرفان اشنایی دارم و همیشه و هرلحظه ازش استفاده میکنم جون به صورت عملی و تجربی نتیجه اش رو دیدم حالا این بحث رو همین جا کوتاه میکنم جون همونطور که کفتم جاش اینجا نیست موفق باشی عزیزم
هل هل جان
منم میدونم اینجا جای صحبت از عرفان نیست من این نکته رو تو پرانتز و از سر دلسوزی گفتم.جالا هرجور صلاح میدونید خودتون.
موفق باشید
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ارکیده جان میشه ادرس چند جایی که مشاوره میدن رو بگی تو نت؟ب جز قلم صنع .چون من مشاوره های اونجا رو زیاد قبول ندارم خیلی کلی میگن
یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
سلام بچه ها ، هل هل جان و لورا جان ممنون از راهنمائیتون، ولی این شکاکی عین خوره به جون من افتاده، یعنی دوساعت که از شوهرم بیخبر میمونم هزارتا فکرو خیال میکنم، اگر هم زود به زود زنگ بزنم همش میگه سرم شلوغه، اون هم زیاد زنگ نمیزنه، راستی بچه ها شوهرای شما در روز چندبار بهتون زنگ میزنن؟ زیاد صحبت میکنند یا کم؟
وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست. پسرای عزیزم 92/10/26 اومدن توو بغلم. خدایا شکرت
نفس جان من خودم ازجاهایی که مشاوره گرفتم و روشنفکر بودن و امروزی این دوسه تا یادمه

سایت آقای کریمی:
moshaver41.ir

سایت تبیان: tebyan.net

ایمیل این آقای دکتر. قبلا سایت داشت الان نمیدونم: doktor.mosavi@yahoo.com

موفق باشی
به آرزوهای خویش ایمان بیاورید و آنگونه نسبت به آنها بیاندیشید که گویی بزودی رخ میدهند.
سلام به همه خانومای گل
من 6 ساله ازدواج کردم تا سه چهار سال پیش بچه نمی خواستیم.
الان مشکل داریم. یه دو سالی میشه پیگیریم. نمیدونم چقدر مهمه به هر حال مشکل اصلی از طرف همسرمه.

کمکم کنید. واقعا واسه چی باید بچه داشت؟ دلم خیلی گرفته!
سلام خانمای مهربون منخیلی توی این تاپیک اومدم ولی چیزیی ننوشتم نخواستمگله کنم ولی شوشو ها بعضی وقتا بیشعور میشن
من از اول زندگی قناعت کردم تا حدی که صدای همه در اومد همه میگفتن چرا شوشو رو پررو میکنی اما الان دیدم لیاقت نداره همش خرج میکنم خودش هم جدیدا میگه نمیدونم چرا خرجمون نمیرسه کم می آریم
انقد خرج نکردم پرده آشپزخونمون پاره شده رفتم بدم بدوزن یکی دیگه میگه حالا پرده واجبه؟حق هم داره انقد نخریدم یاد گرفته
به نظر من تو خرج از هیچی کوتاه نیاید
فقط یه مشکل بزرگ دارم شوشو باهام قهر میکنه گریه ام میگیره طاغت ندارم وایستم بیاد منت کشی خودم میرم کسیهمندارم بهش تکیه کنم فقط شوشو هست کسی راهکاری بلده که بهم کمک کنهتا بهش محل ندم؟
خدا دوستم دارد.خدا راه را نشانم میدهد......!
سلام خانمای مهربون منخیلی توی این تاپیک اومدم ولی چیزیی ننوشتم نخواستمگله کنم ولی شوشو ها بعضی وقتا بیشعور میشن
من از اول زندگی قناعت کردم تا حدی که صدای همه در اومد همه میگفتن چرا شوشو رو پررو میکنی اما الان دیدم لیاقت نداره همش خرج میکنم خودش هم جدیدا میگه نمیدونم چرا خرجمون نمیرسه کم می آریم
انقد خرج نکردم پرده آشپزخونمون پاره شده رفتم بدم بدوزن یکی دیگه میگه حالا پرده واجبه؟حق هم داره انقد نخریدم یاد گرفته
به نظر من تو خرج از هیچی کوتاه نیاید
فقط یه مشکل بزرگ دارم شوشو باهام قهر میکنه گریه ام میگیره طاغت ندارم وایستم بیاد منت کشی خودم میرم کسیهمندارم بهش تکیه کنم فقط شوشو هست کسی راهکاری بلده که بهم کمک کنهتا بهش محل ندم؟
خدا دوستم دارد.خدا راه را نشانم میدهد......!
ساناز جان میدونم خیلی سخته منم یه مدت اینطوری شده بودم مال من تقصیر دور و بریام بود جون اونها خیلی با شوهراشون مشکل داشتند و همش به اونها شک می کردند باید مقاومت کنى
سعی کن حسابی خودت رو سرکرم کنی اکر خونه داری که برو کلاس حسابی حال و هوای خودت رو عوض کن سعی کن بری تو اجتماع
یک زوج خوب که رابطه شون با هم خوبه رو انتخاب کن و باهاشون رفت و امد داشته باشین
اینم بدون که اکر به همین منوال بخوای ادامه بدی حتما به مشکل می خوری موفق باشی عزیزم
سلام به همه خانومای گل
من 6 ساله ازدواج کردم تا سه چهار سال پیش بچه نمی خواستیم.
الان مشکل داریم. یه دو سالی میشه پیگیریم. نمیدونم چقدر مهمه به هر حال مشکل اصلی از طرف همسرمه.

کمکم کنید. واقعا واسه چی باید بچه داشت؟

سلام بچه ها
ساناز جون من نمیدونم دلیله این همه شکت چیه ولی یه راهه کنترل کردن شوشو بدون اینکه متوجه بشه اینه که وقتی تو محله کارشه به تلفن اونجا زنگ بزنی نه موبایلش
ساعت خروجشو هم بپرس وقتی نزدیکای اومدنش بهش زنگ بزن بگو مثلا خرید داشتم بعد در انتهای صحبتت بگو فکر میکنم یه ساعت دیگه خونه باشی ( همیشه خودت زمان بده نزار ازت زمان بخره ) بعد هم بگو تو این یه ساعت فکر میکنم اگه چیزی لازم داشتم دوباره بهت زنگ میزنم
Lilypie Pregnancy tickers
2810