مامان مهتاب عزیز
لطف داری جونم ، این حرفا چیه
انشاءالله بتونم کمکی بکنم ، تو این شرایط باید کاری کرد ( نکات پردیس جون رو هم فراموش نکنیم ـ پس انداز)
به خاطر داشتن یه پسر سه ساله کار زیادی نمی تونم بکنم ولی به حداقل ها راضی ام
یکی از روشهای فروش شیرینی برای آشنا شدن دیگران با توانائی هامون اینه که خودمون رو عرضه کنیم ، برای مثال ، چند روز پیش مهمونی دعوت بودیم ( هفتهء پیش هم همینطور) تعداد افراد زیاد بود و به جای بردن هدیه یه بسته شیرینی مینیاتوری خیلی خوشگل و خوشمزه درست کردم و بردم ـ 5 بسته هم اضافه درست کردم ـ توی مهمونی وقتی نوبت شیرینی من رسید و بازش کردن و خوردن و به به ، به به کردن شروع کردم صحبت کردن در مورد مزایای کارم و اینکه کار برای فروش هم دارم ـ کمی که میل و رغبت نشون دادن ، رفتم بسته ها رو آوردم و همونجا فروختمشون ـ یه مهمونی پول ساز
همونجا یکی از خانوما گفت مدل لباس تون چه جوریه ؟ خیلی شیکه ؟ پارچه اش چیه ؟ ..... بعد از نیم ساعت صحبت 2 تا سفارش لباس هم گرفتم
برای عید هم سه تا مشتری برای شیرینی هام پیدا شد ، خودم پیشنهاد میدم عزیزم، میگم دو ماه قبل از عید باید بهم بگین و پولش رو پیش میگیرم
(شیرینی خونگیه دیگه )
اونجا هم مدرک های کامپیوتری و قابلیت تدریسم رو گفتم ، چند تا هم رفع اشکال بچه ها و دختر های نوجوان انجام دادم ( اینجوری ارتباط برقرار می کنی و خودت رو معرفی می کنی) خیلی ها نمی دونن ما چی کاره ایم
چند ساله کار می کنم