2777
2789
عنوان

راه رفتن کودک

66 بازدید | 5 پست

خانومای عزیز عذرخاهم من پسر داداشم ۱۵ ماهه ولی فقط ۴ دست و پا میره و نمیتونه راه بره ایا ممکنه مشکلی داشته باشه میخاستم کمکش کنم ک راه رفتنو یاد بگیره هنوز بلد نیست پای راستشو بذاره روی زمین کار‌کنیم‌

عزیزم تحت نظر دکتر باشه بهتره ممکنه فقط یه تاخیر حرکتی کوچیک باشه، البته تا ۱۸ ماهگی فرصت داره هنوز سه ماه مونده... پسر من تاخیر داشت ۲۰ ماهگی راه رفت

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تحت نظر دکتر باشه بهتره ممکنه فقط یه تاخیر حرکتی کوچیک باشه، البته تا ۱۸ ماهگی فرصت داره هنوز ...

عزیزم چن وقتگی شروع کرد ب حرف زدن؟؟

متخصص مغز اعصاب بردی..ام ار ای گرفتن ازش؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
عزیزم تحت نظر دکتر باشه بهتره ممکنه فقط یه تاخیر حرکتی کوچیک باشه، البته تا ۱۸ ماهگی فرصت داره هنوز ...

عزیزم چن وقتگی شروع کرد ب حرف زدن؟؟

متخصص مغز اعصاب بردی..ام ار ای گرفتن ازش؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
عزیزم چن وقتگی شروع کرد ب حرف زدن؟؟متخصص مغز اعصاب بردی..ام ار ای گرفتن ازش؟

از دوسالو ۵ ماهگی جمله گفتن شروع کرد قبلش فقط کلمه کلمه حرف میزد

ام آر آی و نوار مغز و آزمایش متابولیکم انجام دادیم خداروشکر مشکلی نبود فقط گفتن تاخیر داره چون زود و کم وزن به دنیااومد

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...