2777
2789

بگم دلیلشو خیلی میشه

فقط بدونید ک قبلا عاشق شدم و دیگه با هیچ کس نمیتونم 

و سر اون دوبار نامزدی ناموفق داشتم

حالا بخوام تا آخر عمر 

مجرد بمونم چی میشه؟! 

هم خوبیاشو بگید هم بدی هاشو

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نمیشه

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈

هیچی فقط عمرت طولانی تر میشه . فشار خون و ناراحتی قلبو و اعصاب هم نخواهی داشت 🦦

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

حتی اینایی که بچه میارن اول خ ذوق دارن همه بعد عادی میشه

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈

هر چقدر هم بخوایم بگیم میخوام تنها بمونم به نظرم نمیشه من خودمم همین بودم یه جایی نمیدونم چطور توصیفش کنم اما حسیه که بهش نیاز پیدا میکنی به نظرم برو پیش یه تراپیست 

مجردی آنقدر خوبی داره آزادی و استقلال و کنترلر دیوانه بالا سرت نیست جایی میری و میای جواب پس نمیدی کلی کلای میری و کلی آموزش میبینی کلی ذهنیتت میره بالا و.....

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
2810