2777
2789
عنوان

امان از این مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 73 پست
تو فقط سعی کن بعد عروسی مثل مهمون بری بیای اگر گفت بیا اینکارو کن خودتو بزن به نشنیدن وگرنه همیشه تو ...

دمت گرم نمی دونم چرا اینجوریه ... منم هر وقت میرم خونه مادرشوهرم جاری و خواهرشوهرم نشستن من باید پاشم کار کنم ظرف بشورم ... نمی دونم والله دلمم برای پدر شوهرم میسوزه من نکنم همه رو باید اون انجام بده

گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سری مامانش گفت پاشو سفره بنداز دیدم جاریم نشسته به برتدر شوهرم گفتم فلانی بلند میشی کمک کنی ؟ من تنهایی کار کنم خدارو خوش نمیاد. جمع کردنی هم رفتم اشپزخونه گفتم جمع کنید بیارید من بچینم ماشین مجبور شدن بلند بشن

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
خب مهمون سرزده میگن هر اتفاقی واسش بیوفته تقصیرخودشه.بنظرم هیچ وقت سرزده نرو تا احترامت حفظ بشه.

درسته ولی چیکار کنم

پذرشوهرم رفته بود طالقان ما گفتیم بهش نگیم سورپرایز شه رفتیم دیدیم اونا هم اونجان

شوهرم گفته دو سال بازم معلوم نیست

ببین عزیزم فلز رو توی هر ظرفی ذوب کنی,شکل اون ظرف رو به خودش میگره,و تا ذوب نشه نمیتونه دوباره فرم دیگه ای بگیره ,حالا توام در مورد رفتارت در عالم همسایگی و هم خونگی با خانواده ی همسرت,از اول هر رفتاری رو انتخاب کنی و روی اون رفتارت اصرار کنی و تحت هیچ شرایطی تغییر ندی,اون رفتار تو توی ذهن اونا قالب میگیره و اونطور تورو قبول میکنن,,,با اعتماد به نفس اول برا خودت(خودت مهمتری که برا خودت چهارچوب رفتاری محکم داشته باشی) و در عمل هم برا اونا یه رفتاری تعریف کن(در عمل ,نه اینکه از قوانین رفتاریت ذره ای زبانا اطلاعاتی بدی),تا بتونی بدون دغدغه بهترین روزاتو که همون اوایل ازدواج میشه رو زندگی کنی😘

الهی شکر بخاطر تمامی داده ها و نداده هایت, و الهی صبر به خاطر تمامی حکمتت که بر ما نا معلوم است