2777
2789
عنوان

خستگی دهه هشتادیا😏

138 بازدید | 14 پست

شمام اینجوری هستید خیلی بی‌حوصله و خسته من از خستگی تا ساعت سه بعد از ظهر میخوابم ،نمیدونم چیه چون دهه هشتادی هستم اینجوریه شرایطمون بده مادر پدر درک نمیکنن بی پولی برا بعضیا و اینا خدایی مادر پدر من درک نمیکنن منو مثلا میگم من گیتارم باید عوض شده اصلا به رو خودشون نمیارن یا میگم گوشیمو عوض کنم میگن نه  خودشونم سرشون شلوغه ولی ازونطرف بخوام کار کنم ادمینی نمیزارن اگه کسی ادمینه تو این زمینه استعداد داره میشه ب من توضیح بده چجوریع مرسی

تو باز داری و میگی عوض کنن منی ک نه گیتار داشتم نه گوشی یک عدد دهه هفتادی   

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای انگار زندگی منو تعریف کردی😐😐😐😢

و بعدم برا خودشون همه چی میخرن

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
تو باز داری و میگی عوض کنن منی ک نه گیتار داشتم نه گوشی یک عدد دهه هفتادی

بخدا شرایط خیلییی سخته واقعا خسته شدم استادم میگه باید عوض کنی یک سال و نیم با این اومدی ولی میگن فعلا صبر کن 

وااای انگار زندگی منو تعریف کردی😐😐😐😢و بعدم برا خودشون همه چی میخرن

بخدا😔 هیچ درکی هم نمیکنن بعضی وقتا شده گریه میکنم میان میگن چرا گریه می‌کنی بخدا میرن رو عصابم

بخدا😔 هیچ درکی هم نمیکنن بعضی وقتا شده گریه میکنم میان میگن چرا گریه می‌کنی بخدا میرن رو عصابم

دقیقاااا😢

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
😂😂چه ربطی به دهه هشتادی داره

چون بدبختی مال مااس 

دهه نودیا رو نگاه از سر و شونه مادراشون بالا میرن فلان چیزو بگیر 

چون بدبختی مال مااس دهه نودیا رو نگاه از سر و شونه مادراشون بالا میرن فلان چیزو بگیر

نمیخوام بگم ما خیلی خوشبختیم یا هر چی.. ولی واقعیتش اینه زمان هرچی بگذره بدتر میشه شرایط.. اونا هم وقتی وارد جامعه بشن وضعیتشون مشخص میشه

نمی‌دونم چیه ولی دوست دارم از خونه بزنم بیرون بعضی وقتا سختگیری برا حجاب البته خداروشکر زیاد سخت نمیگیرن ولی خب نه خبری از شلوار زاپ دار و ایناست حالا مشکلی با شلوار زاپ دار ندارم ها ولی خب چرا نمیزارن اونجوری که دوست داریم لباس بپوشیم بخدا شورشو درنمیاریم.اولا خانواده مادرم میگفتن به مامانم نزار بره کلاس گیتار ول میشه زشته دختر بخونه  مامانمم که راضی بود رو حساس کردن میگفتن استادت مرده و فلان دست میزنه بهت ولی خداروشکر دیگه حساس نشدن

2810